teknoson Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 kova olmak ayrıcalıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 BabacumMostors said: burçlar çok fazla genel hani "x burcunun özellikleri" derken çok rahat hata yapıalibliniyor.. adama sorarlar hangi tahide saat kaçta hangi yarı kürede ahngi enlemde boylamda doğdu, doğduğun andaki gökyüzü haritası hangi koumdaydı diye keza dünyanın ekseninde bile değişiklik oluyor ki yılan burcu girdi işin içine ama ben kovaları severim, en mükemmel değil ama en ilginci, ikizlerle iyi anlaşırım kadınım yay burcudur Aslında ön bilgi olması açısından başlığı açtım. :) Evet aslında yıldız haritası esastır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Oce4n said: kova çok zeki olur. kovaya hangi kızlar gidiyo bu arada? selam zeki olan ikizlerdi. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 selam zeki olan DNA'sı ve yaşadığı ortamı uygun olandır. hadi bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 dasaaa said: Pasta said: böyle aptal şeylere inanmıyorum. aynen garbage a mı alayım, kişisele mi alayım? bana sorsan çöp konu da hadi kişisele alayım yine de.. İNANMIYORSAN DA SAYGI DUY!!111bir! hakkaten bi doğrum tarihi saat doğrum yeri bilgilerini göndersene çıkaralım haritanı anam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mr_Hand said: selam zeki olan DNA'sı ve yaşadığı ortamı uygun olandır. hadi bye. epic ben mi göndereyim koordinat, saat falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mr_Hand said: selam zeki olan DNA'sı ve yaşadığı ortamı uygun olandır. hadi bye. adam kova burcu beyler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ittoryu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 koç. kendi burcum. böyle de megalomanımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 dasaaa said: ben mi göndereyim koordinat, saat falan? he ya, bakacam öyle gizli sırrın fln varsa ifşa idicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bayanda akrep .. hiç şaşmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bayanda overall aslan yatakta akrep film izlerken yengeç bilgisayar oynarken koç pazara giderken boğa temizlik yaparken başak içerken balık ile birlikte olmayı tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ne zirvede erkek herife bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 abi ilginçtirki pek ilgilenmezdim az önce bi siteye girdim 2011 falınız diye baktım ADAM TARİH VEREREK VE 1 2 GÜN SAPMAYLA BİLMİŞ LAN HERŞEYİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Nefes alsın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Akrep Çünkü seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 dişi akreplere karşı iyiyimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bundan sonra burç falımı takip edicem lan hep yuh dedim bi an için akhsgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 nomsaR said: bayanda overall aslan yatakta akrep film izlerken yengeç bilgisayar oynarken koç pazara giderken boğa temizlik yaparken başak içerken balık ile birlikte olmayı tercih ediyorum. ortaya karışık güzel olmuş(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Gangren said: Akrep Çünkü seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Pipet said: Akrep Çünkü seksdikkat et sokmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 En iyi aslan. Bende aslanim. Hepimiz aslan olalim. Hepimiz bencil olalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 İkizler çünkü ikizlerim. Çift karakterli olmasının da muhteşem bişey olduğunu düşünüyorum. Ondan sonra Aslan. Çünkü şu an Aslan burcu birisinden hoşlanıyorum sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 en sevdiğim burç at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ekmek burcu olmalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar