jaffa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 ki zaten ... neyse yapamıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 yüksek lisans başvurularımdan ilkinin sonucu açıklandı.çok da bi beklentim yoktu aslında ama red alınca bi kötü oldum yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 ekmek ve koladan başka ne yenmeli mide kötüyken günlük açlıktan ölcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 kola mide kötüyken yenmez zaten. yoğut ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Kola yenmez zaten ssdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 haşlanmış baddes yoğurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 aram yok pek bilmiyorum ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 yada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 dün iğrenç bi gece geçirdim ya :( çok açım resmen dün bir noodle yemiştim o nu da kustum başım çatladı falan. bir ağrı kesici diye dandik paracetamol aldım nerde majeziğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 hangover durumuysa ağrı kesici alınmaz alkol kandan çıkmadan hele parastemol riskli. bol su iç dehidratasyonundan kurtul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 doğru dürüst yazamamışım da paracetamol ve majezik arasındaki büyük farka değindim son mesajımda. yoğurt mu yiyim şimdi? patates haşlicak gücüm yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 ya hangover falan değil. midem çok kötü oldu başım aşırı ağrımaya başladı birden nolduysai yediğim bişiden dicem de başım niye ağrıdı soğuk mu kaptım nedir of bugün de milyon tane işim vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 yoğurt ye su iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 tamam tenks babes <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 np <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 bol su iç, ayran, yoğurt, soda, domates ye, taze sebze meyve iyi gelir diriltir seni vitamin mineral al baddesde yersen mideni tutar tuzlu baddes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 yukarıdaki sihirli reçetemi kaale almadınız ben de bilimsel konuşuyorum o zaman iyi gelir mideye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 çok teşekkür ederim =) bir patates yapanım yok ya haşlanmış patates de bulamam herhal yoğurt yiyeyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Bella said: ekmek ve koladan başka ne yenmeli mide kötüyken günlük açlıktan ölcem mide kötüden kasıt çırçır durumları mı? kahve ye, sarı leblebi, muz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 lan eve çok erken gelmişim daha 7 be saat. gece çalışma var 2 de kalkıcam, ya da o saate kadar uyumuycam. napsam bilemedim. şimdi biraz kestirsem mi ki? gözlerim de azcık ağriy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 oh lan banım açıldı sonunda. gümlük olm çok çok çok boktan aylar geçiriyorum 1.5aydır öyle böyle değil. alkol sigara ve çeşitli maddeler gırla akıyor bana mısın demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 daha beter olucan kaş yapayım derken göz çıkarıcan dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan da olucan yapma olm nolax böyle no drink no smoke had göreyim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Madem yemek getirmiceksiniz neden online görünüyorsunuz yemeksepetinde.. 2 farklı yer denedim, ikisi de getiremiyoruz dedi. 3.'yü denedim bakalım nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 kar yüzündendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 hiç sanmıyorum ya, çalışanlarını yormak istemiyolardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar