Monkey13 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 bu gece haftanın 2. maçına çıkıp bileğimi burktum. dağ gibi şişti. gelemiyorum. ne zaman form tutacak gibi olsa sakatlanan futbolcunun dramı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Ne formu lan denyo zaten senede 2 maç oynuyon ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monkey13 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 işte tutsa değil tutacak gibi olsa o yüzden. sdfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 adam lideroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 emre sen bizden başkasıyla oynama abi diğer maçlar yaramıyo sana sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ben +1 getirebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dracos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Maçın cumartesi olması beni biraz şaşırttı açıkçası. Gelemeyebilirim, perşembe-cuma gibi netleşirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Bu hafta baya gelesim vardı ama cumartesi olması zorlaştırdı. Yine de dolmamış olursa aynen ben de yazarım ilerleyen vakitlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 dracos said: Maçın cumartesi olması beni biraz şaşırttı açıkçası. Gelemeyebilirim, perşembe-cuma gibi netleşirim. taksime akacağına maça git! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginho Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 cumartesi olduğunu görmemişim yaw .. ben de basket maçına gidiorm o gün .. kusura bakmayın gelemicem bu hafta .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Benim programı pazartesiye kaydırma durumum oluştu, öyle olursa geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ben geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 spidee de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Hepimiz cumartesi akşamı yapacak hiçbir şeyi olmayan nerd leriz, hiçbir şeyden anlamıyoruz, allah bizim belamızı vermesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 yoo öyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Ben de organizasyonu pazartesiye kaydırdım ehue. Geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ben de varım! oh ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Öncü dün caddebostan sahilde bisiklete biniyordun, yorgun olmayasın? (ses edemedim, sonradan gördüm :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 adam geldi mac bile izledi yorgun morgun degil. adam gibi adam kenderadam. (ad soyadla soyleyince daha $ik oluyor da iste solemiim dedim :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 istanbul a döndüğümden dolayı artık bende gelirim maclara bunu kacırdık da artık haftaya inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Bu hafta neden yoksun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 noyan gelsene hakkaten niye kaçırdın bunu, yer var sanırım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 fizban emir güney baki dracos(belki) hill bitchof_bat(belki) konn holy cavanagh hotdog wish fde screwy pha dreagloth spidee kaspar eser zor ama imkansız değil dediği için belki yazdım yanına, görkem de perşembe-cuma sölerim demişti bu şekilde 17 ediyoruz, 1 fazlamız var başlığı fizban açtı ona bırakıyorum bu hafta 16 kişi belirleme olayını sdfs tolga gelmiyo mu lan bu hafta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ben gelemiyorum abi. pazar mesai yapacağımdan cumartesi plan yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar