Julia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 yok artık daha neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 jaffacım istihram ediyorum kıskanmayalım hanımefendiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 jaffa said: ne gibi julia aydınlat bizi:))))) ne nasıl ki anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Julia said: adeta kasaba kasaba gezen vahşi bir kowboy gibisin,ayy heyecanlandım ne güzel,bol bol macera yaşıyosundur. bu ne be ahuahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 kelimelerle ifade edemediğin yaşanmışlıklar merakımı kamçıladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 paticikte liseden sinif arkadaşımı buldum hadi bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Julia said: tuttugum gunluklerım vardı ama buraya yazmak cok uzun surer ugrasamam ondan :=) ama kısaca bol bol gezdim,yeni insanlar tanıdım,güzel yemekler yedim ve bol bol güzem şaraplar içip avrupanın tüm güzel sokaklarında sarhoş oldum diyebilirim :=) Biliyor musun benide sarhoş ettin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 jaffa said: kelimelerle ifade edemediğin yaşanmışlıklar merakımı kamçıladı canım her avrupa turuna cıkanın yaptıgı seyler,bakmayın öyle abarttıgıma,azcık görgüsüzlük ettim pardon :=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 arkadaşlar şurda sanki hiç avrupa turuna çıkmamış gibi konuşuyorsunuz olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 eee senko neler yaparsın sen daha daha,cok geziyor mussun en cok nerelerde turlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Tek elle F5 'lemek de ne zormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 sinirden kafayı yemek üzereyim. başım ağrıdı resmen sinirden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 F5 makrosu yapsana duel wield takılırsın Pipet saaa dedim haculit araya 8 kollu girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 eskiden kağıt sıkıştırırdık f5'in yanına mage falan kasarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Julia said: eee senko neler yaparsın sen daha daha,cok geziyor mussun en cok nerelerde turlarsın lol feyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ben pek gezmiyorum ya en son kızlarla nice'deydik işte yedik içtik eğlendik orda anlatılamıyacak şeyler yaşadık bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 zırt pırt checkin yapmayı falan seven arkadaşım iphone4 aldı. artık daha kolay checkin yapabilecek. daha kolay foto yükleyebilecek. s*çtık. umarım newsfeed i spamlemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 güncelin ırzına geçilmiş, hatun mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 fede said: Julia said: eee senko neler yaparsın sen daha daha,cok geziyor mussun en cok nerelerde turlarsın lol feyk feyk falan degilim isterseniz kanıtlarım ama sonra utanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 kaynanan seviyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 GELDİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 burda herkesten bi ses cıkıyor tatil gezmek tozmak diyorduk konu yine dagıldı jaffa nereye gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ne gezmesi tozması günlük la bura. bugün allah için ne yaptın onu de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 bugün kandilmiş galiba ya lan bilsem içmezdim bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 persembe gunu ne kandili lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar