Seele Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 tatli ama cok hafif. kahve/cay ile aninda agizda dagiliyor üzerinde tarcin var seversen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Babamı doktora götürecektim ama gg oldu kar yüzünden günbük. Ne karmış yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 ist mi? cok mu yagiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 stonewalled amerikan filmlerindeki, daimi ters giden şeyler yüzünden tanrıya kızgın polis klişesi gibi bişi içindeyim sanırım. diğer yandan da evet "your anger gives you great power" durumu da geçerli bak "but if you let it, it will destroy you" hmm.. ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 sanırım bugün de okula gitmeyerek haftayı sıfır ders saatiyle bitireceğim, zira çok soğuk ve hastayım başlatmasınlar okulundan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 I always wonder why birds stay in the same place when they can fly anywhere on the earth. Then I ask myself the same question. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 lan patronum bana Mssql Sql Server 2008 kitabi almis nasil sevindim hayvan gibi ama kitap, birinin beynine at kesin beyin kanamasi gecirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 çok yoruldum dinleniyim biraz misafiriz bu alemde günlük .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 yemek yedim ağırlık çöktü..üsyüne ofis koltuklarıda çok rahat geldi yata yata çizim yapıyorum eheheh dur patronun aklına giremde ofise kanepe koyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 ayak serçe parmağımı bi yere vurdum çok acıyor hüzünlüyüm = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Seele said: ist mi? cok mu yagiyor? Ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 günüydü lan bugün günlük,onun beni kandırdığının yıldönümü,10 sene oldu,bir kere aramadı günlük,ben evliyim demişti günlük,ama teninin kokusunu ve o güzel gözlerini özlemişim be günlük,hesabımız ahirete kalsın be günlük, işte böyle, böyle hal deli gönül, günlük günlük günlük günlük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 mantarlı krep , üstüne waffle siparişi verdim günlük=) akşam yemeğini burda yiyip yollara düşücem . yarın asistanımın doğumgünü ona hediye almam lazım. bu karda kışta işim zor ama en kötü atarım kendimi avm'ye falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 ANGARAAA!!!!1 YENİCEM ULAN SENİİ!!1 adsfgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 hasta olup geri dönme de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 yea ben öyle hasta olmakla falan ilgilenmiyorum. sdfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 hastalığını bana bulaştırırsan ağzını kırarım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 bende ilgilenmiyordum da şu an sesim yeni kalkmış travestiler gibi hastalık benle ilgileniyor sağolsun, yalnız bırakmadı kaç gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 bayılırım yeni kalkmış travestilere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 faranjittir göz nezlesidir kar kıyamet umursamadan şakalı animasyonlu komiklikler yapabiliyorum. kendimle gurur duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Saeros said: bayılırım yeni kalkmış travestilere Saeros said: yeni kalkmış travestilere Saeros said: yeni kalkmış Saeros said: yeni kalkmış http://www.gamerdna.com/uimage/tfzna5q/full/wait-wut-jpg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Lyv said: faranjittir göz nezlesidir kar kıyamet umursamadan şakalı animasyonlu komiklikler yapabiliyorum. kendimle gurur duydum 2 hafta banyo yapamayınca hasta olmama rağmen (faranjit demişti ordaki çakma tabip) -15 derece havada ısıtmasız suyla banyo yapmıştım askerde. hastalık falan kalmamıştı nası işse. en uzağa ben işerim. ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 anlatım bozukluğun gözlerimi yaktı. bi de bendeki faranjit baya gerçek ya bademciklerim de olmadığı için inanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar