copry Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 yine dayanamadım geldim işe günlük. çok iyi kalpliyim çok <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 randevumuz var patronum yaptigim seye inanmadi hayir öyle olmaz diyip oturdu basina pc'nin gec kalacaz. ama ben hakli cikicam biliyorum. hayir ben stressleniyorum günlük. daha 3,5 saat yol gidicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 gnlk nbr? donut yer misin? al biraz sende ye http://pixelatedcrumb.com/wp-content/uploads/2011/12/Cider_Doughnuts-5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 donut değil bu hayır lokması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 this: http://en.wikipedia.org/wiki/Apple_cider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 laptob öldürdün beni maaştan bira parası çıkar belki diye ümitliydim sayende o da gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 karma işte o 40 lirayı almıyacaktın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 öncesinde bozulmuştu yani ben karmamı düzeltiyorum yerden parayı alarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 o zaman neden soyleniyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 88 kiloyla çalışıyorum, aferin bana. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 aldım biramı geldim evime. :)-D şu smileylerin üzgün olanı yok mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 bende aldım lan biramı eve gelir gelmez iş kitlediler yapıcam mı hayır. biramı açıp cipsimi fıstığımı alıp film seyretcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 şerefe o zaman ayyaşsmile.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 şerefe! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 kutuphane sezonunu actim yine. haftaya cumaya yetistirmem gereken assign var. prs-cuma-cmt-pzr arkadasim geliyo yapamicam bisi. pzt ve crs day off prs full buna gore; pzt, sali ve crs umarim bitirebilirim. boyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Buraya bissürü bissürü küfür falan yerleşterin. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Lan keşke vize dönemi olsaydı ya, yapacak bir sürü şey bulurdum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 wastyrx seni görünce sadece =( yerleştirebiliyorum ben kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Oda olur farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 ZAHHZAHZHAHZHAHZH ustumden yuk kalkti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 CNBC-e Dergi Mart sayısı game of thrones mousepadi veriyormuş günlük, 5 tane var farklı farklı, biri got: http://media2.ntvmsnbc.com/i/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/Sections-StoryLevel/K%C3%BClt%C3%BCr%20Sanat/Televizyon/120228cnbcemousepad5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 lan günlük, tarihe not düşeyim, bir kızı istiyorsan iki kızı isteyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 içesim geldi, baktım bir tek hediye gelmiş jim beam var , du bi deneyim bakayım dedim, güzelmiş yaw bu viski, evde viski bardağımda vardı aynı filmlerdeki gibi böyle 2 yudumluk koydum 2 tane buz attım, güzel oldu be, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 uuu baby Dear Ahmet, Congratulations! We have accepted your 2012 volunteer application for COMIC-CON INTERNATIONAL. This means you are a volunteer for 2012 and you do not need to buy a badge for yourself. You are guaranteed to get an assignment each day you want to volunteer and you may volunteer any or all of the days of the show, Thursday 7/12 thru Sun 7/15. You get a free badge for each day you volunteer. The badge is only good for that day and may not be transferred to another person. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 selam günlük :) bugün nedense cuma gibi geliyor öncelikle bu psikolojiden kurtulmam lazım. Okullar tatil olduğu için çok fazla çocuk hastam olacak buna da hazırlıklı olmam lazım. Dün akşam yemeği yemeye üşendim yemedim ama karnım hala tok =/ üşenmeden güzel bir kahvaltı yapayım ise gidince.. Güneş de açmaya çalışıyor biraz erisin karlar da yarın hava alanını arabayla bıraksınlar beni. Dinimiz amin^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar