Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 vaniLLe said: ahhahahahahaha böle kirmizi kücük bi meyve MUAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ICINDE CEKIRDEGI VAR HAHAHAHHHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 AAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA BAZEN İKİLİ OLUYOLAR Bİ DE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 tamam sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 etrafımda benden geç yatan pek yok, ben yatmıyorsam da kimse bana iyi geceler demiyo :/ ben yatıyorum şimdi o yüzden size iyi geceler diyorum. nn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 nn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 köln ne iyiydi ya. =( tatil lazim yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 özledim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 vaniLLe said: köln ne iyiydi ya. =( tatil lazim yine. ben de ağustos sonu kölndeyim ama transit geçicem lol. geçmesem mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 yani aslinda sehir olarak bi cok alaman sehrine kiyasla overrated. ama nedense alman kanallarinda hep köln ismi geciyo. ben gittigimde gay pride aka christopher street day e denk geldim falan eglenceli oldu. ama 1 gün ayirsan yeter bence sehre ayirmasan da cok bisi degismez.kölsch ve dom iste. bi berlin, münih veya hamburg degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 eski çizgifilmler ne iyiymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 yine bağladık melankoliye hadi hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Macaristan'da Erasmus yapan arkadaş geldi geçen hafta Türkiye'ye, şimdi de Isparta'ya geliyor şuanda. Mangal falan yakarız çok iyi oldu lan bu günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Hswe nasi bir ninjayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 senko said: dasaaa said: tatile çıkmam lazım. olabildiğince az insan olan bi yerde olsam keşke.. ahah oturdugun yerde aglayacaksin ama... su an tam bunu yapiyorum, ultimate sessizlik var evde, gordugum insanlar eve gelen kuryelerle sinirli :) so sad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 11 gün sonra tatile çıkıyorum lan çok garipsedim O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Kuş uçmaz kervan geçmez yere sen 2 katlı ev yap sonra fiyatı düşük çıkınca bik bik et. Hıyar yaa. Ya bu insanlar nasıl aç gözlü nasıl geri zekalı insanlar ya? Kimsenin umursamadığı taşlık tarıma elverişsiz yerde 17 m2 toprak için bilmem kaç liralık dava açıyor adam ya.. Geri zekalılık yemin ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 hayatımdan nefret ediyorum ya 2 sinekliğimde koptu rüzgarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 günnük. çok manyak bolonez soslu makarna ve mantarlı sebzeli tavuk sote yaptım. ohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 off yeni astrofizik kitabim geldi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 sen makine mühendisi değil misin lan ne astrofiziği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 yazilim muhendisiyim abi ne makinesi astrofizikte popim iste edik:astrofizik degil de kozmoloji diyelim biz ona sdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 günlük moviemaxte mi bi yerde avatar (airbender olan) ın filmi var izlememiştim önceden, ilk 10dksını izledim az önce, gördüğüm en kötü film başlangıcı olm bune ahaha, karda rastgele etrafa koşup taşlarla falan konuşsalar daha iyi bi film çıkarmış ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 senko said: yazilim muhendisiyim abi ne makinesi astrofizikte popim iste edik:astrofizik degil de kozmoloji diyelim biz ona sdffsd yazılım mühendisliği coder mı demek oluyor cahilim bu konuda aralardaki farklar nelerdir açıklar mısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 NolaxThensbane said: senko said: yazilim muhendisiyim abi ne makinesi astrofizikte popim iste edik:astrofizik degil de kozmoloji diyelim biz ona sdffsd yazılım mühendisliği coder mı demek oluyor cahilim bu konuda aralardaki farklar nelerdir açıklar mısın. açıklama tuzak bunlar. BİLİŞİM MÜHENDİSİYİM DE GEÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar