Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Theridone said:

copry said:

zamanla değişen bir kavram o .)

degistirecek biseyin olabilecegine inanci kalmayinca insanin, ne yapabilir ki?

şu an hiçbirşey yapamazsın zaten, şu an söyliyeceğim hiçbirşey de değiştirmiycek fikrini. çok düşünme şu sıralar kafanı meşgu edecek bişeyler bul.
zaman işte başka bir ilacı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ya manyak mısın. işin varken gitsene.

bana geçen hafta bi adam off-licence'da aksanın nerden diyip iş teklif etti (aynen böyle, tüm tuhaf şeyler beni bulur) sonra da aramadı bu hafta gittim başkasını işe almış, diğer çocuk telefonumu adama vermemiş :(:(:(

mutsuzum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

ya manyak mısın. işin varken gitsene.

bana geçen hafta bi adam off-licence'da aksanın nerden diyip iş teklif etti (aynen böyle, tüm tuhaf şeyler beni bulur) sonra da aramadı bu hafta gittim başkasını işe almış, diğer çocuk telefonumu adama vermemiş :(:(:(

mutsuzum.

1 sene bitti sayılır bella artık boşver işi falan haha :P

ya nıormalde gidiorum hep de inanılmaz isteksizdim bugun akşam 9 dan sabah 7 e kadar cidden halim yoktu dedim 1 kere böle bişey yapiim, ki para almiorum evet gelmeyince, yani ay sonunda 80 pound daha az para alacam ama olsun benden daha mı kıymetli !
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi hasta olduun zaman aranacak telefon nosu var, o zaman niye var o hehe, 1 gün gelmiosan sorun olmuo aramışım sölemişim en az 1 saat önceden haber verin dio 1.5 saat önceden aradım söledim. 1günden fazla gelmiosan rapor veriosun.

yani gerçekten hastayım sonuçta ( değilim ama onlara öle diecem) eğer bu yüzden çıkaracaklarsa işten çıkarsınlar zaten hehe

yarın team leader a mesaj atmayı dşünüom ya dün kusura bakma böle böle bugun de doktora gittim böle bölebişeyim var mış die

YALANI DEVAM Ettirecem hahaa

bi şekilde patlıcak bu bana ama hadi neyse
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...