Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Theridone said:

Mr_Hand said:

Abi soyle sacma sapan saplantilara kapilmayin, abzurt abzurt inanclar cikarmayin. Kendi kendinize hayalkirikligi yasiyosunuz sonra.
Ne buyusu yea?!?

hayatımda ilk defa totemdir büyüdür bişey yapayım dedim ALIDĞIM AYARA BAK!

AYIB

tamam işte doğru anda yakalamışım. :D

şimdi o yazdığımı bi daha oku
Sosyal ağlarda paylaş

Bankta otururken gördüm bunu, bende geçtim az ilerdeki bankta oturdum. Çaldırdım 2-3 kere, biraz durdu baktı telefonuna. Sonra sigarasını yere atıp kalkarken beni gördü gülümsedi, gülümsedim ve bende kalktım arkasından. Ofise dogru yola koyuldu, bende onu izledim arkasından.

Hemen peşinden ofise geldiğimde, sordum ona ''bu numara senin mi?'' diye telefonu göstererek. cevap olarak kuru bir ''evet'' çıktı agzından. O, konuyu hızlıca değiştirmeye çalışırken araya girip adını sordum, söyledi. Gayet belli ederekten kayıt ettim rehbere numarasını. O ara hoş gülüşmeler gözleri sağa sola çapraz çapraz dikmeler falan... Dedim ki kendi kendime '' oldu bu iş ''

Neyse, esas konu halledildi çıktım ofisten. İşlerimi hallettikten sonra mesaj attım ''Derpiniya, hafta sonu boş vaktin var mı?'' diye. Cevap gelmedi.Tecrübelerime dayanarak cevap gelicek yakın zamanda diyorum kendi kendime.

to be continued or not to be continued sassdfsfgd

dipnot: action halinde yüzük kontrolü yapamadım

DAMN!
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...