Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Saeros said: bugün çarşamba olmadığı için çok mutluyum zira wowda weekly maintenance'a uyanmak çok kötü bişey gireyim daily yapayım mmm içim parçalandı lan şu mesajı okuyunca sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Ardeth said: 90 * 1.63 = 146.7 http://i244.photobucket.com/albums/gg38/whitehendrix00/gifs/CloseEnough.png Oha 1.63 mu olmus ? Ben 1.50 falan saniyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Bugün çok tembelim yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bugün rüyamda tayyip'i gördüm kaldırımda yürüyorum bi baktım tayyip, tek başına duruyo bişey beklermiş gibi, hemen sohbete daldık meğer arabası bozulmuş otobüs bekliyomuş, tamire verdim hala gelmedi filan dedi abi sorma hepsi şerefsiz bu araba tamircilerinin dedim, sonra sessizlik oldu, dedim yoksa pot mu kırdım acaba, tamirci yakınınız mı var dedim, bi arkadaşımın abisi tamirci dedi, ha ben de teyzemin oğlu tamirci filan diceksiniz zannettim dedim, (gülüşmeler) sonra da uyandım zaten yani aslında çok da kötü bi insan değilmiş, bi gemicik aldı diye adamı yerden yere vurdular yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 stajdaki insanlarla beraber yemeğe gitmemek çokzel lan boyle eheueh pis şişmonlarz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ulan herkes fenerbahçe şöyle galatasaray böyle aziz yıldırım pipiyi tutuyo falan diye konuşuyo. ne önemliymiş futbol arkadaş. sanki takımda kendileri oynuyo ya. hiç anlamıyorum zaten bu olayı. seinfeld'in dediği gibi "no, they won. you watched." :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Güncelde sürekli onun olması pek bi tatsız eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ben ofisten bahsediyodum da orda da mı var? höff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Saeros said: bugün rüyamda tayyip'i gördüm kaldırımda yürüyorum bi baktım tayyip, tek başına duruyo bişey beklermiş gibi, hemen sohbete daldık meğer arabası bozulmuş otobüs bekliyomuş, tamire verdim hala gelmedi filan dedi abi sorma hepsi şerefsiz bu araba tamircilerinin dedim, sonra sessizlik oldu, dedim yoksa pot mu kırdım acaba, tamirci yakınınız mı var dedim, bi arkadaşımın abisi tamirci dedi, ha ben de teyzemin oğlu tamirci filan diceksiniz zannettim dedim, (gülüşmeler) sonra da uyandım zaten yani aslında çok da kötü bi insan değilmiş, bi gemicik aldı diye adamı yerden yere vurdular yazık ben de dün gece seni gördümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Her yerde abi.. Her yerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 kötüyüm biraz. uzun zamandır aramın çok iyi olduğu bir kızdan hoşlanmaya başlamıştım ve sonunda cesaretimi toplayıp ona açıldım. ama kız sen harika bir adamsın ama ben sana umut vermek istemiyorum, harika bir arkadaslıgımız var bozmak istemem vs vs dedi. acayip hissettim. bi de bu gece rüyama girdi, rüyamda kabul ettiğini görüyorum falan. bildiğin moral sıfır takılıyorum şu an irl da. düzgün adam olmak yerine düz adam olmayı, olayları artık bu kadar düşünüp taşınarak kontrol etmekten vazgeçicem galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 pogodi said: ben de dün gece seni gördümdü. tam planladığım gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 baya büyük bi şirketin 5 mülakatına girip sonunda tebrikler geçtiniz bıdı bıdı alıp bi kaç hafta sonra stajer arayan ekipte senin yeteneklerine göre pozisyon yok denildiğindne beri canım hiç bişey yapmak istemiyo, türkiyeye geldim (istanbul) ot ot oturuyorum. oyunlar bile sarmıyo 5dk sonra kapatıyorum falan. garip. edit: ha günlük kısmı: bugün açıp aradım nette böyle canı bişey istemeyen bir sürü insan varmış ama çaresi yok sanırım gelir geçer diyolar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 akiki o kadar sanssizlik yasadim 4 gün icinde, bi sürü hiyarlik yaptim ama cok iyiyim be. ^__^ istedigim kadar bahtsiz oliyim hayat resmen testis gecsin benle, sonuc olarak koymuyo onu anladim hohoho immun olmusum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 abi birileri bi başlık açsın da şunları yazsın ya bebeği olmuş birisine hayırlı olsun dedim abi.. araba mı aldı ulan? hayırlı olsun ne! ama ne denir bulamadım. şu özel hal ve durumlarda dediğimiz kutlama mesajlarını birisi çıkartsın da ezberleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 uzun ömürlü olur inşallah diycektin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 6 gündür başım ağrıyor günlük başımın ağrımadığı bi dünya istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 dasaaa girme böyle sosyal protokol tuzaklarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 dasaaa said: abi birileri bi başlık açsın da şunları yazsın ya bebeği olmuş birisine hayırlı olsun dedim abi.. araba mı aldı ulan? hayırlı olsun ne! ama ne denir bulamadım. şu özel hal ve durumlarda dediğimiz kutlama mesajlarını birisi çıkartsın da ezberleyeyim. hayirli bi evlat olur ins anlaminda da söylemis olabilirsin farketmeden sdf ne denir ki, anali babali büyüsün insallah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 nomsaR said: uzun ömürlü olur inşallah diycektin. en başaramadığım şey şu örf adetlere göre selamlara şekilleri olabilir. bana kalksa bebek kaç kilo falan diye sorarım sadece. anali babali büyüsün de söylemesi garip bişi yahu hızlıca söylesene bi. analıbabalıbüyürişalla analı-babalı nası bi kavram zaten. umarım sağlıklı bir bebeklik geçirir diyeceğim de o da saçma hani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ÖF 5 TANE ELMALI KURABİYE YEDİM BE :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 hayırlı olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Çok kalori bebişim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ahah bu bende de var. ozellikle vefat durumlarinda. simdi sahis yeni vefat etmisse yakinlarina basiniz sagolsun denir. peki x kisisi 6yil once olmus, sohbette gecti diyelim, ne demek lazim ki orda? hicbisi demiyorum ben boyle buz gibi soguk bir sessizlik oluyor ortamda. sonra salak salak espriler fln yapiyorum durum yumusayin diye ama daha beter oluyor, feci bir donguye giriyorum. bebek konusu da degisik, sey var mesela, otobuste oturuyorum yanima bebekli anne gelmis. bebek kulagima agzima tecavuz ediyor orda ne diyebilirsin ki boyle sevimlilik gostergesi olarak. Annesi kizim yapma ayip fln diyor, karsilik veremiyorum odun gibi onume bakiyorum sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 abi evet, uzun süre önce ölmüş birisi içn ne denilir ki? "atlatmışsınızdır artık" falan mı diyeyim, "ne kadar zaman geçerse geçsin yeri doldurulamıyor öyle değil mi?" falan gibi lame bi cümle mi kurayım. ne diyim abi!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar