aramil Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 bu sql serverin kurulumu ayri, kullanması ayrı dertmiş ya of... uzun uğraşlar sonucu yüklemeyi başardım fakat şimdi de management studioyu açtığımda login olamiyorum bu ekranda verdiği hata; neyse aradım taradım, hizmetlerden açmak gerekiyormuş sql serveri, çalıştıra services.msc yazıp açtık SQL SERVER (MSSQLSERVER)hariç sql serverla ilgili herşey çalışır vaziyette bunu da başlat dediğimde şu hatayı veriyor; aradım, taradım uğraştım yok olmuyor... var mı daha önce böyle birşey yaşayıpta çözmüş ya da sıkıntıyı nasıl gidereceğini bilen? oynatmaya az kaldı doktorum nerde¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 hala uğraşıyorum bi el atın üstadlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Tekrar kurmayı denesen installer ayarlarını yapar kendiliğinden? Ayrıca ben de biara localhost veya 127.0.0.1 ikisinden birini yazdığımda o hatayı alıyordum , localhostun o ipye yönlendirdiğinden emin olmama rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 su ekrana gel http://www.popiler.org/users/ca4fdceb-4091-449b-b044-77fb434418be/popi_images/sql_server_738e5_f40e5.jpg orda tcp/ip enable et. calismasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Kurulumu standart bi şekilde mi gerçekleştirdin ? Yoksa spesifik ayarlar yaptın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 @reyou enable durumdaymış o ayar zaten. @beyt fazladan birşey girmedim standart ayarlar her zamanki. yeniden yükleyim bari napayim :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 aynı hata gene, imdak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 kurarken instance oluşturmayı dene. Oluşturdaktan sonra "./instancename" ile bağlanmayı dene. windows authentication seçiyorsan "." dene "localhost" dene "127.0.0.1" dene. bunlarda olmassa windows authenticaton deilde öbürünü seçip kullanıcı adı:sa, pass = 1234567? dene. Bunlarda olmassa kurarken instance oluşturuyormusun harbiden onu tekrar kontrol et. oda olmassa sakin ol, yak bi sigara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 sigara almaya çıkacaktım zaten, iyi hatırlattın. gidip önce onu temin edeyim : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 MS SQL i her calısıtıracagım sırada manager a girip service i start etmek zorunda kalıyorum.Bu servisi otomatik baslatma sansım yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Windows açılırken başlat msconfigden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 servicesten properties e gel ordan autostart yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 reyou said: servicesten properties e gel ordan autostart yap oyle zaten Automatic yazıyor.Yine kendim acmak zorunda kalıyor.Sorun var herhalde programda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 autostart olan service bilgisayar baslarken normalemi donuyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 eventloga bak bakalim ne yapmis makine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar