loop Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Eşyalı eve girdik. Dairede ilk yaşayan biziz sözde. İki ay geçmeden çiviler çıkmaya musluklar bozulmaya başladı. Döşemişler çin malını evin her yerine. Bu kadar mı adi olur ya bir şey ! ( aramızda çinli yok demi lan ?
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 1000000 kişiye bi bela düşüyo çok problem olmaz bence.
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 vermesin ya cin yemegi cok güzel <3
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Abi yalnız "dandik Çin malı" konsepti bir 15 sene geride kaldı.
loop Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Ya madem laf açıldı, ara sıra çin restoranının önünden geçiyorum, ve içerde ne yeniyor merak ediyorum! Güzel mi hakikaten. Ne sipariş edelim gidersek ? (öncelikle söylim, börtü böcek yemiyoruz)
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 bizim şirkette her gün çin yemeği çıkıyor. valla karides, balık, domuz eti ve tavuk aynı menüde. çok baharatlı oluyor yemekleri. yağsız genelde. erişteleri falan şahane. çorbaları kötü. genel olarak iyi ama.
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 pilav üstü etli sebzeli bisiler var. tavuk-ördek eti en iyi. onlari seviyom ben. chop suey güzel. cin böregi de al yanina. vejetaryan olanlari daha güzel. üstüne de soya sosunu döktün mü mmm.
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 çin yemeğinde börtü böcek yok, tatlı ekşili tavuk, bademli tavuk, soya filizli erişte en default güzel yemeklerdir
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 portakallı tavuk güzel kızarmış muz çokiyi pekin ördeği yanında acıtatlı sos güzel
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 loop said: Ya madem laf açıldı, ara sıra çin restoranının önünden geçiyorum, ve içerde ne yeniyor merak ediyorum! Güzel mi hakikaten. Ne sipariş edelim gidersek ? (öncelikle söylim, börtü böcek yemiyoruz) Yok ya, tavuklu dana etli sebzeli büsürü yemekleri var ve hepsi çok güzel. Börtü böcek diil yani. diildir diye tahmin ediyorum en azından. ama börtü böcekse bile çok güzel yapıyolar ya.
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 kumpir de çok güzel bişey. çin yemeği değil ama çok iyi.
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ben evde yaparken icine kaju kavurup ekliyorum bi de süper oluyo.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ucunbiri said: bizim şirkette her gün çin yemeği çıkıyor. valla karides, balık, domuz eti ve tavuk aynı menüde. çok baharatlı oluyor yemekleri. yağsız genelde. erişteleri falan şahane. çorbaları kötü. genel olarak iyi ama. ADAM ÇİNDE ÇALIŞIYOR!
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 yannız çinde çin yemeği yemek farklı batı da çin yemeği yemek farklı. denetim eksik ülkelerde de çindense eğer aşçılar biraz cesaret işi çin yemeği.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 çinl,lere değil de mütahite söylenmen gerekiyor eheh mütahit adam olsaydı da kalieli malzeme kullansaydı
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 dasaaa said: ucunbiri said: bizim şirkette her gün çin yemeği çıkıyor. valla karides, balık, domuz eti ve tavuk aynı menüde. çok baharatlı oluyor yemekleri. yağsız genelde. erişteleri falan şahane. çorbaları kötü. genel olarak iyi ama. ADAM ÇİNDE ÇALIŞIYOR! ahah çinde değilim ama çin şirketi. çalışanların çoğunluğu da çinli haliyle.
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 çin şirketi ne şirketi yahu, napıyosunuz
Öne çıkan mesajlar