wastyrx Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Çok üşeniyorum günlük, akşama kadar geçsin bu üşengeçlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 bütün ankarada çürük diş bırakmamış olmam lazım bu kadar çalışmaya günlük. saygı benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 eşşek kadar database'i nası handle edicem lan ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 with care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 with hand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 senko said: eşşek kadar database'i nası handle edicem lan ben :( hangi datenbank? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 şu anda bile yerini almak için swarm eden çinlileri düşün, su uyur çinli uyumaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Biz 6 bıçıkta buluşuyoruz günlüktekiler, erken ya da geç gelecek bi haber etsin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 biraz geç :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 19.00 yemek yeniliyor mu orda yoksa 19.30 da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 patronun karisi pasta getirmis. cok igrenc yemesende olmaz ayip olur. cöpe atsan olmuyor her tarafta kamera var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 copry said: 19.00 yemek yeniliyor mu orda yoksa 19.30 da olabilir. fikrim yok berkcan biliyor orayı, beğenmezsek direk çemkireceğimiz kişi o ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 hangi şehir ora basarım mekanınızı haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Ankara, basabiliyorsan bas ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 (╯°□°)╯︵ ┻━┻ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 mekan soleyın yolumun ustuyse gelırken iki sigara otlanıp kaçarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 wastyrx said: copry said: 19.00 yemek yeniliyor mu orda yoksa 19.30 da olabilir. fikrim yok berkcan biliyor orayı, beğenmezsek direk çemkireceğimiz kişi o ^_^ yemeği riske atamam yaa önce yemek mekanımzda toplaşalm. Telefon Çeken bi yere geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 tamam korkma gelmiycem şifreli konuşmayıda geçtin artık telefon açıyorsun cık cık cık adam başı 2 şer sigara otlanmamı çok gordunuz bana ajkdsadias Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 senko said: eşşek kadar database'i nası handle edicem lan ben :( kaç cigobayt database? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 4tb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 grup çalışması kadar sevmediğim bir şey yok. bir proje yapıyoruz, grup arkadaşlarım kanser edicekler beni. 3ü ortada yok zaten. diğer çinli de iğrenç ingilizcsi ile ingiliz çocuğun yazdığı şeyi düzeltip(!) batırıyor, öyle bir kendine güven of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 eski sevgilim taksimde çılgınca dağıtıyor, ben bu gece kıbrısa kumar ve sekse gidiyorum. ne hale geldik be güzelim biz. ne hale geldik anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 3 gündür o kadar söylendim ki herkese bu çocuk hakkında. azıcık da buraya söyleneyim. bi de sabahın köründe aradı bugün beni günle onla başladım. korkunç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 şimdi o çinlilerin müdürlerin olduğunu düşün. işte benim hayatım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar