Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Saeros said: dragon age'in mmo'su olsa onu oynarım, ama yok ha bi de gmailimde 2800 email vardı, facebooktan gelen emailleri sildim 1200 küsur tane kaldıamantanrım feysbuk sana meyıl mı yolluyo halen? fakir. (ne alaka lan) edit: bi de sayfa sonu kalmış fukara.
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 şu üniversite hayatımda bir tane dersim kaldı. sadece bir büt. pazartesi. hala daha başlamadım hiç elim gitmiyo kitaba.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 4saat yol tep. eve geldiğinde üst katta inşaat olsun. gürültüden kafanı toparlayama. işte mutsuzluk anları
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 günlük metro turizm ile uzun yola çıkıyorum seni seviyorum inanıyosan dua et arkamdan öptüm çok :)
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 günlük cansız bi varlık, ama istersen biz bişeyler deneriz iyi yolculuklar
Delicatessen Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Aksın içlerine hayatımın zehri. Yirmi adet mermi. Muhteşem! Hepinizi geberteceğim! Ama hepinizi!
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 columbine massacre kusura bakma.. ama ip adresini yetkililere bildiriceğim.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Bütünlemede patladı tek ders sınavını verdim verdim yoksa kacıyor bunca sene bi tarafıma günlük.
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 dasaaa said: columbine massacre kusura bakma.. ama ip adresini yetkililere bildiriceğim. bana normal olmanın karizma olduğu bir dünya yaratabilir misin dasaaa
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 yapardım ama şirk koşamam şimdi. günah
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 lan bırakta olayım +3 zaten hakkım benim
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 derdin büyükmüş kardeş, ben de bişeyim var sanıyorum
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 tombala çekince canım kola istiyor
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 abi discovery yok. paso bbc belgeseli indirip izliyorum. indirme süresi ayrı sıkıntı, iki dakka açayım da bakayım opsiyonu olmaması ayrı.
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 gunluk, abimle tartistik. en son anabaci yapicaktik birbirimize ama annelerimiz ortakti maglesef. herneyse kavga gurultu felan derken kendisi 6 aydir procrastination yasiyorsun az akilli ol, adam gibi yap ne yapiyorsan dedi. maglesef hakliydi bu sefer :(
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Frantic said: herneyse kavga gurultu felan derken kendisi 6 aydir procrastination yasiyorsun az akilli ol, adam gibi yap ne yapiyorsan dedi. tartışmadaki stile bak klasa bak arkadaş
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 yok o yarim saatlik tartismanin ozeti anlaminda aslinda. ya usengeclik o kadar fazlaki oyle yazip gectim iste:D yarin bi gun olucem artik tembellikten, isleri ertelemekten. ya aliskanlik haline geldi artik neredeyse :/
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 günnük babamı da koşuya götürdüm ehuehuehe adam 2 temiz koştu bodoslama.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 lan b1 aldım diyor, pf aldım diyor hatta Δh aldım diyor. abi aldım dediği yönetmelikte hiçbiri yok!!
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 yeni kipatlarim gelmis sag salim ^^ teskurler barnes&noble...
Öne çıkan mesajlar