Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
niye güldünüz ki şimdi ? bol bol gezen insanları çok severim,bundan güzel macera mı olur ? en son yunanistandan italyaya gitmiştim otostop cekerek
Mesaj tarihi:
tıra cekcek kadar kendimi kaybetmedim çok şükür :=)

avrupa turuna cıkan bi sokak müzisyenleri grubu vardı onların peşine takılmıstım, ama yinede cok heyecanlıydı cok eglendim bol bol hayat deneyimim oldu diyebilirim kesinlikle.
Mesaj tarihi:
Julia said:

tıra cekcek kadar kendimi kaybetmedim çok şükür :=)

avrupa turuna cıkan bi sokak müzisyenleri grubu vardı onların peşine takılmıstım, ama yinede cok heyecanlıydı cok eglendim bol bol hayat deneyimim oldu diyebilirim kesinlikle.

Bu deneyimleri ayrı bir başlık altında bizimle paylaşır mısın ?
Mesaj tarihi:
tuttugum gunluklerım vardı ama buraya yazmak cok uzun surer ugrasamam ondan :=) ama kısaca bol bol gezdim,yeni insanlar tanıdım,güzel yemekler yedim ve bol bol güzem şaraplar içip avrupanın tüm güzel sokaklarında sarhoş oldum diyebilirim :=)
Mesaj tarihi:
Julia said:

tuttugum gunluklerım vardı ama buraya yazmak cok uzun surer ugrasamam ondan :=) ama kısaca bol bol gezdim,yeni insanlar tanıdım,güzel yemekler yedim ve bol bol güzem şaraplar içip avrupanın tüm güzel sokaklarında sarhoş oldum diyebilirim :=)

başka?
Mesaj tarihi:
başka,hmmm hepsi bu sanırım :=)

bir de yani tamam güzel de anlatayım , bazı duygular vardır,bazı yaşanmışlıklar bunlar kelimelerle ifade edilmez ki,herkesin yaşamasını tavsiye ederim ama güzeldi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...