wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Halüşinasyon gördün eved. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 şemşiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Mihehehehe msj attım uyanınca gördüğü ilk şey olar inşallah =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Keyfim dün gece nasıldı şimdi nasıl, hayat bazen çekilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 salı mıydı çarşamba mıydı günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 oha! bende bunu düşünüyordum tam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 özel cips kola ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 senko said: oha! bende bunu düşünüyordum tam şimdi -11 nası lan HAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 özel istek üzerine senkonun dötü kocamaaaan kocamaaaan KOCAMAAAAANN! haydin iyi geceler günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 1o1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 naber gunluk, nasilsin. fena oksuruyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 ultimatomların alasını verdim sürede verdim ya herru ya merru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 en azından kilit kalktı sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Bu aksam icin butun planlarim altust oldu lan. negzel eve gidip dizi + kola keyfi yaparim diyodum yan komsuya modem pc ve laptop kurdum. Yeni modem ayarlari soora antivirus ve bilimum default programlari indirip kurmak. shameless + revenge combosu yapcaktim ben yeaaaa. kaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 senko said: oha! bende bunu düşünüyordum tam şimdi salıymış ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 ehue ^^ nayss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 tanımlayamadığım muhabbetler dönmüş yav burada ankara tayfası tarafından :) o değil de çay demlerken biraz fazla tarçın atmışım, bir demlik akide şekerli siyah çay içmiş gibi oldum, ağzım midem uyuştu yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 tarçının azı güzel fazlası bad çok ince ayar lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 AAAAAAAAAAAAAAKİKİKİKİKİKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 flatmate im ölümüne ağlayarak hıçkıra hıçkıra geldi. sevmememe rağmen çok üzüldüm ya, gittim sordum kaç kere iyi misin diye hala ağlıyo nolduysa. suratsız halini tercih ederim, o zaman en azından üzülmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 yarin is var puff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Ben sizin için öğlene kadar yatarım np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 daha bugünün işi bitmedi ki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Bella said: flatmate im flatmateler öyle ya bende ev arkadaşı var mesela kafam rahat o yüzden, iyi ki flatmate almamışım yanıma diyorum şunları gördükçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 HELO MAYT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar