dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Radyoaktif gibiyim, yaklaştıkça daha çok zehirliyorum, tam tersi her şeyi korumaya kassam bile. Üstüne soktuğumun kaderi de beni looplar çizip, tekrar tekrar hatalar yaptığım aynı lokasyonlara çıkartıyor ki "yo adamım bak tam şurada batırmıştın anımsadın mı? yok anımsamadıysan al sana replay" diyebilsin. sonra koyuyor ekranın sağ üst köşesine yanıp sönen R harfini. yavaş çekimle 3 farklı kameradan tekrar tekrar oynatıyor. sonrasında da "hacım yetmediyse sana yeni problemler yaratıp dünyayı daha da başına yıkabilirim bak. vallahi, dur bi yıkıyım kafana da gör." diyiveriyor. ha ne oluyor bro, bi yerden sonra kayış güzelce kopuyor. sadece task için yaşayan bir canlı oluverdim. task bitiyor. bir sonraki task gelene kadar ben de bitiyorum. task geliyor. tamamen taska odaklanıyorum. eldeki task defalarca patlayıveriyor tabii her şey benim için gerçekten kötü gittiğinden ama task devam ettiği sürece sorun yok. hiç kendi kendime kalmamam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 wastyrx said: Rüyamda parkur koşusu yapıyordum günbük, ordan oraya atla baba atla pek güzeldi. Yaz olsun bi tatile gidelim 15 metreden atlayacam. abi sen cidden reelde parkour yapamazsın. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 bir de tutturmuş motorsiklet alacakmış. peh. bızzzz bızzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 star wars gibisin. jedi canını senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 4 günlük survival nişanım bile var olm benim.. @dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 copry said: bir de tutturmuş motorsiklet alacakmış. peh. bızzzz bızzz Senin saçını xyz sarısına boyarım >.< Sonra da kötü makyaj yabarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.jpg zaten çiçek gibi kokuyorum yetiyor saldırmalarına. arı temiz hayvan xyz ye gitmez, kara sinek saldırısına uğrarım öyle yaparsan ama evet :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 yapma böyle deme iste farkin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 bugün biterse hergün biter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 uzun zamandır sadece adana dürüm söylediğim mekandan iskender söyledim şimdi, çok tedirginim umarım güzel bişey gelir gerçi adam aradı yoğurdu şurasına mı koyalım burasına mı diye sordu emin olmak için, o yüzden umudum var yarına gene ödev var ayrıca PFFFFFFSSSSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 en buyuk derdin bu olsun kaaardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 hasta oluyorum günlük. şu halsizlik halini hiç sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Jelibon almış annemler mihehehe =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 wazap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 günlük ne yesem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 iskender ye sonra da künefe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 fish & chips Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 köfte ekmek yedim ben az önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 mmeh yetemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 portekiz usülü tavuk yedim az önce. mmmhhh nefis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ben anne yapımı etli bezelye pilav yoğurt yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ben öğlenden beri açım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 havuclu kek üstüne nutella sürdüm yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 tavuk çorbasının soguk algınlıgına iyi geldiği bilimsel olarak da kanıtlanmış günlük http://www.fyiliving.com/diet/chicken-soup-scientifically-proven-to-help-cure-colds/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar