Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Radyoaktif gibiyim, yaklaştıkça daha çok zehirliyorum, tam tersi her şeyi korumaya kassam bile.

Üstüne soktuğumun kaderi de beni looplar çizip, tekrar tekrar hatalar yaptığım aynı lokasyonlara çıkartıyor ki "yo adamım bak tam şurada batırmıştın anımsadın mı? yok anımsamadıysan al sana replay" diyebilsin. sonra koyuyor ekranın sağ üst köşesine yanıp sönen R harfini. yavaş çekimle 3 farklı kameradan tekrar tekrar oynatıyor. sonrasında da "hacım yetmediyse sana yeni problemler yaratıp dünyayı daha da başına yıkabilirim bak. vallahi, dur bi yıkıyım kafana da gör." diyiveriyor.

ha ne oluyor bro, bi yerden sonra kayış güzelce kopuyor.

sadece task için yaşayan bir canlı oluverdim. task bitiyor. bir sonraki task gelene kadar ben de bitiyorum. task geliyor. tamamen taska odaklanıyorum. eldeki task defalarca patlayıveriyor tabii her şey benim için gerçekten kötü gittiğinden ama task devam ettiği sürece sorun yok.

hiç kendi kendime kalmamam lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

uzun zamandır sadece adana dürüm söylediğim mekandan iskender söyledim şimdi, çok tedirginim umarım güzel bişey gelir
gerçi adam aradı yoğurdu şurasına mı koyalım burasına mı diye sordu emin olmak için, o yüzden umudum var

yarına gene ödev var ayrıca PFFFFFFSSSSSS
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...