copry Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Kalan umutlarından dırınıdırınıdırınıdırınııı Bak çık barbu sana serbest .
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 ilk iş günümde gidip izin isticem saç sakal birbirine karışık hobo gibiyim kovulmasam bari.
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Çok felaket ciğerlerimi üşütmüşüm günlük. Öksürürken nefese borum boğazımdan fırlayıp gidecek.
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 vegasta kazandığım 400 doları ceza olarak ödedim aqü günlük 7 saatlik yolu 3.5 saatte gelince bi taserlamadıkları kaldı polislerin ahah
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 senko said: ahah takılırız ya :d istanbulda bi seni bi oğuzu tanıyorum zaten :) ayip lan
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 off ne boktan bi gun ya.aksam gm nin konusmasini dinleyecekmisiz.
Seele Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 hersey yolunda mi gidiyor tabiki hayir ama güzel seylerde oluyor. zaten hersey yolunda gitse hayat sikici olurdu.
senko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 query wizard olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum.
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 rüyamda bi kaç düzüne yavru kedi gördüm anlamı sevenlerimi ihmal ediyormuşum kim o ihmal ettiklerim beni ihmal ediyorsun desin adamı hasta etmeyin :D
senko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 kozalak said: senko said: ahah takılırız ya :d istanbulda bi seni bi oğuzu tanıyorum zaten :) ayip lan ahah bi de sen varsın abi işte izmite gitcen diye saymadım seni :)
copry Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Ben de gelicem ki kahve falımda bile çıktı tıtııtıtı
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 senko said: kozalak said: senko said: ahah takılırız ya :d istanbulda bi seni bi oğuzu tanıyorum zaten :) ayip lan ahah bi de sen varsın abi işte izmite gitcen diye saymadım seni :) yok olm gitmiycem galiba.
aente Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Günlük o dananın kuyruğu iyi ya da kötü kopsun da önümüzü görelim artık, saygılar.
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 senko said: ahah takılırız ya :d istanbulda bi seni bi oğuzu tanıyorum zaten :) terbiyesiz ahlaksız
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Günlük, GoT çıkmış, biralarım buzdolabında akşam için açılmayı bekler. Pandaria Beta Key'im de geldi, beta downloaderı açmıştım sabah çıkarken. Akşama geldiğimde o da bitmiş olur. Sultanım da bana kısır yapacak. Benden kralı var mı lan :)
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Saeros said: senko said: ahah takılırız ya :d istanbulda bi seni bi oğuzu tanıyorum zaten :) terbiyesiz ahlaksız auhahuahua
Öne çıkan mesajlar