Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 wastyrx said: Archangel_ said: wastyrx said: fede bildiğin kazanova çıktı ya lan günlük hakan dedim bir de babam gelicek diye, bu buluşmalar bana komplo biliyorum :P eğlendiniz mi lem? :) Abi baban daha geldi mi gelmedi mi bilemedim. Çıkıncada arayalım dedim gelemesen bile en azından göynümüzde olduğunu belli etmiş olarız dedim. Pascalnoumanı da aradık oda geldi. Eğlenmedik kesinlikle sen olmadığın için ama =( gönlünüzü yirim, teşekkür ederim paticanlar :) eğlenmişinizdir yav, ne güzel kadro toplanmış yine.humm bir de, fede nin kazanovalıklarına dönersek... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 senko said: çok tehlikeli aklın var ^^ günlük bugünkü planım biricik desktopumla biraz vakit geçirmek sonra liseden arkımla vakit geçirmek sonra sadece vakit geçirmek üzerine kurulu. Benle gelcek hatun beni sattığı için bir ara da otbüs bileti almam lazım kendime angaraya. Fotoları feysbuka koydum. ZAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 ben goremiyorum fotolari la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 ayarladım, görüyosundur artık. günlüğün de ırzına geçtik bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 günlük sizden değerli mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 peki, god of atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 hayat cok garip lan gunluk, vapurlar falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Günlük çok manyak kurabiyeler yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mehehehe ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Günlük elime lunizin ankaraya geldiğinde ki pascalın çektiği video geçti. Video değil de daha çok ses kaydı. Ahahha evlere şenlik konuşmalar =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 bazen telefonumdan midem bulanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 bitlisteki bi derede hamsi oldugunu iddia eden, maydonozu, marul olarak bilen asker arkadaslarim var. Ş93 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 edit: yanlış yere yazmışım. Günnük naber? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 günlük bissürü oyun oynuyorum kafam çok rahat. dün ve bugün toplam 3 saat falan şunu oynadım mesela: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ndonVOvMD9A#t=116s şöyle bi oyun buldum bi de ama türe yabancı olduğum için zorladı, tutorial'ını filan bitirdim daha anca fds http://www.youtube.com/watch?v=0KJEcYdIj_o# şimdi de fable 3 kuruyorum bugün tatilin son günü ama zaten yarı tatil modunda geçicek bu dönem ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 dün hiç skyrim oynamadım günlük, doktorlar durumumun iyiye gittiğini söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 bi süre sonra tüketiyorsun oyunu ya, acı ama gerçek sdf bi de dün ilk kez angry birds indirdim oynadım, o kadar popüler falan ama bunun gibi oyunlar 10 yıl önce vardı ya lol pazarlama böyle bişey heralde ayrıca fable 3 çok tatlıymış, 2'yi oynamadığım için hikaye biraz eksik kaldı gibi bi his var içimde ama oynuyorum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Uyanamadım, hala da uykum var günlük. Artıkın akşama giderim ya yemeğe falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 tam zamaninda yapilan oyuncu degisikligi gibi oldu be gunluk.ben boyle yedekli kullanayim bari arkadaslari.sıkıkıldıkca diger arkadasa yanasirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Gereksiz o arkadaşlar, kullanmıyorum ben hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Sevgili Günnük, Dün sabah saatlerinde hipster gördüm hayatımda ilk defa. Bundan sonra kendimden nefret etmeyeceğim. xoxox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 umarım yarın verirler parfümümü kargoya ya, 5 gündür "işleme alındı" olarak bekliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 wastyrx said: Gereksiz o arkadaşlar, kullanmıyorum ben hiç ben de biliyorum gereksiz olduklarını da, doğru düzgün arkadaş yok burda. eldekilerle yetiniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 çokgzel bir haftasonu oldu günlük .) üstüne hakonun solucanları da buldum .. Ama bitti :( (solucan değil hafta sonu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Tam kan çıkarıyordum kim bitirdi benim solucanları diye, geçti sonra ama =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 kendime 5 paket aldım o kadar vardı seninkine dokunmam umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar