Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Ağızlarını kırmak lazım onların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 batının ahlaksızlığı hep yoksa bizim osmanlı kültürümüzde hiç yo kböyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 yaLnizliqi anlatms, cok sürrealist bi chalisma benche xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 ne yanlızlığı lan ibneler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 İbneler değil ibne. Ben aslında babacumun olayına dedim zaten. Bu adamın ağzını kırmam ona büyük zarar verebilir.Sonuçta ib- şarkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 vaniLLe said: yaLnizliqi anlatms, cok sürrealist bi chalisma benche xD ama sen yalnız değilsin yaralı stayla prensesim benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 sevgili günlük. hala ezan okuyunca "kapasana şu müziği" diyenler var etrafımda. böyle ufacık bi cümleden devasa kavgalar çıkıyo işte sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 oh bir ferahlık, bir serinlik. neydi bugün iğrenç sımsıcak. az böyle kalsın. ıslak değil de serin şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 biraz amnesia dark descent oynayım dedim 15 dakka sürdü http://api.ning.com/files/KiCyo4bFYyHWjXWur46o8-5lyWVmHHfvnpcXphy-1uLk5JMcPBNMUq0bR2jstUVL2RLkMzkIJdygWuD2IG7o9WuysAdHME3x/the_complet_collection_of_rage_faces_09.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 e biraz oynamışsın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 evet şarap mahzeninden 4. şişeyi almayı unuttuğum fark edinceki surat ifadem o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 kafam rahat izmire geldim evi toparladim temizledim ve... DUNE serisini okumaya hazirim artik. kesintisiz bir bicimde bitirecek 12kitabi birden, ses yok seda yok rahatsiz etcek biri yok HARIKA LAN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 @senko en muhteşemi baba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 gel hacit sende yanima kafa dinlersin biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 günnük. di ile birlikteyiz, cafedeyiz. çok romantik müzikler çalıyo. izdivacımızı helm bozmasın vallahe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 "binnuccuzyuro"dan konsantre olamiyorum yalniz ben. bozulur bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 şort tshirtle çıktım e burası eskişehir 15 dereceye düşmüş hava.donuyorum. kimse de demiyor hava durumunu izledim yarın soguk diye. gerçi benim gibi giyinen mal çok gördüğüm kadarıyla.ya nasip. Şahhane bir adam Ebu Hisar Sıdıf sıdıfıdış.üşüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mr_Hand said: günnük. di ile birlikteyiz, cafedeyiz. çok romantik müzikler çalıyo. izdivacımızı helm bozmasın vallahe. ya adam haber veriri.. alacaaanız olsun. kütüphanedeyim, yemek yiycem kuru kuru.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 senko said: gel hacit sende yanima kafa dinlersin biraz 1ay daha kasıcam.. az kaldı!! ondan sonra daha normal devam edicem işalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 dasaaa said: Mr_Hand said: günnük. di ile birlikteyiz, cafedeyiz. çok romantik müzikler çalıyo. izdivacımızı helm bozmasın vallahe. ya adam haber veriri.. alacaaanız olsun. kütüphanedeyim, yemek yiycem kuru kuru.. işle ilgiliydi bu olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Yalan. Ben istemedim ondan cagirmadik seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ben de iş konuşurdum. Mr big, dr. julius no, auric goldfinger, stavro blodfeld ve ben beraber gelirdik, dünya hakimiyeti üstünde konuşurduk işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 forumu bırakabilirsem yazı yazıcam.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 faytona bindim bugün yıllardan sonra bide kiraz yedik yolda =P köy gibi bi yere gittik şantiye varmış 1500000 derecede öldüm sanırım yokoldum derken adam staj boyle işte bi daha gelmenize gerek yok cok sıcak dedi <3<3<3<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 sevgili günlük ilk sezonunu bitirdiğim "The Vampire Diaries" dizisindeki Katherine veya Elena isimli arkadaşa sesleniyorum, geş yarim ol pls. Sabahtan beri 10 bölüm arka arkaya izledim biraz hon atayım 2.sezondan devam edicem, öptüm bys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar