Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

said:
öncesi de var...
.....ve ayılar cesur erkekleri yemeyi severler.. bu yüzden ormanlık alanda elinizde bi kasa dutla ve kırmızı bir kapşonla gezerken kafa derisi yüzmeniz ayı yemi olmanıza sebep olabilir. burada dikkat edilecek bi önemli nokta ise bir zebra ile buluşmaya giderken zebrayı araba ile ezmemektir.. zebralar zebra geçitlerinde beslenen garip uykucu kadınlardır.. her biri at gibidir. ama zebralar asla at değildir. kendilerine "kütahya çinisi gibi güzelsin" denilmelerini severler. ama unutmayın bir çini güzel olduğu kadar kırılgan ve öldürücüdür de..

doktor, hastayı bi dönem kaybetmişiz.
şimdi mesajları temizliyordum da.. yihu. bayağı kayışı kopartmışım o an. seneler 2009

bu arada saat 7olmuş. ne yaptık.. hiç. ev içinde yatak, koltuk gezip yatıyorum. pc ye bakıyorum sonra yatıyorum.

gidip yatayım yine hatta.
Sosyal ağlarda paylaş

oley telefon aldim ve farkettim ki en son kendime alinan telefon ortaokuldaymis tititi.
hep milletin eski telefonlarini kullanmisim, aman bana gerek yok diyerekten.
cok ilginc.

hayir moralim bozuk ciktim evden, telefonu alinca hepsini unuttum.
alisveris hakkaten iyi geliyomus =( lanet olsun bende de mutfak harici karisal patchler varmis.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Yeni telefon almak hemen hemen çocuğun olması gibi falan
Öyle mutlu ediyor kiki

hele kötü telefondan şöyle android tabanlı bi alete falan geçince mmhhh

evet öyleymis sdf.
smartphone'a gecme vakti gelmisti zaten.
hic öle heveslerim yoktu bi de yani. sony ericsson xperia aldim. daha fazlasina gerenk yok, bana yeter.

hayir bi de karar veremedim iki saat abiye dedim TAMAM TAMAM VER BUNU! BUNU ALCAM diye. sanki surdan iki kilo kiraz ver der gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

evet öyleymis sdf.
smartphone'a gecme vakti gelmisti zaten.
hic öle heveslerim yoktu bi de yani. sony ericsson xperia aldim. daha fazlasina gerenk yok, bana yeter.

hayir bi de karar veremedim iki saat abiye dedim TAMAM TAMAM VER BUNU! BUNU ALCAM diye. sanki surdan iki kilo kiraz ver der gibi.

dasaaa teknolojiden anlıyor, yardım ederdi *kıps**kıps**kıps*
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...