Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biriyle tanıştığınızda nasıl bir süreç izlersiniz?

küheylan

Öne çıkan mesajlar

Suark said:

Burcuna göre davranırım, zaten sormam burcunu anlamışımdır ne olduğunu.

Tabi burcuna göre derken, gidip astro zart zurt okumam, benzer tarihlerde doğmuş eski sevgililerimi ve kız arkadaşlarımdan örnekler alıp hareket ederim.

sen de baya bir sevgili yelpazesi var o zaman, yürü be erkek.
Sosyal ağlarda paylaş

küheylan said:

Suark said:

Burcuna göre davranırım, zaten sormam burcunu anlamışımdır ne olduğunu.

Tabi burcuna göre derken, gidip astro zart zurt okumam, benzer tarihlerde doğmuş eski sevgililerimi ve kız arkadaşlarımdan örnekler alıp hareket ederim.

sen de baya bir sevgili yelpazesi var o zaman, yürü be erkek.

sdsfsad

12 tane burç var abi naptın?
Sosyal ağlarda paylaş

abi yalandan gülücük dağıtırıma takıldım ben ya. yeni tanıştığım bir insan ile internette konuşuyorsam normalde smile kullanmadığım için çok sıkıntı yaşıyorum.

Ondan dolayı istemeye istemeye smile kullanıyorum falan, Suark üzgünüm üstteki post herşeyi anlatıyor :(
Sosyal ağlarda paylaş

Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Yazma kültürünüz yok. Türkiye'de ilişki kurma kültürünüz yok. İnsanımızın yazdığı ellediği şeyleri anlama kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Kızlara yazıyorum onları elliyorum diyeniz de tatava. Türkiye'de olan her tür kızı elledim yazdım diyo, arada bir esnaf lokantasında ki kıza yazmıştır en fazla mesela. Duyulmuş ellenmiş kızları yazmıştır ve görmüştür.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...