Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 kısaca, sakat çok var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 abi alkolde salakça :d ama onu da alıyoruz şaka maka benimde vitamindir mineraldir almam lazım ya vucuda giren tek mineral akmina sodalarından gelen sanırım en son vitamini de waffle'ın içindeki meyvelerden almışımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Akşam ben kaçtıktan sonra vitaminin yararını göstermişsiniz selçuk =D Çok yoruldum günbük ders çalışayım diyordum ama gözler kapandı direk okurken vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 barbu said: aşık oldum sanırım. Welcome to the club ^_________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 cok yalnızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 72 saatten fazla calısıılmıs bir haftasonun sonundayım vay arkadas ben eskiden 72 saatten fazla uyuyan insandım hiç yakısık almadı hos durmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 sabah ygs de gözetmendim travmatik ergenligimi hatırladım o ogrencıler test cozerken sdkşlhşljkasdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 sana söylediğim şeyleri söyledin mi öğrencilere. direk soğuk duş etkisi yaptırsaydın sınavdan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Kopya verdin mi kopya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 bak arkandaki 4. soruyu c yapmış sen niye a yaptın deseydin. ünivde bazı allahsız hocalar yapıyordu ya, yanına gelip sen bu soruyu bi daha düşün diyorlardı.Lan 2 sayfa çözüm yazmışım ordan daha ne bi daha düşünmesi dangöz diyesin geliyor, ama diyemiyorsun işte hoca diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 yok be hacı o kadar pro troll olamadım slkşdaghlkjsadh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 senko said: bak arkandaki 4. soruyu c yapmış sen niye a yaptın deseydin. ünivde bazı allahsız hocalar yapıyordu ya, yanına gelip sen bu soruyu bi daha düşün diyorlardı.Lan 2 sayfa çözüm yazmışım ordan daha ne bi daha düşünmesi dangöz diyesin geliyor, ama diyemiyorsun işte hoca diye. Ahahahha sen gel patrona kafa tut ağız yamult, üni. hocasına boyun ey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 hatta eminim en adil sınav olmustur benim sınıfta dsaşhljksdhjasdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 totalde baydım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Kurabiyen çok gelmiş senin klşskdflş Yakaladım ama alıntılamadım tüh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 ne koyduysan artık içine slkjşhjşldhsdhş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 görsen hak verirdin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 copry said: senko said: bak arkandaki 4. soruyu c yapmış sen niye a yaptın deseydin. ünivde bazı allahsız hocalar yapıyordu ya, yanına gelip sen bu soruyu bi daha düşün diyorlardı.Lan 2 sayfa çözüm yazmışım ordan daha ne bi daha düşünmesi dangöz diyesin geliyor, ama diyemiyorsun işte hoca diye. Ahahahha sen gel patrona kafa tut ağız yamult, üni. hocasına boyun ey öğretmen kutsaldır ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Taktik sağlammış kızın o zaman. Arkadaşları için kendini feda etmiş sdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 dshakgadkhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 selcuk bana c ogretcek,de mi selcuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 ayıpsın pointer manyağı yapacam seni. 15 gün sonra temelli dönüş yapiyorum zaten istanbula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 o gel gel,zaten benim de panpa ya ihtiyacım var burda cıkarız kadıköye taksime haftasonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 ahah takılırız ya :d istanbulda bi seni bi oğuzu tanıyorum zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 copry said: barbu said: aşık oldum sanırım. Welcome to the club ^_________^ emin değilim girsem mi diye. arkadaşa bakıp çıkabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar