senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ne macera ne macera sorma network cihazlarıyla insanlardan çok konuşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ahahahhahaahahahhahahaha :D:D:D:D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ne gülüon be dram yaşıoz şurda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Julia said: adeta kasaba kasaba gezen vahşi bir kowboy gibisin,ayy heyecanlandım ne güzel,bol bol macera yaşıyosundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ahahahhahahhahahahahahaha vahşi kovboy hahahahahhaah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 bize maceralarını anlat senko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 bize esmeyi anlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 niye güldünüz ki şimdi ? bol bol gezen insanları çok severim,bundan güzel macera mı olur ? en son yunanistandan italyaya gitmiştim otostop cekerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 horse washing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 tırcılar her yola götürür getirir ben de çok severim gezmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 tıra cekcek kadar kendimi kaybetmedim çok şükür :=) avrupa turuna cıkan bi sokak müzisyenleri grubu vardı onların peşine takılmıstım, ama yinede cok heyecanlıydı cok eglendim bol bol hayat deneyimim oldu diyebilirim kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Julia said: tıra cekcek kadar kendimi kaybetmedim çok şükür :=) avrupa turuna cıkan bi sokak müzisyenleri grubu vardı onların peşine takılmıstım, ama yinede cok heyecanlıydı cok eglendim bol bol hayat deneyimim oldu diyebilirim kesinlikle. Bu deneyimleri ayrı bir başlık altında bizimle paylaşır mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 sen bakma jaffa'ya uyuz o bana, ondan öyle yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 hiç de bile :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 caps var mı caps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 tuttugum gunluklerım vardı ama buraya yazmak cok uzun surer ugrasamam ondan :=) ama kısaca bol bol gezdim,yeni insanlar tanıdım,güzel yemekler yedim ve bol bol güzem şaraplar içip avrupanın tüm güzel sokaklarında sarhoş oldum diyebilirim :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 senko said: sen bakma jaffa'ya uyuz o bana, ondan öyle yapiyor. yok jaffa ya takılmadım zaten beni biraz kıskandı sanırım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ahahahhahahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Julia said: tuttugum gunluklerım vardı ama buraya yazmak cok uzun surer ugrasamam ondan :=) ama kısaca bol bol gezdim,yeni insanlar tanıdım,güzel yemekler yedim ve bol bol güzem şaraplar içip avrupanın tüm güzel sokaklarında sarhoş oldum diyebilirim :=) başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 http://9gag.com/gag/2346676 risk budur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Pipet said: caps var mı caps yok yanlış alarm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 başka,hmmm hepsi bu sanırım :=) bir de yani tamam güzel de anlatayım , bazı duygular vardır,bazı yaşanmışlıklar bunlar kelimelerle ifade edilmez ki,herkesin yaşamasını tavsiye ederim ama güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 beraber yasayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ne gibi julia aydınlat bizi:))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar