küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 otobüste yer ver diye dik dik sana mı baktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Kuşum yakın zamanda ölücekmiş Eski sevgilimin dedesi vefat etmiş.Beraber tavla oynamıştık, yenmiştim zar tuttuğumu sanıp fincanla oynamıştık bir sonraki el :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 dizi yok, kafam bozuk zaten... chinese petitioners üstüne bi belgesel izleyip daha da üzüldüm. bok ye holivud! dizi yok.. zaten discovery'de yok. anca bbc izliyorum.. Storyville Chinas Bleak House belgeselin adı. izleyin. güzle. ama rahatsız ediyor tabii. zaten discovery belgeselleri genelde rahat oluyor ya.. magazin gibi. "aliens of the deep sea" irlanda aksanı ile derinlikler. eahah eğlenceli bu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 pi ile clockwork orange'yi ard arda izledim titriyorum su an sanirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 abi ben cesaret edemiyorum orange ye. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 clockwork orange'de cok cok brutal sahneler yok ama elestrileri ile beyni tokatliyor film. pi dayak manyaa yapti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 bir arkadaş ile ortasına kadar izlemiştik de, şu zorla eve girdikleri, ordan sonra başka birşey izleyelim diye düşünmüştük. evet o arkadaş bir kadındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Aldığım bütün kötü haberlere rağmen yarın çok güzel bişey olucak ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 waidmanns, manns, manns, manns heil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 twitter.. following......... 0 -neden? +çok ünlüyüm ben! -ya bi git sosyal internetin olayını anlayamamışsın +anlamadım? -ben de onu diyorum zaten gerizekalı. +bana gerizekalı diyemezsin -HEY! salak kendisine gerizekalı denildiğini anladı! aman tanrım, bu moronun kendisine açık açık gerizekalı denildiğini anlayacağını düşünmemiştim! şaka yapıyorum lan şapşal! gerçi anlamışsındır sen. +anladım tabi! -zehir gibisin vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Sevgili günlük, bugün bu topiğe ilk defa girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 yine uyyamıyorum negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 christian bale'ı gelmiş geçmiş en iyi aktör ilan ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Yaşın ona yetti galiba sadece sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ne yiyip ictim ya ohhh god bless america. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ühühü bugün Ayça gelmedi, muhtemelen bütün gün boş boş oturucam. Facebook twitter falan yok çok sıkıcı. Neyse ki Aslı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Sevgili Günnük Günaydın Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 gömleğimi ütüledim eteğimi giydim ilk iş gününe çok hazırım makyaj yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 oha daha makyaj yapayım diyo. iş 10:30da falan mı başlıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 9da başlıyor buçukta çıksam erken bile giderim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 gunaydin bebeem, en iyi ilk gunler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 asdfdsf ben 6:30 gibi kalkıyorum 8:00 gibi ofiste oluyorum. negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ben de 6 buçukta kalkıyorum. 8'e çeyrek kala ofisteyim. 8:15'te başlıyo iş. 18:30'da da çıkıyoruz. Caniler ne kadar çok çalıştırıyolar be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 şükrüm <3 çok stresliyim lan yalnız, kahvaltı edeyim zekam açılsın, en çok ihtiyacım olan şey zeka bugün sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ofiste kızıl ordu orkestrası çalıyorum sagdsfgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar