küheylan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Suark said: Burcuna göre davranırım, zaten sormam burcunu anlamışımdır ne olduğunu. Tabi burcuna göre derken, gidip astro zart zurt okumam, benzer tarihlerde doğmuş eski sevgililerimi ve kız arkadaşlarımdan örnekler alıp hareket ederim. sen de baya bir sevgili yelpazesi var o zaman, yürü be erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 biriyle tanışmıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 nefes alıyo mu diye kontrol ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 küheylan said: Suark said: Burcuna göre davranırım, zaten sormam burcunu anlamışımdır ne olduğunu. Tabi burcuna göre derken, gidip astro zart zurt okumam, benzer tarihlerde doğmuş eski sevgililerimi ve kız arkadaşlarımdan örnekler alıp hareket ederim. sen de baya bir sevgili yelpazesi var o zaman, yürü be erkek. sdsfsad 12 tane burç var abi naptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sergi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ona küçük sürprizler yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Suark http://wtfhub.com/wp-content/uploads/2010/11/forever-alone-meme.png üstüme gelme :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ben de öleyim ya :/ çok hatun hiç hatun demek hacı :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 12 tane de yükselen var etti mi 144 ayrıca burç ne abi 400 sene önce vazgeçmedik mi pseudo bilimlerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 sonra niye hala araba yapamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 yaptık da benzin koymayı unuttuk ;) türk aklı işte :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Sparkcaster said: nefes alıyo mu diye kontrol ederim ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 fede said: yaptık da benzin koymayı unuttuk ;) türk aklı işte :D:D:D:D ehihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Resmi olurum, yalandan gülücük dağıtırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 abi yalandan gülücük dağıtırıma takıldım ben ya. yeni tanıştığım bir insan ile internette konuşuyorsam normalde smile kullanmadığım için çok sıkıntı yaşıyorum. Ondan dolayı istemeye istemeye smile kullanıyorum falan, Suark üzgünüm üstteki post herşeyi anlatıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 o yalandan gülücük derken aslında tam yalan değil ama o. Kibar olmaya çalışan gülücük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Yazma kültürünüz yok. Türkiye'de ilişki kurma kültürünüz yok. İnsanımızın yazdığı ellediği şeyleri anlama kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Kızlara yazıyorum onları elliyorum diyeniz de tatava. Türkiye'de olan her tür kızı elledim yazdım diyo, arada bir esnaf lokantasında ki kıza yazmıştır en fazla mesela. Duyulmuş ellenmiş kızları yazmıştır ve görmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 lol'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 daha fazla vurmayin olm adam oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 abi niye drama dönüyo? özet pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 son şık o yüzden konuya bir şey yazmadım oy da veremedim.. etkisinden çıkamadım bir trlü her seferinde "tanıştığınızda" diye okuyup girince seçenekleri görüp erör veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 lan ah bi tanışabilsem neler yapıcam ama.. tanışamadık daha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 neler yapıcaksın mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar