Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Günlük,

Aşırı gerginliğim devam ediyor, ağlamak üzereyim. Arada oluyor böyle. Ergen gençlere döndüm, insanlığa isyan etmek istiyorum. Bu arada işi gücü de bıraktım artık oh, işsizim yeniden. Saçma sapan şeyler oluyor hayatımda, çok sıkılıyorum. En iyisi evden hiç çıkmayıp milyonlarca film izlemek. Arada kitap da okurum. Bir yandan da müzik dinlerim.
Sosyal ağlarda paylaş

günlük, bugün enteresan bi olay oldu lan.
sabah genelde binmeyi tercih etmediğim bi otobüse bindim. bi kaç durak sonra karşıma bi kız oturdu. o sırada da ekşi sözlük okuyorum. başlıklardan birinde otobustegordum.com du. başlığı görünce kendi kendime güldüm bi.

neyse işe gittik çalıştık akşam iş çıkışı yol boş oldugu için dolmuşa bineyim dedim. çıktım dolmuş beklerken aynı hattın otobüsü duraktan yolcu aldı kalktı geliyo, bi an vazgeçtim el ettim otobüse, durdu ve bindim. ortaya ilerdim, bir de ne göreyim, sabah gördüğüm kız. öyle sevindirik oldum sadece. hani hayata dair gülümseten detaylar olur ya öyle bişe oldu işte.

belki de bu bi işaretti? kızla tekrar karşılaşmam, ekşisözlükteki başlık?
Sosyal ağlarda paylaş

çay meşrubat da sıvı ihtiyacını karşılar elbet ama sadece suyun yerini tutmaz yine de . 2 lt yaz için doğru bu arada kışın o kadar sıvı kaybı olmadığı için abartı olur. ama spor yapan insanların tüketmesi gerekiyor yine o kadar benim bildiğim. içmek lazım işte ama insanın hep sıcak şeyler içesi geliyor hava soğuk olduğu için.
Sosyal ağlarda paylaş

küheylan said:

Bugün dışarı çıkıcaktım, babama şu reklamı izlettim adam zorladı beni git rakı al gel içelim diye. Artık son cumartesiye kaldı Antalya.

http://www.youtube.com/watch?v=eYgIw9XA4I0

abi naptın ya, şu saatte konur mu :( canım çekti. bi ara rakı faslı yapsak iyi olacak. olacak da yapacak kimse yok lan burda da.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...