Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

yıllardır internetimde garip garip sorunlar oluyodu
internet explorer'a giremiyodum mesela, windows live messenger update olmuyodu, google chrome kuramıyodum. en son aion oynayamadım bu yüzden, launcher update servera bağlanamadı diyodu kapatıyodu.

az önce rift nasıl bişeymiş diye indirdim, kurdu falan ama clientı açıyorum direk siyah ekran. araştırdım, adamın biri netlimiter kurduğumdan beri winsock öldü bitti o yüzdenmiş filan yazmış, lan dedim acaba? sildim netlimiter'ı, reboot neyin sonra.

VE ŞİMDİ HER ŞEY ÇALIŞIYO LAN
ALLAH BELANI VERSİN NETLIMITER FORMAT ATIYODUM ULAN BİLGİSAYARA NERDEYSE
zamanında torrent için çekmiştim ama adı gibi programmış hakkaten gençliğimi çürüttü anasını satiym.
Sosyal ağlarda paylaş

1 yıllık antidepresanlarıma veda ettim geçen hafta. cart diye bırakmamam lazımdı sanırım ama ilaç raporunu yenilemek gerektiğinden tekrar doktoru görmeye üşendim. çekilme etkileri gittikçe artıyo, soğuk terler döküp her an kusmaya hazır bekliyorum. brain zap dedikleri 9 voltluk pil yalamış hissi gittikçe sıklaşıyo. bugün titremeyle çene kitlenmesi başladı. ota boka ağlayasım geliyo. cold-turkey bırakınca beklenen şeylermiş bunlar.şu etkiler bi geçsin eğer ilaçlar olmadan kendime yetecek serotonini üretebilirsem, ilaçsız iyi hissedebilmek güzel bişey olacak. ha olmadı artık kısmet. ha bi de penis varmış gibi sigarayı bıraktım geçen ay. cayır cayır yanıyorum öyle böyle değil. irademi seviyorum ama lulz. sinir sistemimi sevemedim bi. bir ay sonraki bana not : naber la mal ehehe
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...