küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 sabahtan beri akışkanlar mekaniği dersimdeyim kafa falan kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Her yaz olduğu gibi, kendimi forever alone hissediyorum ahahadhahaha http://troll.me/images/forever-alone/-forever-alone.jpg olmadığım halde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 kural yok, beklenti yok tek kişilik düşünmek her zaman iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 minecraft'a 1.8 patchi gelse de mutlu olsam ya zira sıkılmaya başladım, oynayacak oyun kalmadı :< deadspace 2 var gerçi hala ama onun da günlük kotası çabuk doluyor fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 abi hala kuramadim ben onu bi ara bana gel oyunu kur sdfsfd keza bu gidisle cesaret edemiyecem kurmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 abi kur ya oyunun başları gayet normal korkunç falan değil, hatta sıkıcı bile denebilir. http://www.bloginsolite.com/wp-content/uploads/2009/08/burns-excellent.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 küheylan said: sabahtan beri akışkanlar mekaniği dersimdeyim kafa falan kalmadı. lan başımın ağrısı geçmek bilmiyor. hayatımda ikinci sefer ağrı kesici içtim nolcak bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 merhabaaa azgın tavşaaaanşanşanşanşan meraba geveze ayıyıyıyıyıı nerde kaldı bizim kokarca şıpıdııııkşıpıdıkdıkdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 off çok yedim bi daha kebapçıya filan gitmiycem ya. annem zaten sürekli popon değirmen taşı gibi oldu diyo. rencideyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 barney'in senin gibi kızlar için bir oyunu vardı. anlattıydı bi bölümde, annelerinin iğnemelerinden kaçan kızlar falan diye. selam tanışalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 eileithyia said: off çok yedim bi daha kebapçıya filan gitmiycem ya. annem zaten sürekli popon değirmen taşı gibi oldu diyo. rencideyimcaps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 haha erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ilahi kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 eileithyia said: haha erkek ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 seni seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 eileithyia said: off çok yedim bi daha kebapçıya filan gitmiycem ya. annem zaten sürekli popon değirmen taşı gibi oldu diyo. rencideyim o son lokmayi yemeyecektin eileithyia! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 hep her şeyi yedikten sonra boğazına parmak sokup kusan anoreksiklere özendim ama kıyamıyorum o kebaplara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 abi midem kalktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 off kusmak kadar kotu bir eylem yok dunyada sanirsam ya o anoreksikler fln nasi yapiyorlar, omrumden omur gidiyor benim kusca sureci icinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 kusmak zevkli abi ya, hoop tüm miden temizleniyor, yeniden hayata dönmüş gibi hissediyorsun valla süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 denyolar iste. anoreksik olcagina 10 kilo fazlan olsun, saglikli ol. acmayin. ;) http://hypericum.files.wordpress.com/2008/07/anorexia-21.jpg bi kereyle basliyolar sonra böle oluyolar ve bu halde bile kendilerini sisko görüyolar, fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 10 yıldır kusmadım fakir işi kusmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 hic oyle hissetmiyorum ben, daha cok "god please kill me" modunda oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Pasta said: 10 yıldır kusmadım fakir işi kusmak 10 yildir mi zenginsin lan vay fakir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 hayat zır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar