senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 tamamdır ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Günnük naber lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 yarın ccna kursu var lan çok zevgli ofise bir de packet generator geldi onla oynarım ayy yarın çokgüzel olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 resmen "Two steps from hell" OST lerine kitlenmiş durumdayım, çok fena ya öyle böyle değil, loopa aldım dinliyorum sabahtan beri offfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 bi yerden görüşmeye çağırdılar lan günlük. bi gidim görüşim bakalım neymiş ne değilmiş. bakarsın iş değiştiririz belli mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 nn günlükçük ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 kıbrıs için geri sayım günlük. haftasonu karıkızkumar mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 last 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 senko said: benimki jerry olcak ama. copry said: hah ben de tom olurum ki zaten . über ^^ Sizden bi yol olmaz bence O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Günlük bugün hiç beklemezken bir ayrılık yaşadım. Ne hissedeceğimi bile bilmiyorum burukluk mu boşluk mu araflarda kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 dünyamıza hoşgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 wastyrx said: senko said: benimki jerry olcak ama. copry said: hah ben de tom olurum ki zaten . über ^^ Sizden bi yol olmaz bence O_o şş olm gelin bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 uykum var çalışasım yok bu hafta komple mesaiye kalacaksınız dediler birde tam oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Mr_Hand said: wastyrx said: senko said: benimki jerry olcak ama. copry said: hah ben de tom olurum ki zaten . über ^^ Sizden bi yol olmaz bence O_o şş olm gelin bi ara. eh sıra bizde artık bay el haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 bu hafta değil haftaya gelebilerem ben haftasonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 hmm bakalım ne yapabilirink. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 merhaba günlük, ofise yeni geldim, kahvemi içiyorum. daha işe başlamadım. sabah sevgilimin elleriyle hazırladığı sandviçimi yedim, yanında da koyu sütsüz kahvemi içtim. artık çalışmaya hazırım. evet ne diyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 saat 11 olmuş adam çalışmaya hazırım diyor yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Çınarcıklıyım 4 gün önce memlekete gittim.Ana söyleyeceğimi söyledem şunuda ekleyim her çınarçıktata doğan yalovalı olur neden hala hastahane yok.Herkes oraya kaçardı ve doğum yapardı.Çınarcıktan CHP çıktı ve 3 yıl önce hastahane yapıldı bitti ve hala açmıyorlar ve inatla açmıyorlar ve akp çıkıncaya kadarda açmayacaklar. Vapur seferleri iptal edildi 12 yıl önce..Halkı perişan edip Yalovanın önünü açtılar akan bütün paralar 1 kez gitmedi çınarcığa şimdide IDO iskele yapıyormuş..lan zaten 3 iskele 1 taş liman var.Bu kadar mı diyor insan bazen. Köpek sürüsü .......yarabbim tövbe tövbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 is yerindekiler gitsin hapur hubur yiyicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Mr_Hand said: şş olm gelin bi ara. Abi babam ayağını sakatladı evde çıkamıyorum bu aralar sen istanbul diyorsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Seele said: is yerindekiler gitsin hapur hubur yiyicem. o kadar kötü yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Hakan olm, geçmiş olsun lan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 herkez gitti yanliz kaldim yumuluyorum :D http://www.kadinlaricin.net/images/articles/1023/gozleme.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar