dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 meediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicc!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Piponun tütünü kuruymuş allah kahretmiye ev duman altı oldu önümü göremiyorum ohhh beynimde yandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 ıhıhıhıhhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Çok yorgunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 hiç görüşmek istemediğim insanalr sürekli bi yerlere çağırıyorlar = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 said: öncesi de var... .....ve ayılar cesur erkekleri yemeyi severler.. bu yüzden ormanlık alanda elinizde bi kasa dutla ve kırmızı bir kapşonla gezerken kafa derisi yüzmeniz ayı yemi olmanıza sebep olabilir. burada dikkat edilecek bi önemli nokta ise bir zebra ile buluşmaya giderken zebrayı araba ile ezmemektir.. zebralar zebra geçitlerinde beslenen garip uykucu kadınlardır.. her biri at gibidir. ama zebralar asla at değildir. kendilerine "kütahya çinisi gibi güzelsin" denilmelerini severler. ama unutmayın bir çini güzel olduğu kadar kırılgan ve öldürücüdür de.. doktor, hastayı bi dönem kaybetmişiz. şimdi mesajları temizliyordum da.. yihu. bayağı kayışı kopartmışım o an. seneler 2009 bu arada saat 7olmuş. ne yaptık.. hiç. ev içinde yatak, koltuk gezip yatıyorum. pc ye bakıyorum sonra yatıyorum. gidip yatayım yine hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 lan günlük neden bugün pazar gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 oley telefon aldim ve farkettim ki en son kendime alinan telefon ortaokuldaymis tititi. hep milletin eski telefonlarini kullanmisim, aman bana gerek yok diyerekten. cok ilginc. hayir moralim bozuk ciktim evden, telefonu alinca hepsini unuttum. alisveris hakkaten iyi geliyomus =( lanet olsun bende de mutfak harici karisal patchler varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Yeni telefon almak hemen hemen çocuğun olması gibi falan Öyle mutlu ediyor kiki hele kötü telefondan şöyle android tabanlı bi alete falan geçince mmhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 android mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 evet meendiz bey http://2.bp.blogspot.com/_tavkDHdjkv8/TGgPvpaFrCI/AAAAAAAAAPg/t-GZnnZl46c/s1600/Android.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 SeaGle said: Yeni telefon almak hemen hemen çocuğun olması gibi falan Öyle mutlu ediyor kiki hele kötü telefondan şöyle android tabanlı bi alete falan geçince mmhhh evet öyleymis sdf. smartphone'a gecme vakti gelmisti zaten. hic öle heveslerim yoktu bi de yani. sony ericsson xperia aldim. daha fazlasina gerenk yok, bana yeter. hayir bi de karar veremedim iki saat abiye dedim TAMAM TAMAM VER BUNU! BUNU ALCAM diye. sanki surdan iki kilo kiraz ver der gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 dasaaa said: androidin simgesi eli kolu olan hıyarmış meğer be, yeni farkettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 vaniLLe said: evet öyleymis sdf. smartphone'a gecme vakti gelmisti zaten. hic öle heveslerim yoktu bi de yani. sony ericsson xperia aldim. daha fazlasina gerenk yok, bana yeter. hayir bi de karar veremedim iki saat abiye dedim TAMAM TAMAM VER BUNU! BUNU ALCAM diye. sanki surdan iki kilo kiraz ver der gibi. dasaaa teknolojiden anlıyor, yardım ederdi *kıps**kıps**kıps* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 sadece günlük... pzevenkbaşı değil... http://3.bp.blogspot.com/_MSA3FN1oito/SR27oPtvSWI/AAAAAAAAC40/ky_0lD5klFY/s400/iett.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Fazle eppek yemiş andavallar ya >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 xperia'da panoramic çekim vs de var yahu. en sevdiğim şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 kalabaliktan olcem ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 bursadaysan nasıl kalabalık olabilir ki abi akmadı mı millet tatile hadi ben ameleyim, tüm bursa da amele mi, tatile gitsinler gerçi 1 aydan fazla oldu bursa merkeze gitmeyeli bilemedim madem orası kalabalık, kumla niye kalabalık topraktan spawn olmadı ya hepsi kiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Isparta'da çok kalabalık ya, bunalıyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 halıyla sıç mont olmaz bu havada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 saçlarımı kestirdim bugün. kuaförün içi acıdı, kıyamams bebeyim ben bu saça dedi. kıy dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 ben aldı duj ben açtı hon ben istiyor 1700 barajını geçmek ben var sabaha kadar hon ov yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 saatlerdir sims oynuyorum bi hatuna cakamadim hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar