wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Bol şans, rüyamda dedemi gördüm günlük sonra da hüngür hüngür ağladım. Normalde beceremiyorum rüyada yabıyorum sanırım ehauhae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Saeros said: senko said: ahah takılırız ya :d istanbulda bi seni bi oğuzu tanıyorum zaten :) terbiyesiz ahlaksız abi seni hiç görmedim istanbulda sayılmaz o yüzden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 günlük, gelen postacı çogiyiydi ,benim la, diyince verdi direk pakedi ne kimlik ne bişiy ehuhuejh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Cosmo Kramer gelmiş adama posta teslim etmeye asdfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 wastyrx said: Bol şans, rüyamda dedemi gördüm günlük sonra da hüngür hüngür ağladım. Normalde beceremiyorum rüyada yabıyorum sanırım ehauhae eyvallah. olursa çogzel olcak. Seele said: nicin? söylersem büyüsü bozulur ama, sonuçlanırsa iyi ya da kötü yazcam bureye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Abi soyle sacma sapan saplantilara kapilmayin, abzurt abzurt inanclar cikarmayin. Kendi kendinize hayalkirikligi yasiyosunuz sonra. Ne buyusu yea?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 charm lvl 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 finger of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 birag yeaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mr_Hand said: Abi soyle sacma sapan saplantilara kapilmayin, abzurt abzurt inanclar cikarmayin. Kendi kendinize hayalkirikligi yasiyosunuz sonra. Ne buyusu yea?!? hayatımda ilk defa totemdir büyüdür bişey yapayım dedim ALIDĞIM AYARA BAK! AYIB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Annem tatyanayla arama girmeye çalışıyor günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 visa kart, master kart ,American express hexlenmesi madurları 1.5 milyona ulaşmış günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 wastyrx said: Annem tatyanayla arama girmeye çalışıyor günlük ben olsam ben de girerim. araya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Theridone said: Mr_Hand said: Abi soyle sacma sapan saplantilara kapilmayin, abzurt abzurt inanclar cikarmayin. Kendi kendinize hayalkirikligi yasiyosunuz sonra. Ne buyusu yea?!? hayatımda ilk defa totemdir büyüdür bişey yapayım dedim ALIDĞIM AYARA BAK! AYIB tamam işte doğru anda yakalamışım. :D şimdi o yazdığımı bi daha oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Bankta otururken gördüm bunu, bende geçtim az ilerdeki bankta oturdum. Çaldırdım 2-3 kere, biraz durdu baktı telefonuna. Sonra sigarasını yere atıp kalkarken beni gördü gülümsedi, gülümsedim ve bende kalktım arkasından. Ofise dogru yola koyuldu, bende onu izledim arkasından. Hemen peşinden ofise geldiğimde, sordum ona ''bu numara senin mi?'' diye telefonu göstererek. cevap olarak kuru bir ''evet'' çıktı agzından. O, konuyu hızlıca değiştirmeye çalışırken araya girip adını sordum, söyledi. Gayet belli ederekten kayıt ettim rehbere numarasını. O ara hoş gülüşmeler gözleri sağa sola çapraz çapraz dikmeler falan... Dedim ki kendi kendime '' oldu bu iş '' Neyse, esas konu halledildi çıktım ofisten. İşlerimi hallettikten sonra mesaj attım ''Derpiniya, hafta sonu boş vaktin var mı?'' diye. Cevap gelmedi.Tecrübelerime dayanarak cevap gelicek yakın zamanda diyorum kendi kendime. to be continued or not to be continued sassdfsfgd dipnot: action halinde yüzük kontrolü yapamadım DAMN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mr_Hand said: wastyrx said: Annem tatyanayla arama girmeye çalışıyor günlük ben olsam ben de girerim. araya. Çık aradan oğuz kalbini kırarım =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 liseli gibi ne mesajı aç konus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 wastyrx said: Mr_Hand said: wastyrx said: Annem tatyanayla arama girmeye çalışıyor günlük ben olsam ben de girerim. araya. Çık aradan oğuz kalbini kırarım =O bi kız için beni sattın ha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mr_Hand said: wastyrx said: Annem tatyanayla arama girmeye çalışıyor günlük ben olsam ben de girerim. araya. Dedeler statla diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 wastyrx said: Annem tatyanayla arama girmeye çalışıyor günlük Ekmeğe saygı oğlum anlarsın büyüyünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 copry said: wastyrx said: Annem tatyanayla arama girmeye çalışıyor günlük Ekmeğe saygı oğlum anlarsın büyüyünce. O_o 13ünde istanbul diyordum ama misafirim geliyormuş gecesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 O zaman niye hecanlandırıyosun yeaaa =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 E ondan sonra ki hafta gidelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Tamam ^__^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar