DeathWarrioR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Ya bu AYYILDIZ denen lamer takımı ne tarz bi oluşumdur. Adamlar bildiğin ddos yapmışlar. ki bunu yapmakta hazır programla 2 tıklık iş. msn açmak kadar basit bi olay. 150 kişi abanıp sitedeki bandwich sınırını bitirmişler sonra biz hackledik lölölöl diye dolaşıyolar. Yapılan haberler neticesinde ayyıldız sitesine girilemiyo. neden? adamlar serverleri yoğunluğu kaldıramadı. o kadar basit mal insanlar bunlar. geçende 1 hafta boyunca googleyı hackliycez şu tarih ve saatte diye haber yaptılar, vakit geldiğinde bişe olmadı tabi dansöz gibi kıvırıp geçiştirdiler. Bu adamları haber yapan medya da da var sığırlık. Resmen kişilik masturbasyonu yapıyolar. Ancak tek yaptıkları o kalın kafaları basmadığı için bizi daha da rezil etmek. Elin adamı sen örümcek beyinli olduğundan gelmiş sana destek olmaya çalışıyor, bir de bizimkilere bak, "bizi tehtid edenin kafasını kopartırız" diyolar. yemin ediyorum mal bu millet mal. dincisi de mal milliyetçisi de mal.
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 http://ayyildiz.org/index1.html gg
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 index silinmişte insan yeni bi index atar şöyle mehter marşlı falan hiç yakıştıramadım anona
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Myshkin said: http://ayyildiz.org/index1.html gg Server Default page If you see this page it means: 1. hosting for this domain is not configured or 2. there's no such domain registered in Parallels Plesk Control Panel or 3. you are rickrolled by anon (http://bit.ly/defcon)
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 anonun sitesinden yorumlar şakirt attack there is no internet cencor, you the fucking ppl dont research the reality. Only the issue is ISP s has to provide safe net free for the consumer who wants. Nothing will be change. You blaming the people for nothing gogo ordu Bunlardan kurtulmanin tek yolunun ikinci bir 12 Eylul , ikinci bir darbe oldugunu her ortamda soyluyorum. Ama ordumuzun basindakilerde is yok. Her seferinde daha pasif birileri geliyor yonetime, genelkurmaya.. DEMOKRASI denen aldatmaca : Demokrasi , demokratik ortam vs. bunlar aldatmaca cumleler.. Bazi seylerde toplum olarak goz gore gore maalesef aptal yerine konuyoruz. Dis gucler : 1 - Surekli "demokrasi" denen sihirli sozcugu kullanarak , 2 - AB ye uyum , sizi AB ye alacagiz diye kandirarak , 3- "Demokratik ve ozgurlukcu anayasa yapacagiz" diyerek devleti tamamen gucsuz ve aciz birakan , ordumuzu kuculten ve gucsuzlestiren, disariya karsi savunmasiz hale gelmemizi amaclayan, ulkemizde "azinlik haklari" aldatmacasi ile sonucta ulkemizi eyaletlere bolunmeye kadar goturecek maddeler getirmeyi amaclayan gruplarin bu oyunlarini goremiyoruz. Demokratik gosteri adi altinda devlet malina her turlu zarari vermek "anayasal hak" .. Ama benim polisimin o soysuzlara iki tokat atmasi "insan haklari ihlali" .. Ben polis olsam her yakaladigim gostericiye sorardim "- o molotofu hangi elinle attin" diye, ve o elinin parmaklarini zevkle teker teker kirardim .. En azindan iki ay daha molotof atamasin diye.. Muhsin Yazicioglu'nun basina gelen bunun da basina gelsin, ama , o milyon dolarlik "ATA" ucagina yazik diyorum.. Biz sagcisi da olsak, solcusu da olsak sonucta TURK uz ,ve Turkiye icin gereginde tek yumruk ve tek ses olabilmeliyiz. Ama akepe ile degil. herifler bu ordu-dinci-şakirt kavgalarını falan anlamaya çalışırlarsa bırakın la bunları diyip arkalarına bakmadan kaçarlar muhtemelen.
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ÜLKEMİ TEHDİT EDENİN KAFASINI KOPARTIRIM. -AYYILDIZ TIM
Norak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 EHUEUhah şu haber sitelerindeki yorumları falan ing. yapıp anonymous a göndersek büyük ihtimal onlarda çark edip sansürü desteklerler sdffs
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 . edit kere allah belanı vermesin emi asdjfas
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 mal dolu deyince kızıyorlar sonra. herifler donanimhbaer tayfasının bi üst versiyonu.
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Herkes 5 Tl koysun patide, gidelim 1000m^2 bi ada alalım ülkemizi kuralım, gelenlerdende lisans diploması isteyelim komün yaşayalım, isveç'ten rusya'dan da hatun temin ederiz, dünya'nın en zeki isanlarına sahip, hızlı gelişen 1.ülkesi oluruz. Lan yeter ülkem vatandaşından cidden utanmaya başladım bende, ki çevremdeki en anlayışlı, karşısındakinin yerine kendini koyan bir tip falanım. Ayyıldız tim ne ya, bu kadar mı boşuz gerçekten, neyin tribi bunlar, ne yaşıyorlar.
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 abi ben her zaman diyorum her yerde aynı diye. saçma sapan online oyunda bile aynı zihniyet. oyun la bildiğin pixel. bunda mı değişicek. sokaklara dökülüp anon down&die diye zafer turu atmadıklarına duan et sen
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Deathblade said: Herkes 5 Tl koysun patide, gidelim 1000m^2 bi ada alalım ülkemizi kuralım, gelenlerdende lisans diploması isteyelim komün yaşayalım. israil'in kuruluşu gibi destekleseler bu muhteşem bişi olurdu. sdfsdf
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 lan 1000m2 de neyi yaşıyoruz.100k falan desen belki de 1000 ne abi
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 abi o konuda bi tek m2 'ye mi takıldın sdfsdfsdf
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 @alu : Ben 70m^2 evde 3 gündür 7 kişi kalıyom, arkadaşlar geldi, ne dion sen. @dasaaa : liderimiz olmanı koşulsuz sualsiz kabul ederim. For The Emperor !
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 dasaaa said: abi o konuda bi tek m2 'ye mi takıldın sdfsdfsdf :>
Soimyr Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 gazetelerde falan katılan türkler 5 yıl ceza alabilir falan yazıyor, şunuda irc ye yazın bir ara iyice gaza gelsin anonlar.
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 http://gundem.milliyet.com.tr/dikkat-yarin-18-00-de-turkiye-de-internet-cokebilir/gundem/gundemdetay/08.06.2011/1400031/default.htm abi şu adayı alalım lütfen ya
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 söyleyelim de milliyeti de indirsinler.
calimero Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 said: "Phishing" yöntemi ile kullanıcılara e-mail göndererek, bilgisayarlarından erişim sağladıkları banka, kredi kartı bilgi ve şifrelerinin yanı sıra kurumlarına ait kimi özel bilgi ve belgelerin sızdırılmaya çalışılacağını anlatan uzmanlar, böylesi bir durumun yeni bir "Wikileaks" olayına kapı açacağına vurgu yaptı. lul
Öne çıkan mesajlar