Norak Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 MIT artık korsanlık sertifikası veriyormuş official olarak günlük: A Pirate Certificate is now available to students who have passed Archery, Fencing, Pistol, and Sailing. Students should send an email to [email protected] with name and MIT ID number once grades are posted for all four courses. Check PE history at mitpe.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 1000.mesaj günlük vatana millete hayırlı uurlu ossun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 bari dersin 2. saatine yetişeyim derken otobüsü kaçırdım neyse yürüdüm geldim spor oldu, bi de yeni açılan bi kebapçının numarasını aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 planlar, planlar günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 günlük canım çıktı işte :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Daha çıkamamış, çıksa yazamazdın günlüğe. Gidipte alacaktım sözde ama şuan veriyorum ya netten siparişimi bulabilirsem güzel bir şey tabi. Evden çıkamamak çok tatsız yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 yıllardır internetimde garip garip sorunlar oluyodu internet explorer'a giremiyodum mesela, windows live messenger update olmuyodu, google chrome kuramıyodum. en son aion oynayamadım bu yüzden, launcher update servera bağlanamadı diyodu kapatıyodu. az önce rift nasıl bişeymiş diye indirdim, kurdu falan ama clientı açıyorum direk siyah ekran. araştırdım, adamın biri netlimiter kurduğumdan beri winsock öldü bitti o yüzdenmiş filan yazmış, lan dedim acaba? sildim netlimiter'ı, reboot neyin sonra. VE ŞİMDİ HER ŞEY ÇALIŞIYO LAN ALLAH BELANI VERSİN NETLIMITER FORMAT ATIYODUM ULAN BİLGİSAYARA NERDEYSE zamanında torrent için çekmiştim ama adı gibi programmış hakkaten gençliğimi çürüttü anasını satiym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 gecmis olsun kardesim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 hayatmin tümüyle degistirecek bir sey oldu bugün, sonucunu bir kac aya alicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 aquila said: gecmis olsun kardesim. sağol kardeşim mutluluktan imperial march hımhımlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 1 yıllık antidepresanlarıma veda ettim geçen hafta. cart diye bırakmamam lazımdı sanırım ama ilaç raporunu yenilemek gerektiğinden tekrar doktoru görmeye üşendim. çekilme etkileri gittikçe artıyo, soğuk terler döküp her an kusmaya hazır bekliyorum. brain zap dedikleri 9 voltluk pil yalamış hissi gittikçe sıklaşıyo. bugün titremeyle çene kitlenmesi başladı. ota boka ağlayasım geliyo. cold-turkey bırakınca beklenen şeylermiş bunlar.şu etkiler bi geçsin eğer ilaçlar olmadan kendime yetecek serotonini üretebilirsem, ilaçsız iyi hissedebilmek güzel bişey olacak. ha olmadı artık kısmet. ha bi de penis varmış gibi sigarayı bıraktım geçen ay. cayır cayır yanıyorum öyle böyle değil. irademi seviyorum ama lulz. sinir sistemimi sevemedim bi. bir ay sonraki bana not : naber la mal ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 ismail cemin stüdyolarını protesto ediyorum artık günlük neyse ki kuzen var ama araba mi alsam artık diye de düşünmüyo değilim . Ehliyet de var ama kullanamaz bu bünye sanki emin olamıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 faking day iz so fakt ap diğer yandan sağlam merchanting skill aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 böbreğini mi sattın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 ivit. ipad3 için sattım. sen mi aldın yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 copry said: ismail cemin stüdyolarını protesto ediyorum artık günlük neyse ki kuzen var ama araba mi alsam artık diye de düşünmüyo değilim . Ehliyet de var ama kullanamaz bu bünye sanki emin olamıyorum :/ Al bizi gezdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 ben alıyım o zaman sen bizi gezdir ^__^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 dasaaa said: ivit. ipad3 için sattım. sen mi aldın yoksa? ipad kendineyse merchanting skill olmuyor o yamulmuyorsam :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 still 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Yunanistan kadar fakirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 copry said: ismail cemin stüdyolarını protesto ediyorum artık günlük neyse ki kuzen var ama araba mi alsam artık diye de düşünmüyo değilim . Ehliyet de var ama kullanamaz bu bünye sanki emin olamıyorum :/ beraber alalım hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 had. adını da tom& jerry koyalım ^______^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 ehehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 benimki jerry olcak ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 hah ben de tom olurum ki zaten . über ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar