teknoson Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 BabacumMostors said: burçlar çok fazla genel hani "x burcunun özellikleri" derken çok rahat hata yapıalibliniyor.. adama sorarlar hangi tahide saat kaçta hangi yarı kürede ahngi enlemde boylamda doğdu, doğduğun andaki gökyüzü haritası hangi koumdaydı diye keza dünyanın ekseninde bile değişiklik oluyor ki yılan burcu girdi işin içine ama ben kovaları severim, en mükemmel değil ama en ilginci, ikizlerle iyi anlaşırım kadınım yay burcudur Aslında ön bilgi olması açısından başlığı açtım. :) Evet aslında yıldız haritası esastır.
throine Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Oce4n said: kova çok zeki olur. kovaya hangi kızlar gidiyo bu arada? selam zeki olan ikizlerdi. bye
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 selam zeki olan DNA'sı ve yaşadığı ortamı uygun olandır. hadi bye.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 dasaaa said: Pasta said: böyle aptal şeylere inanmıyorum. aynen garbage a mı alayım, kişisele mi alayım? bana sorsan çöp konu da hadi kişisele alayım yine de.. İNANMIYORSAN DA SAYGI DUY!!111bir! hakkaten bi doğrum tarihi saat doğrum yeri bilgilerini göndersene çıkaralım haritanı anam
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mr_Hand said: selam zeki olan DNA'sı ve yaşadığı ortamı uygun olandır. hadi bye. epic ben mi göndereyim koordinat, saat falan?
throine Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mr_Hand said: selam zeki olan DNA'sı ve yaşadığı ortamı uygun olandır. hadi bye. adam kova burcu beyler!
ittoryu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 koç. kendi burcum. böyle de megalomanımdır.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 dasaaa said: ben mi göndereyim koordinat, saat falan? he ya, bakacam öyle gizli sırrın fln varsa ifşa idicim
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bayanda akrep .. hiç şaşmaz..
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bayanda overall aslan yatakta akrep film izlerken yengeç bilgisayar oynarken koç pazara giderken boğa temizlik yaparken başak içerken balık ile birlikte olmayı tercih ediyorum.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 abi ilginçtirki pek ilgilenmezdim az önce bi siteye girdim 2011 falınız diye baktım ADAM TARİH VEREREK VE 1 2 GÜN SAPMAYLA BİLMİŞ LAN HERŞEYİ
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bundan sonra burç falımı takip edicem lan hep yuh dedim bi an için akhsgd
izmarit02 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 nomsaR said: bayanda overall aslan yatakta akrep film izlerken yengeç bilgisayar oynarken koç pazara giderken boğa temizlik yaparken başak içerken balık ile birlikte olmayı tercih ediyorum. ortaya karışık güzel olmuş(tu)
maelstrom Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Pipet said: Akrep Çünkü seksdikkat et sokmasın :)
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 En iyi aslan. Bende aslanim. Hepimiz aslan olalim. Hepimiz bencil olalim.
napae Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 İkizler çünkü ikizlerim. Çift karakterli olmasının da muhteşem bişey olduğunu düşünüyorum. Ondan sonra Aslan. Çünkü şu an Aslan burcu birisinden hoşlanıyorum sdfsdf.
Öne çıkan mesajlar