aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Hihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 evet gunluk biraz once ekip arkadasim uzerime aldigim isi kendi uzerine almis.ama garip olan sahiplenilmemis gorevler var.diger isler biraz amelelik icerdiginden dokunmuyo beyfendiler. ben de dokunmuyorum artik.bise olacaksa hepimize olsun. evet burda pek fazla kalmam ben.1 senemi doldurmama az kaldi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 kahvaltim iki adet http://www.froodies.de/FroodiesImages/images/products/large/40255101.jpg ve sokokroson. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Ananem en birinci yea, yeni kalktığımda geldi yanıma falan. Nooldu üzgün müsün bişi mi var falan diye soruyor. Yok dedim yeni kalktım, hea bende kızın biri üzdü seni sandım diyor. Güvenme kızlara sen hepimiz şeytanız dedi gitti ahahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 yin yang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Annemin bulaşık makinesi geldi, pek sevindi mehehe ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 kış depresyonuna girdim galiba ya şaka maka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 neyse ki bahar geliyor çabuk çıkarsın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 burda bahar gelmio ya kolay kolay :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 burda da gelicek gibi değil zaten =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 burda geldi sayılır. sabahları terliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 catlayin 14 derece oldu burda günes var misgibi hava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 ujty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 günlük sony store a mail atmıştım geçen sene "yae eklesenize ebook star wars, forgotten realms falan 1000 tane kitabı var hepsinin satarsınız negzel" diye, eklemişler harbiden bi sürüsünü dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 tsubasa TV ye sardım bugün günlük pek de özlemiştim çok iyi geldi =) akşam da arkadaşın doğumgünü var . iki gün üstüste çıkmak bana göre değil ama yapıcak bişey yok , zevk almaya bakıcaz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 3 günde 40saatten fazla çalışmışım günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 sucuk ekmek sen bu mesailerin maddi karşılığını alıyosun di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Yarın arabayı satıyorum ondan sonrasında ofiste uzun bir gün beni bekliyor, cuma-cts-pazar tatil demeden Antalya'ya uçup sunumlar yapacağım, Pazartesi Manisa. Keşke memur olsam günlük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 kozalak said: sucuk ekmek sen bu mesailerin maddi karşılığını alıyosun di mi? 20k yuro alıyor maaş olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Sıçtım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 wastyrx said: kozalak said: sucuk ekmek sen bu mesailerin maddi karşılığını alıyosun di mi? 20k yuro alıyor maaş olarak.. abi nedir bu 20k yuro muhabbeti. aylık mı? yıllık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 haftalik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 çok az alıyormuş o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 kıt kanaat geçiniyorum sağolsun arkadaşlar besliyor arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar