Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

küheylan said:

Macaristan'da Erasmus yapan arkadaş geldi geçen hafta Türkiye'ye, şimdi de Isparta'ya geliyor şuanda. Mangal falan yakarız çok iyi oldu lan bu günlük.

dün şöyle olduydu ya çok çileli başlayıp güzel bitti.

öküz ıspartalı bir şoför yeşilden geç kalktık diye -1 sn flan- arkadan sağlam vurdu. savunma olarak ben kalktınız zannettim dedi ki, yüzünde hımınıhodumun uzun saçlıları badili kızları da almışlar yanlarına, bakışı vardı. sonra oğlu geldi tutanak falan için oğlu da siz suçlusunuz diyerek üste çıkmaya başlayınca, bizim basketçi 1.88 95 kilo arkadaş ne sinir yapıyosun lan diyince adamın arabadan sopa çıktı ortaya. bi şekilde tatlıya bağlandı olay sonunda eleman bu sefer bak sen burda öğrencisin şurası benim yerim bi derdin olursa gel demeye başladı.

hali ile planlarımız 2 saat falan sarktı üstüne mangal yakacak yer bulamadık falan. En sonunda ama baya baya güzel bi yere gittik. saatlerce kaldık en son 23:00 falandı herhalde piknik yapıtğımız yerden çıkarken ateşle ısınıldı falan. kötü başlayıp güzel bitti lan ajbsfafs
Sosyal ağlarda paylaş

Haftasonu saçma sapan şeyler geldi başıma. Önce cumayı cumartesiye bağlayan gece saat 4'te tanımadığım bi numara aradı. Ben de uyku sersemi açtım. Karşımdaki muhtemelen 22-24 yaş arası bi çocuk. Naz seni rüyamda gördüm, çok kötüydü. Çok etkilendim. Seni görmezsem içim rahat etmez. Şu an iyi olduğuna inanmıyorum. Çok etkilendim gerçekten ağlıyorum şu an diyip ağlamaya başladı. Önce tanıdığım birine benzettim sesini, ağlamaya başlayınca afalladım sdfsd. Dur ben seni iki dakika sonra aricam dedim. Turkcell'e mesaj çaktım hemen numara kime ait diye. Bulamadım. Sonra çocuk tekrar aradı açmadım. Mesaj attı, iyi misin çok merak ediyorum diye. Sonra ben aradım konuştuk. Kimsin diyorum tanımıyosun diyo. Numaramı nerden buldun diyorum tesadüfen çevirdim diyo. İsmimi nerden biliyosun diyorum attım tuttu diyo sdfsd. İsmini falan da söyledi çocuk gerçi ama hatırlamıyorum ki.

Sonra ilk sevgilim aradı. 16 yaşındayken çıktığım çocuk sfsdf. Naz nolur görüşelim, çok değiştim. 1 saatini bile ayıramaz mısın bana dedi. Tersledim, görüşmemize gerek yok dedim. Sabah 5ten 6 buçuğa kadar 4 kere aradı beni. Cumartesi gündüz de aradı. Açmadım.

Hoşlandığım çocukla aramızda artık bişey olamicağı için başbaşa görüşmeme kararı aldım sdfsd. Cumartesi gece de beraberdik arkadaşlarımızla falan. Bütün gece mesafeliydi bana karşı sdfsd. Çok güzel oldu çok da iyi oldu ama biraz üzüldüm galiba hahaha.

Oha be sıkıntıdan kompozisyon yazmışım adeta.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...