wastyrx Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 coprynin maaşı 3 paket jelibondan 2 pakete düşürdük abi o kadar fakir artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 bilmeyenler için not: senko dişlerini altınla değiştirtiyor. alakasız not: roubini'nin kendini muhteşem övmesine gıcık olurkene bayılıyorum bir yandan da. cidden böyle olsam sorunum kalmazdı bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 hasta geldi biraz para kazanıyım ben byez. @ hako -__- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 senko said: wastyrx said: Senkoyu kandırayım da size bi mekan açsın ya. ortak olcaksan açalım. Olur hadi açalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 http://www.thebuzzmedia.com/wp-content/uploads/2009/04/cartoon-pirate.png ARRRRRR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Ne arr copry ile archangel yapacak işi biz sadece finansör olacağız bi kerem. Sanayi bakanlığından cevap maili gelsin pls. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 çok az kaldı , kaldı çok az, az kaldı çok , az çok kaldı , kaldı az çok, az kaldı çok , çok kaldı az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 dırınınınınnınınını *gerilim müzüğü* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 dırınınını dınınını dınını dırınınınıı Love story daha çok ^__^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 alaca karanlık kuşağı da olur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 yarın ve ertesi gün deliler gibi çalışmam ve pzt-slı-çrş bariz sean parker mode on şeklinde yardırmam gerekiyor. tutarsa, olursa yargılarım. olmazsa eğer cidden torunlarıma anlatacak bir şeyim olur. olma ihtimali milyarda bir falan. dolayısı ile torunlarıma anlatacak bir şeyim olacak sadece. olsun o da bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ne o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 abi olmadan ne desem boş. kendi başıma iş açıyorum her zaman olduğu gibi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 soyle olm, belki melegin olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 abi ben bişiler buldum gibi zaten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 copry said: Karea said: ne kadar ilkel dişçileriniz var benim dişçi beni koltuktan kaldırmadan direk laptoptan gösteriyo sinirleri falan online zengin olunca benim de olucak rvg'm :( benimki daha teknolojik yanımızda dev ekrn var röntgeni yatarken çekiyor ayar yapıyor sonra bak burada bu olmuş şimdi söyle yapacam falan diye gösteriyor sonra hesabı gösteriyor randevu veriyor falan ikimizde kıcımızı kaldırmayı sevmiyoruz iş bitince kalkıyoruz birtek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 hiç canlandıramadım gözümde dişçi nerde yatıyor , neden yatıyosunuz bide randevu hesap dev ekran falan dişçi anlatıyorduk di mi biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 dasaaa said: abi ben bişiler buldum gibi zaten ya. ooOOoooOOoOooOoOooOoo OoooOooOOoo o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 valiz hazırlamak çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Mr_Hand said: dasaaa said: abi ben bişiler buldum gibi zaten ya. ooOOoooOOoOooOoOooOoo OoooOooOOoo o. baba bi ara görüşelim ccidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 benim de haberim olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 pis sinirliyim göstermiyorum ama en ufak tersoda hastanelik edecem birini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 İK'ya stajyer gelmiş yazmak lazım, kız güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 9 days remaining Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 modem reset attı smile adsl ekranı geldi icq dan 10 sene önce görüştüğüm kişi aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar