Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sql server 2008 login hatası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bu sql serverin kurulumu ayri, kullanması ayrı dertmiş ya of... uzun uğraşlar sonucu yüklemeyi başardım fakat şimdi de management studioyu açtığımda login olamiyorum bu ekranda verdiği hata;

neyse aradım taradım, hizmetlerden açmak gerekiyormuş sql serveri, çalıştıra services.msc yazıp açtık SQL SERVER (MSSQLSERVER)hariç sql serverla ilgili herşey çalışır vaziyette bunu da başlat dediğimde şu hatayı veriyor;

aradım, taradım uğraştım yok olmuyor... var mı daha önce böyle birşey yaşayıpta çözmüş ya da sıkıntıyı nasıl gidereceğini bilen? oynatmaya az kaldı doktorum nerde¿
Mesaj tarihi:
Tekrar kurmayı denesen installer ayarlarını yapar kendiliğinden?

Ayrıca ben de biara localhost veya 127.0.0.1 ikisinden birini yazdığımda o hatayı alıyordum , localhostun o ipye yönlendirdiğinden emin olmama rağmen.
Mesaj tarihi:
kurarken instance oluşturmayı dene. Oluşturdaktan sonra "./instancename" ile bağlanmayı dene.
windows authentication seçiyorsan "." dene "localhost" dene "127.0.0.1" dene.

bunlarda olmassa windows authenticaton deilde öbürünü seçip kullanıcı adı:sa, pass = 1234567? dene.

Bunlarda olmassa kurarken instance oluşturuyormusun harbiden onu tekrar kontrol et. oda olmassa sakin ol, yak bi sigara.
  • 9 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...