NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 angaranın günah dolu geceleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Seele said: sc2 kasiyorum go go. yeni başladıysan beraber ögrenelim, bende yeni aldım bi ara girişicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 ya bu milletin okuzlugu hasta ediyo beni gunluk. otobusteyim, yanima okuzun teki oturmaya kalkti. ben cantami yandan taraftan onume alayim diye ugrasirken bu gerizekali gitti yavas yavas yerleserek henuz kucagima alamadigim fotograf makinamin ustune oturdu. bi de beni duymazdan geliyo gerzek, direkt karsiya bakiyo, bana bakmiyo. agzinin ortasina geciriyodum az daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 senin yaptığında öküzlük ama çantanı baştan önüne yada ayak dibine koymalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Mr_Hand said: copry said: pek bir güzel haftasonuydu günlük bitmeseydi keşke :/ ayrıca 'sakeeeeeeeeeee' .p ya alkolluyken senin rujlarini saklamasi lazim yetkililerin. burdan sesleniyorum, bu devlet bisey yapmas lazim! ahahaha ben hala inanmıyorum ama ss or ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 yemek yemek benim için bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 NolaxThensbane said: senin yaptığında öküzlük ama çantanı baştan önüne yada ayak dibine koymalısın.tabi canım, dolmamış otobüste ne diye yanıma koyuyorum ki çantayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 copry said: Mr_Hand said: copry said: pek bir güzel haftasonuydu günlük bitmeseydi keşke :/ ayrıca 'sakeeeeeeeeeee' .p ya alkolluyken senin rujlarini saklamasi lazim yetkililerin. burdan sesleniyorum, bu devlet bisey yapmas lazim! ahahaha ben hala inanmıyorum ama ss or ? Sese mese yog argadaşım. direkt gittim temizledim zaten sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Bundan sonra coprye de 2. içeceği sulu 3.yü meyve suyu şeklinde vereceğiz karar aldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 kate upton vs christina hendricks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 elbette cristina hendricks. canim benim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 kadin vs cocuk olmus o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 kalem elime yapişti çalışmaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Sabahın 4'ünde Edirne daha sonrası Antalya ulan bildiğin göçebe oldum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 wastyrx said: Bundan sonra coprye de 2. içeceği sulu 3.yü meyve suyu şeklinde vereceğiz karar aldık. 8-) günyadın günlük .) yine pazartesi sendromu benliğimi ele geçirmiş durumda bitsedegitsekbitsedegitsekbitsedegitsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 yine biton teşekkür maili gelmiş ^^ onurum okşandı günlük ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 su kantin acilsa da su alsam ya olecem susuzluktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 ayran gelsin buzluktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 işi özlemişim ooohh aksiyon gelmiş gee i lav ford <3 aha patladı kalıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 sabahın köründe sahilde basket oynadık sonra bi geldim eve kollarım pert yaşlandımmı noldu lan easy mode alice madness returns oynuyorum ona yetebildim şu anki halimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 pek p.tesi sendromu yasamazdim ben gunluk.bugun bi tuhaflik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 günlük, yalanlar yalanlar yalanlar yalanlar ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 copry said: wastyrx said: Bundan sonra coprye de 2. içeceği sulu 3.yü meyve suyu şeklinde vereceğiz karar aldık. 8-) günyadın günlük .) yine pazartesi sendromu benliğimi ele geçirmiş durumda bitsedegitsekbitsedegitsekbitsedegitsek Ben hala ayakta uyuyorum ya biraz daha yatsam mı diye düşünmelerdeyim O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 roflmao gitmiş ya len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 bir ana halüsinasyon gördüm sandım ben de evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar