Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 anladık arkadaş. desen kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 o değil de bu alet arkadan itiş olsa var ya... of diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 desensiz alınıyo mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 arkayı eski tigra ya benzettim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Selam, O boyutta arkadan itiş olsa ne yazar :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Prozzak +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 paramecium said: Selam, O boyutta arkadan itiş olsa ne yazar :P Saygılar. kabul et, hiç bi audinin olmadığı kadar eğlenceli bi araç olur :D (R8 hariç ehehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 paramecium said: Selam, Daihatsu! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Selam, Bence azap olur o eğlence yerine :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 go-kart gibi negzel işte hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mini roadster cok guzel olucak sahiden ama yaz arabasi o da kisin binilmez. 2. Araba olarak alinir belki. Coupeyi ise cok begenmedim classic cooper s tercih ederim her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Selam, Ahh MX-5 demek istiyorum... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 MX-5'e çok hastayım ama '92 modeline de 23000 vermek istemediğim için 2. el ilanlarıyla ilgilenemiyorum, keyfimi kaçırtıyor, ağzımı bozuyor. 2. el piyasasından hiç anlamam gerçi, kimsenin de günahını almayayım. Yine de de farklı yıllara ait, çok saçma fiyatlı MX-5'ler görüyorum. Biraz para kazanayım da sıfırını alayım bari. O da 80000TL gibi bir şey olsa da hala dünyanın en zevkli araçlarından birisi deniliyor. Doğruluk payı vardır biraz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 80BİNİM OLSA ONU MU ALIRIM YEAEAEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Ben de bu düşünceyle herhalde asla Miata sahibi olamayacağım. Diğer taraftan da düşününce arkadan itişli araç gelmiyor aklıma o fiyatlarda olup da parasının hakkını verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 s2000 rx8 ilk gelenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Abov! Sağol, S2000 en sevdiğim araçlardan biri olmasına rağmen nedense unutuyorum hep bu civarlarda bir şeyler ararken. Sanırım 2. el ilanları arasında sık sık "her parça orijinaldir" cümlesinin ardından yenilenen parçalar listesinde "motor" yazılması ve artık üretilmiyor olması sebebiyle aklımdan çıkarttığım bir araç. En güven vermeyen, acaba dedirten satılık ilanlarını S2000ler arasından gördüm. RX-8'inse epey sevdalısıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 s2200 çıkıcaktı göya ama ses seda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 2014te hybrid s2k geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 synthesizer said: s2200 çıkıcaktı göya ama ses seda yok s2000 uzunca bi süre çıkmayacaktı ya planda yoktu güya. s2200 dergilerin, forumların vs. gazı. ama yenisi çıksın yeaaaa =) ya da eskisine devam etsinler farkmaz sdfgfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 yenisi güçten ziyade tasarrufa yönelik bir araç olcakmış. efsane yattara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Esh said: yenisi güçten ziyade tasarrufa yönelik bir araç olcakmış. efsane yattara. Type-R' ı fire verdiler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 desen kotu diye tutturdugunuz sey kamuflaj kaplamasi. bmw nin butun kamuflaj kaplamalarinin deseni boyle oluyor zaten. geri kalan mini nin aynisi oldugu icin sadece tavan ve arka kismi kaplamislar. normalde butun arabayi o igrenc desenle kapliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Desen olmasaymis baya guzel gozulebilirmis aslinda, yani ven 80 verirdim desensiz haline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar