Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Saeros said: dragon age'in mmo'su olsa onu oynarım, ama yok ha bi de gmailimde 2800 email vardı, facebooktan gelen emailleri sildim 1200 küsur tane kaldıamantanrım feysbuk sana meyıl mı yolluyo halen? fakir. (ne alaka lan) edit: bi de sayfa sonu kalmış fukara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 şu üniversite hayatımda bir tane dersim kaldı. sadece bir büt. pazartesi. hala daha başlamadım hiç elim gitmiyo kitaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 4saat yol tep. eve geldiğinde üst katta inşaat olsun. gürültüden kafanı toparlayama. işte mutsuzluk anları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 günlük metro turizm ile uzun yola çıkıyorum seni seviyorum inanıyosan dua et arkamdan öptüm çok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 günlük cansız bi varlık, ama istersen biz bişeyler deneriz iyi yolculuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Aksın içlerine hayatımın zehri. Yirmi adet mermi. Muhteşem! Hepinizi geberteceğim! Ama hepinizi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 columbine massacre kusura bakma.. ama ip adresini yetkililere bildiriceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Bütünlemede patladı tek ders sınavını verdim verdim yoksa kacıyor bunca sene bi tarafıma günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Lan herkes mezun oluyor be nolii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 dasaaa said: columbine massacre kusura bakma.. ama ip adresini yetkililere bildiriceğim. bana normal olmanın karizma olduğu bir dünya yaratabilir misin dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 yapardım ama şirk koşamam şimdi. günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 lan bırakta olayım +3 zaten hakkım benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 günlük hala wow oynayanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 günlük hala ko oynayanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 derdin büyükmüş kardeş, ben de bişeyim var sanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 günlük... ikili oynayanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 tombala çekince canım kola istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 abi discovery yok. paso bbc belgeseli indirip izliyorum. indirme süresi ayrı sıkıntı, iki dakka açayım da bakayım opsiyonu olmaması ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 gunluk, abimle tartistik. en son anabaci yapicaktik birbirimize ama annelerimiz ortakti maglesef. herneyse kavga gurultu felan derken kendisi 6 aydir procrastination yasiyorsun az akilli ol, adam gibi yap ne yapiyorsan dedi. maglesef hakliydi bu sefer :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Frantic said: herneyse kavga gurultu felan derken kendisi 6 aydir procrastination yasiyorsun az akilli ol, adam gibi yap ne yapiyorsan dedi. tartışmadaki stile bak klasa bak arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 yok o yarim saatlik tartismanin ozeti anlaminda aslinda. ya usengeclik o kadar fazlaki oyle yazip gectim iste:D yarin bi gun olucem artik tembellikten, isleri ertelemekten. ya aliskanlik haline geldi artik neredeyse :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 abi internetse hakim galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 günnük babamı da koşuya götürdüm ehuehuehe adam 2 temiz koştu bodoslama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 lan b1 aldım diyor, pf aldım diyor hatta Δh aldım diyor. abi aldım dediği yönetmelikte hiçbiri yok!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 yeni kipatlarim gelmis sag salim ^^ teskurler barnes&noble... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar