wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Ahahha keşke daha fazla kalsaydım dedim şuan senko beyğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 ben çoktan öldüm atlattım o dönemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 ilkini yedikten sonra açılır insan tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 copry said: zamanla değişen bir kavram o .) degistirecek biseyin olabilecegine inanci kalmayinca insanin, ne yapabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 hakkaten insanın içi ölüyor bambaşka biri çıkıyor duygulardan daha yoksun saf olmayan güçlü kötü..en azından bende böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Theridone said: copry said: zamanla değişen bir kavram o .) degistirecek biseyin olabilecegine inanci kalmayinca insanin, ne yapabilir ki? şu an hiçbirşey yapamazsın zaten, şu an söyliyeceğim hiçbirşey de değiştirmiycek fikrini. çok düşünme şu sıralar kafanı meşgu edecek bişeyler bul. zaman işte başka bir ilacı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 hiç işe gidesim yoktu bu akşam aradım hastayım dedim , team liderim mesaj attı gelmen lazım adam yok dedi dedim böle böle gelemicem üzgünüm dedim, cevap gelmedi sonra işten çıkardılar mı artık naaptılar bilmiom ama gitmedim BANANEE BANANEEEEEEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 x wing mi sürüyosun lan team leader nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 hahaha evet GOLD LEADER hehe ya işte fresh food , bilmemen ayrılıolar supermarkette büyük market her ekibin başında bi adam var kimin neyi yapacağını o gece o sorumlu o yani hehe team leader ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 ya manyak mısın. işin varken gitsene. bana geçen hafta bi adam off-licence'da aksanın nerden diyip iş teklif etti (aynen böyle, tüm tuhaf şeyler beni bulur) sonra da aramadı bu hafta gittim başkasını işe almış, diğer çocuk telefonumu adama vermemiş :(:(:( mutsuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 hade yattım ben gümlük ohh bir post daha gömdük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Bella said: ya manyak mısın. işin varken gitsene. bana geçen hafta bi adam off-licence'da aksanın nerden diyip iş teklif etti (aynen böyle, tüm tuhaf şeyler beni bulur) sonra da aramadı bu hafta gittim başkasını işe almış, diğer çocuk telefonumu adama vermemiş :(:(:( mutsuzum. 1 sene bitti sayılır bella artık boşver işi falan haha :P ya nıormalde gidiorum hep de inanılmaz isteksizdim bugun akşam 9 dan sabah 7 e kadar cidden halim yoktu dedim 1 kere böle bişey yapiim, ki para almiorum evet gelmeyince, yani ay sonunda 80 pound daha az para alacam ama olsun benden daha mı kıymetli ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 işte 4 saat uyumak senin neyine woman !!!11bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 80 pound daha az para almak dğeil olay, az adam var dedikten sonra da gitmemişsin umarım sorun çıkmaz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 80 pound iyi para. cluba giderdin o parayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 80 pound bir ay götürür beni. çok iyi para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 düşününce 80 pound = kyk lan fsd. kredi alanlara yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 ya abi hasta olduun zaman aranacak telefon nosu var, o zaman niye var o hehe, 1 gün gelmiosan sorun olmuo aramışım sölemişim en az 1 saat önceden haber verin dio 1.5 saat önceden aradım söledim. 1günden fazla gelmiosan rapor veriosun. yani gerçekten hastayım sonuçta ( değilim ama onlara öle diecem) eğer bu yüzden çıkaracaklarsa işten çıkarsınlar zaten hehe yarın team leader a mesaj atmayı dşünüom ya dün kusura bakma böle böle bugun de doktora gittim böle bölebişeyim var mış die YALANI DEVAM Ettirecem hahaa bi şekilde patlıcak bu bana ama hadi neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 işten çıkarırlarsa racism ile suçla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 öle yapıcam çirkefe yatıcam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 nereye kadar Gokhan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 yatsıya kadar düşünüorum DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 sana hic yakistiramiyorum bunlari. i am disappoint. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 şükrümü üzmeyin. hayırlı geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Arda bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar