Foxx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: wraog, 11 Eylül 2004 16:05 tarihinde demiş ki: Valla geyik meyik ama BBC devamlı olarak Çanakkale Savaşlarının yıldönümünde bu olayla ilgili çekilmiş bir film yayınlıyor. Filmde bu kaybolan askerler kahramanca çarpışırken bizimkilerin eline düşüyorlar.Bunlar teslim oluyoruz!Teslim oluyoruz! diye bağırırken bizim barbarlar(!) bunları süngüden geçiriyor tabi.Hatta en sonunda bunlarıdan sağ kalan 3-5 kişiyi bizim subaylardan biri kafalarına 1 er kurşun sıkarak idam ediyo. Hadi şimdi buradan buyrun yakın. Gelmeselerdi o zaman , otursunlardi evlerinde. Onlar gelmis beni isgal etmeye, benim karimi cocugumu tutsak etmeye, evimi barkimi istila etmeye. O psikolojideki askerlerimizin yaptiklarina barbarlik diyemez kimse. Bende olsam bende dusmani denize dokene kadar yapardim aynisini. Sonra giderdim baska cepheye tekrar savasmaya. Bi de esirle mi ugrasicaksin savasin ortasinda. Savas bitmis olsa hadi neyse...
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 yalan olmuşlar ne güzel işte... Oh olsun... Barbarlık konusu açılınca,önce bir aynaya bakmalarını hatırlatmak gerek...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé!
TheSilver Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Aslında az bile bunlara ama ben okadar gaddarca gebertildiklerine inanmıyorum zaten çanakkalede biz ingilzlerle değil sömürgelerle (pakistanlı,hindistanlı vsvs neyse artık) savaştık gündüz savaşır gece birbirimizin yaralarını sarardık der eskiler... İngilizler şerefsizliklerini böyle sallamasyon şeylerin altında gizlemeye çalışıyorlar...
eldar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 bunlar aslında kralın hizmetkarlarından oluşan bir birlik savaş bitipte kral nerde benim hizmetkarlar deyince yok oldukları ortaya çıktığı için saçma sapan iddialar ortaya atılmıştır.işin aslı bu adamlar savaştan falan çakmadıkları için kaybolmuş ve bir çiftliğe sotelenmiş makineli tüfeklilerce temizlenmişlerdir,e haliyle kurtulan olmadığı için haber alınamamıştır.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 valla çanakkale ile ilgili yayınlana günlüklere bakılırsa ordakiler gündüz savaşıp geceleri kendi taraflarının ve karşı tarafın cesetlerinin cenazesinin yapıyormuş. Asıl barbarla bizmiyiz yoksa geri kaçarken bile geçtikleri köyleri yakıp yıkanlarmı?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
kinetica Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: daan, 12 Eylül 2004 01:28 tarihinde demiş ki: Türk komutanlarin başarisini gölgelemek için böyle söylentiler yayilmiştir.Kendilerine yakiştiramamişlar işte bu başarisizliği oh be sonunda akla bilime inana biri çıktı. arkadaşlar inanmayın böyle hurafelere. şimdi çıkıp bana "ama kaç farklı kaynak birden söylüyo" diceksiniz. ben de elbet bir açıklaması vardır dicem.
Öne çıkan mesajlar