NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 i need pawaaaa!!! save ederken çökmeyen makinalar istiyorum gitti gene 2günlük iş T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 bazen daha fazlasını kaldıracak halin olmuyor gerçekten http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20132171.asp on the verge of giving up it all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 saç diplerim bile acıyor be. ama ne burnum akıyor, ne ateşim var. ne illet bişi şu halsizlik. Dayak yemiş gibiyim. hep yediğim yer de 2 tane diye lahmacun göndermedi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 copry said: wastyrx said: Amerikalardan arkadaşım geldi yanına gidicem birazdan günbük. Sonra bir sürü koştur koştur işim var. Başım döneyor biraz öyle. Bana [b]kurabiye[/b], Hakoya sabır. Amin. =O Yapıcam dedim ya ayol. Duygu sömürüsüne gerek kalmadı .)) Ben işimi sağlam kazığa bağlarım ehauhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollwander91 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 selam günlük, ilk yazışım naber ehe ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 konyak pipo müzik ow yea beybi şimdi birde gidip justice league doom izlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 sıcak çikolata + yulaflı bisküvit + arkaplanda got ost + elimde ereaderım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 iyi forumlar arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 wastyrx said: copry said: wastyrx said: Amerikalardan arkadaşım geldi yanına gidicem birazdan günbük. Sonra bir sürü koştur koştur işim var. Başım döneyor biraz öyle. Bana [b]kurabiye[/b], Hakoya sabır. Amin. =O Yapıcam dedim ya ayol. Duygu sömürüsüne gerek kalmadı .))Ben işimi sağlam kazığa bağlarım ehauhe İşini değil, eşeğini bağla evladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 hedefime ağır ağır ilerliyorum, acele yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 dovme ne aga? dovmee nedir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 İşimi sağlama alıyorum eşeğimide sağlam kazığa bağlarım ya da ikisini birleştirip işimi sağlam kazığa bağlarım. Yabarım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Yabarsın yiğidim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 En yaşlı kedim huzursuz ve tedirgin tavirlarla bu gotik yapının bir parçasını oluşturan duvarları koklayıp duruyordu. Bunun ne kadar basmakalıp geldiğinin farkindayim - hayalet öykülerinden hiç eksik olmayan, sahibi çarşaflı figürü görmeden önce hep hırıldayan köpek gibi - ancak bile bile göz ardı da edemem Duvardaki fareler- H.P. Lovecraft Nightynight günlük ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 şuan böyle oynuyorum günlük O_o http://www.youtube.com/watch?v=a_426RiwST8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 ödev yapmamak için neler yapabilirim diye düşünüyorum şimdilik, ödev hakkında insanlarla konuştum dizi izledim (pizza yerken) aklıma gelen bi şarkıyı aradım (yarım saat) facebookta insanların statüslerine uygunsuz yorumlar yaptım sert kış havası altında kuruyup yara olan ellerime bepant(h)en sürdüm yaptıklarımı pati'ye yazdım daha neler yapabilirim fikirlerinizi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 yap o odevi elin degmisken bana da bi senaryo yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 cekmiceksen 1 senaryo yeterli sen yaz ben cekeyim. mutualizm koynunda misil misil mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 iki hafta sonra çekicez sdf camı açayım oda hava alsın dedim gece gece kanalizasyon kokusu girdi dışardan ölüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 12saat içinde aksiyona doydum. olm dün gece kodamanlardan biri geldi bursaya hilton açılışına yolları kapatıyorlar 20araçlı polis konvoyu araçların önünü kesmeler trafikleri durdurmalar falan sinir oldum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Maths rocks m/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 kahvalti gittide ögle yemegi yedin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 ben ac kalma diye sey ettim cok kötüsün. neyse pizza söyliyim cift kasarli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Yok o kem küm smileysi kötülük etmedim yaa :/ Ediyorum hemen reminderım eyw ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar