Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

bugün rüyamda tayyip'i gördüm
kaldırımda yürüyorum bi baktım tayyip, tek başına duruyo bişey beklermiş gibi, hemen sohbete daldık
meğer arabası bozulmuş otobüs bekliyomuş, tamire verdim hala gelmedi filan dedi
abi sorma hepsi şerefsiz bu araba tamircilerinin dedim, sonra sessizlik oldu, dedim yoksa pot mu kırdım acaba, tamirci yakınınız mı var dedim, bi arkadaşımın abisi tamirci dedi, ha ben de teyzemin oğlu tamirci filan diceksiniz zannettim dedim, (gülüşmeler)
sonra da uyandım zaten
yani aslında çok da kötü bi insan değilmiş, bi gemicik aldı diye adamı yerden yere vurdular yazık
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

bugün rüyamda tayyip'i gördüm
kaldırımda yürüyorum bi baktım tayyip, tek başına duruyo bişey beklermiş gibi, hemen sohbete daldık
meğer arabası bozulmuş otobüs bekliyomuş, tamire verdim hala gelmedi filan dedi
abi sorma hepsi şerefsiz bu araba tamircilerinin dedim, sonra sessizlik oldu, dedim yoksa pot mu kırdım acaba, tamirci yakınınız mı var dedim, bi arkadaşımın abisi tamirci dedi, ha ben de teyzemin oğlu tamirci filan diceksiniz zannettim dedim, (gülüşmeler)
sonra da uyandım zaten
yani aslında çok da kötü bi insan değilmiş, bi gemicik aldı diye adamı yerden yere vurdular yazık

ben de dün gece seni gördümdü.
Sosyal ağlarda paylaş

kötüyüm biraz.
uzun zamandır aramın çok iyi olduğu bir kızdan hoşlanmaya başlamıştım ve sonunda cesaretimi toplayıp ona açıldım.
ama kız sen harika bir adamsın ama ben sana umut vermek istemiyorum, harika bir arkadaslıgımız var bozmak istemem vs vs dedi.
acayip hissettim.

bi de bu gece rüyama girdi, rüyamda kabul ettiğini görüyorum falan.

bildiğin moral sıfır takılıyorum şu an irl da.

düzgün adam olmak yerine düz adam olmayı, olayları artık bu kadar düşünüp taşınarak kontrol etmekten vazgeçicem galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

baya büyük bi şirketin 5 mülakatına girip sonunda tebrikler geçtiniz bıdı bıdı alıp bi kaç hafta sonra stajer arayan ekipte senin yeteneklerine göre pozisyon yok denildiğindne beri canım hiç bişey yapmak istemiyo, türkiyeye geldim (istanbul) ot ot oturuyorum. oyunlar bile sarmıyo 5dk sonra kapatıyorum falan. garip.

edit: ha günlük kısmı: bugün açıp aradım nette böyle canı bişey istemeyen bir sürü insan varmış ama çaresi yok sanırım gelir geçer diyolar :P
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

abi birileri bi başlık açsın da şunları yazsın ya

bebeği olmuş birisine hayırlı olsun dedim abi.. araba mı aldı ulan? hayırlı olsun ne!

ama ne denir bulamadım. şu özel hal ve durumlarda dediğimiz kutlama mesajlarını birisi çıkartsın da ezberleyeyim.

hayirli bi evlat olur ins anlaminda da söylemis olabilirsin farketmeden sdf
ne denir ki, anali babali büyüsün insallah?
Sosyal ağlarda paylaş

nomsaR said:

uzun ömürlü olur inşallah diycektin.

en başaramadığım şey şu örf adetlere göre selamlara şekilleri olabilir.
bana kalksa bebek kaç kilo falan diye sorarım sadece.

anali babali büyüsün de söylemesi garip bişi yahu

hızlıca söylesene bi. analıbabalıbüyürişalla
analı-babalı nası bi kavram zaten. umarım sağlıklı bir bebeklik geçirir diyeceğim de o da saçma hani..
Sosyal ağlarda paylaş

ahah bu bende de var.
ozellikle vefat durumlarinda.

simdi sahis yeni vefat etmisse yakinlarina basiniz sagolsun denir.

peki x kisisi 6yil once olmus, sohbette gecti diyelim, ne demek lazim ki orda? hicbisi demiyorum ben boyle buz gibi soguk bir sessizlik oluyor ortamda. sonra salak salak espriler fln yapiyorum durum yumusayin diye ama daha beter oluyor, feci bir donguye giriyorum.

bebek konusu da degisik, sey var mesela, otobuste oturuyorum yanima bebekli anne gelmis. bebek kulagima agzima tecavuz ediyor orda ne diyebilirsin ki boyle sevimlilik gostergesi olarak. Annesi kizim yapma ayip fln diyor, karsilik veremiyorum odun gibi onume bakiyorum sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...