oldun Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 modülcü arkadası beklerken haberlere bakim dedim bütün huzurum kactı arkadas http://www.ntvmsnbc.com/id/25339497/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 17250 adım atmışım bugün mojo mix midir mojitomudur nedir sakın içmeyin sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Seele said: banada para lütfen. BANA DAHA ÇOK PARA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Jakopy said: mesaisi 6 da biten insalara çok özeniyorum ben ya.. bazılarımız hala çalışıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 senko said: Seele said: banada para lütfen. BANA DAHA ÇOK PARA! 20bin yuro alıyorsun aylık hala gözün doymuyor arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 bana is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Ruya gormek istiyorum gunluk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 ayın hergünü gece gündüz çalışsın o zaman hatta patronuna gidecem kırbaclıyam senkoyu diyeyim kırbacımıda kendim getirecem. Alacam kırbacı vuracam senkoya vuracam senkoya...ama ankaraya gelmem uzaktan vurcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 feyste yazmayinca dogumgunun kimse bilmiyo lan, negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Doğum günün kutlu olsun Aaaaakikikilam edik:bişiler bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 NolaxThensbane said: ayın hergünü gece gündüz çalışsın o zaman hatta patronuna gidecem kırbaclıyam senkoyu diyeyim kırbacımıda kendim getirecem. Alacam kırbacı vuracam senkoya vuracam senkoya...ama ankaraya gelmem uzaktan vurcam çeşit çeşit kırbaç var burda, senin getirmene gerek yok zevkine göre bi tanesini seçip kırbaçlamaya başlarsın beni sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 10 cat5e kabloyu alip sirtina sirtina vuruyolar mi? uclari acik boyle jacksiz, salkim sacak kablolar, uuu beybi, gidiim biraz cat5 kemiriim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 aquila said: feyste yazmayinca dogumgunun kimse bilmiyo lan, negzel. Mutlu yillar tequila tequila ^___^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 aquila said: 10 cat5e kabloyu alip sirtina sirtina vuruyolar mi? uclari acik boyle jacksiz, salkim sacak kablolar, uuu beybi, gidiim biraz cat5 kemiriim. abi cat5 hiçbişi bunlarla saldırıyorlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 ben çıkıom işten yarın sabah erken kalkar devam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 bizde seni sabaha kadar çalışıyor sanıyorduk senko meğersem alem yapıyormussun :D yarın öğleden sonra izinliyiz gümlük (yersen ofisi taşıcaz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Kupon yattı günlük, dün başladığım iddaa kariyerimi bugün emekli olma kararıyla bitiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 aquila said: feyste yazmayinca dogumgunun kimse bilmiyo lan, negzel. hepi pörtlek bebeyim. mülakat ayarladım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 O kadar ütü yap elini yakma , ütü masasını kaldırırken elini kes .Olacak iş mi günlük-chan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Haftanın son günü keyifli gibiyim günnükk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 2 gündür midemde bi ağrı var noluyo yea of bıktım. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Hastaneler çoğiirenç yerler günlük. Badem bıyığına tükürdüğümün doktorunu da beğenmedim başka hastaneye gideceğim bir daha ki kontrolde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Hay sçiim ben zehirlendim galiba ya. =/ ateşim çıktı şimdi bi anda halsizleştim. Şu işi bitirip eve gideyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Bu arada günlük de patlamış ehehe =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Doktora git olm ne evi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar