dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 daha ne fikirlerim var ne fikirler! mesela en çok kullandığımız nesne nedir dişçi hağnım? cep telefonu! nesi gerekiyor bunun? data/şarj kablosu! peki bu data/şarj kablosu aynı zamanda diş ipi olarak kullanılabilse ve içinden geçen elentrink akımı ile de induksiyonla plakları temizlese falan. şahane olmaz mı!! olmaz. çünkü dişçiye giden sayısı azalır. işte bundan dolayı önümü kesiyor kapitalist güçler. kominizt köylere sığındım ben de. bu arada burada komünist köye gittim, 2kişi yemek+içmek toplam 10lira tutuyor. peynirleri güzel. bi 5sene içinde oraya bi alışveriş merkezi dikip kapitalizmi ayaklarına getiririz inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Dasaacum steril olmaz bi kere. Hala duvar kağıdı rulez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 neeeyy streil mi olmaz. sen bilmiyorsun ki ben agzima neler sokuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Gun gecmiyor ki talihsiz bir itiraf olmasın sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 abooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 self-pwnage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Seele said: neeeyy streil mi olmaz. sen bilmiyorsun ki ben agzima neler sokuyorum. http://chzgifs.files.wordpress.com/2011/03/selfpwnagep1.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 ahaha nasil egleniyormuyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 valla ortayı hiç affetmedi direkt gömdü tusubasa edasıyla ashsahash olm o değilde şu anki iş yeri ay sonuna kadar seni bırakmam diyor diğer firmada pazartesi gel başla diyor illa klonlasam kendimi iki yerde birden çalışsam hatta 3. bi tane daha yapayım onlar çalışsın ben paralarını yiyim olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 bi türlü kafamdan tek düşünce geçmesini sağlayamıyorum hâlâ. paso multitask yapacak. 3-4 şey düşünecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 sevgili günlük dün top oynarken ayagımı kırdım. bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 oha yuh geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 çok uykum var çok acıktım işten çıkmaya daha çok var çıksamda eve gidecek çok yolum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 hah dediğim bu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 fak! consequences of multitasking umduğumun tam tersi lan!? O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 ben cidden hissediyorum artık. aşırı işlem yapma sırasında kaldıramıyorsun o yükü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 benim beynimde bazen hiç düşünce olmuyor lan düşünemediğimi bile düşünemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 adam nirvanada!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Amnesia'yı bitirdim http://i1.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/001/987/fyeah.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 çok karnım ağrıo ve acayip üşüyorum noluyo lan böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 akşama gelmicem fln dersen böbreklerini deşerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 bence karnini des agriyormus zaten agrisi gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 senko said: akşama gelmicem fln dersen böbreklerini deşerim. İlk iki kelimeyi görünce birden benim seni deşesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 dislerini cek kerpetenle sfsdasdf hakket kerpeten varmi hala discilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Kerpeten copry derler bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar