wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 aquila said: ne gelcem la angaraya. İş verir sana senko olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 yalnız bana soran yok suşi istermisin bak biz gitcez fln gözümün önünde plan yapiyor hainler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 iyi bakın bakalım ^^ ben çıktım günnük bugün de bu kadar . bütün gün peşi sıra gelip beni bel fıtığının eşiğine getiren hastalarımın gözlerinden öpüyorum !? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 senko said: yalnız bana soran yok suşi istermisin bak biz gitcez fln gözümün önünde plan yapiyor hainler sevmiyoruz seni işte kaç kere diycez çok sert oldu yaa yapamam ben öle şakalar şaka şaka ^________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beste Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 o kadar yorucu bir gündü ki elim ayagım agrıyo başım catlicak ilac alsam mı bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 İrem benim yerime yazar diye bekledim yazdı da cevabını senko efendi. Hadi bende çıktım kısır gününde görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 bende çıktım senkronizasyon bitti zaten altınları da getirmeyi unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 günlük, arapça, ingilizce, fransızca, isyanyolca derken çok mu abarttım acaba? Arapça ders anlatırken bazen kelimelerin arapça'sı yerine ingilizcesi geliyor aklıma, ingilizce konuşmam gereken yerde arapça'sı. Geçen İspanyolca dersinde de kelimeleri Fransızca gibi telafuz ettim hep, sonradan düzeltti hoca. Meksikalı hocanın yerine Arjantinli biri geldi, bunu o kadar sevmedim galiba. Buarada bugün hep evdeydim. Dinlendim. İnternette sörf yaptım pardon sosyal medyayı takip ettim. dgfjjdskgk. Bol bol da müzik dinledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 que pasa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 lan ben yazcaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 muy bien y tû? offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 inna atayna kel kevser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 El faaaaaatiha O degil bizim grafikci hastalanmis ders yok bu aksam. shameless akarrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 senko said: inna atayna kel kevser kaç vakit namaz var bilmiyorum rp si yap sonra hafızmışsın meğer o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 olm suşi muhabbeti çeviriyosunuz, döverim. sonraki haftasonu ordayım anasını satiim, hadi bakalım. yarın öbürgün biletleri alırım. alın gardınızı. sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Angard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 oğuz bana verdiğin albüm çok çok iyi lan belirteyim dedim burdan sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 20mb bağlantı bebeğim iş yeride sanırsam iyi gidiyor sanırsam zam falan gelecek bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 senko said: oğuz bana verdiğin albüm çok çok iyi lan belirteyim dedim burdan sdfsdf diyodum sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 çok içesim var günlük. ama 1 birayla idare edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 lan aras kargo yapılır mı lan bu. adanadan içl iköfte gönderildi ve hala gelmedi lan. lan bozuldu sizin yüzünüzden köfteler muhtemelen. abv! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 yok merak etme tüm aras kargo içli köftlerin için seferber durumda şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 buzdolabina koymuslardir ya, bisey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 kış olduğu için havalardan yırtabiliriz anca sdf. of ya nası da canım çekmişti :( neyse bu bozuk gelirse antepten gönderttiririm artık tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 olm kargoyla köfte mi gider be. yapmayı öğrensen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar