Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 yoo doğru bölümdü bence? en uygun bölüme yollamıştın :)[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Hak yolunu bulur derler Kender[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 lan lan lan... *!grrraaaaaaaaaaaaaggggggggghhhhhhhrrrrr* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 3. sayfaya gelmişiz, yeni resim Bu sefer da basistlerinin remi millet sakal görsün, çamur üsrmeisn yüzünün altına diye[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 oheey! ben de okumadım tam mesaj kısmını (basist kısmını) tarjanın resim bekliyorum böyle sakallı makallı görünce korktum birden..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Shadowbane bölümünü vermicem nereyi vericem? Garbage ı versem hata oluyo, en uygun bölüm orasıydı, snei orda buluyo imllet ne de olsa.[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 PAticik ne zamandan beri krallık oldu ? Burası senin toprağın orası benim muhabbeti dönüyo? Hayır efendim kisme öblümünü dingonun ahırına çeviremez. Justin ilglenmez sevemz tarjayı bakmaz siz shadowbane para vermezsiniz justinin bölümüyle ilglenmezsiniz. Ama burası benim sen dışarı demek yok bu forumda ona göre.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Berk afedersin kim kime dışarı diyo? Ben bu mesajlarımı yazarken bir üye olarak yazıyorum Justin Timb. seven biri varsa Shadwbane bölümüne gidebilir çünkü oranın modu da öyle biri, linkini verdim işte. Daha ne yapıyım? Çember atlama, yanan çember yutma?[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Celallenirim ben; yok ben alışık değilim böyle paticik bünyesine bu kadar saçma geyiklerin dönmesine belkide ondan ciddiye alıp celallendim.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 sakin...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 benim tipim değil kadın ama şarkıları güzel olabilir[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 justin sux n'bilmemne sux ! pentagramcılar ne demiş ? POPÇULAR DIŞARI !!![hline]this is my hatred mind and myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Tarjaya tapınmak gerekir. o Phantom of the Operadaki sesi muhteşem. ailecek begenerek izliyoruz :P Aah ah albümler elimde şimdide bakıyorum kapaklara falan.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Pink Floyd falan da pop müziğe girmekte... Her türlü Rock ve benzeri, rap, dans falan bu türlerin hepsi pop müzik kategorisi altında o yüzden pop müziğe hayır deme... :)[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 bana müzik öğretmeni hawası çekme yok pop populare den gelirmiş de popüler olan müzik miş falan bozmayın kafamı herkes noldugunu bilio POPCULAR DIŞARI ! karpuz seni de bi yardılar bi daha düzelemedin..[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 ben gothic hatunları çok severim,tarja da hoşmuş ama o kadar da güzel değil ''bence''. nightwish'i denemek lazım, bayan vokallerin metale çok yakıştığını düşünüyorum.[hline]get bored..i wish for a real one. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 karpuz Pink Floyda pop mu dedin Rock kendi başına bir müzik kategorisidir POp un altına girmez hatta Pink Floyd Rock ın yanında bir de Efsane kategorisinem girmektedir... Lütfen atmayalım işkembe-i kübradan.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… [Bu mesaj Berk tarafından 04 May 2003 21:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 insanların abarttığı kadar aşmış olduğunu düşünmediğim kişilik[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 aslında az da olsa karpuz haklı bence sadece örnek biraz yanlış gibi geldi neyse konuyu pop nedir tartışmasına döndürmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 said: Volfied, 04 May 2003 05:44 tarihinde demiş ki: aptal aptal dans figürleriyle ingiltereli blu çağpına yeni girmiş genç kızların kalbini de fethetmiyor. [hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... evet bizim gibilerin gönüllerini fethediyor :utaniem:[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 rock rap nerden popa girio bol keseden sallamayalım popa giriosa neden kasıpta isim koymuşlar ? neden rock pop veya rap pop denmiyor ? yazışşş..[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Pop bi müzik türü değildir. Lütfen bunu düşünerek "sallama" lafını kullanın. Ama yine de POPÇULAR DIŞARI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 pop müzik türüdür[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Özel mesaj, konu değişmesin; TARJAAAAAAA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 "piyasa olması müzik türü olmaması anlamına gelmez" birçok müzik türü vardır, kümeler olarak düşünün, pop ise ortaya löp diye oturmuş bi şey. ondan bundan bi sürü kümeden elemanı var. pink floyd tam anlamıyla poptur. rock'tır, ama poptur da (zamanında). iron maiden da poptur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar