Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

wastyrx said:

Archangel_ said:

wastyrx said:

fede bildiğin kazanova çıktı ya lan günlük

hakan dedim bir de babam gelicek diye, bu buluşmalar bana komplo biliyorum :P
eğlendiniz mi lem? :)

Abi baban daha geldi mi gelmedi mi bilemedim. Çıkıncada arayalım dedim gelemesen bile en azından göynümüzde olduğunu belli etmiş olarız dedim. Pascalnoumanı da aradık oda geldi. Eğlenmedik kesinlikle sen olmadığın için ama =(

gönlünüzü yirim, teşekkür ederim paticanlar :) eğlenmişinizdir yav, ne güzel kadro toplanmış yine.humm bir de, fede nin kazanovalıklarına dönersek... :)
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

çok tehlikeli aklın var ^^

günlük bugünkü planım biricik desktopumla biraz vakit geçirmek sonra liseden arkımla vakit geçirmek sonra sadece vakit geçirmek üzerine kurulu.
Benle gelcek hatun beni sattığı için bir ara da otbüs bileti almam lazım kendime angaraya.

Fotoları feysbuka koydum. ZAAAAAAA
Sosyal ağlarda paylaş

günlük bissürü oyun oynuyorum kafam çok rahat. dün ve bugün toplam 3 saat falan şunu oynadım mesela:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ndonVOvMD9A#t=116s

şöyle bi oyun buldum bi de ama türe yabancı olduğum için zorladı, tutorial'ını filan bitirdim daha anca fds

http://www.youtube.com/watch?v=0KJEcYdIj_o#

şimdi de fable 3 kuruyorum

bugün tatilin son günü ama zaten yarı tatil modunda geçicek bu dönem ohş
Sosyal ağlarda paylaş

bi süre sonra tüketiyorsun oyunu ya, acı ama gerçek sdf

bi de dün ilk kez angry birds indirdim oynadım, o kadar popüler falan ama bunun gibi oyunlar 10 yıl önce vardı ya lol
pazarlama böyle bişey heralde

ayrıca fable 3 çok tatlıymış, 2'yi oynamadığım için hikaye biraz eksik kaldı gibi bi his var içimde ama oynuyorum bakalım
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...