jaffa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 forgiver said: paattes kızartması yemiyorum artık ama yapılcaksa o resimdeki gibi olmamamlı bir kere patates sert ve büyük tip olcak tahta üzerinde mcdonalds tipi doğranacak sonra soğuk su da bekletilip iyice süzüldüktens onra tek kullanımlık yağ ile aluminyum tencerede kapağı katılmadan kızartılacak peçeteli tabakta yağszızlaştırılıp üstüne bol tuz icame şimdi çok aceleyle yaptım normalde öyle yapıyorum ben de yoğurt için ayrı kase almaya da üşendim peçete koyamadım o yüzden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 yaklaşık 2 ay sonra halı sahaya gittim. kendimi basketbola vermiştim son 3 aydır, biraz formdan düşmüşüm futbolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 peçete olmalı evet, yağ damlayınca hoş olmayore. bir de artık köşedeki bakkaldan zorunda kalmadıkça bir şey almıycam, artık nursuzlukda çığır atladı hibine herif. yoğurt diyorum aga yarın tarihi geçecek bunun dedim, 10 saat baktı yoğurda böyle inceledi falan, sonra salına salına gitti öbür yoğurdu verdi, suratına bakıp iyi akşamlar diyorsun bön bön tv'ye dönüyor kafasını, hacı sakalı bağladı zaten arada kızlarla gelip bira alıyorum diye mi sevmiyor beni ne ayaksa, başlarım hacılığına ulan. bundan sonra ona koca bir nah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 ya elma dilim de yalan evde 1 saate ancak pişiyor üşenince haşlıyorum atıyorum suya yarım saaate pişiyor nişasta aynı nişasta hem püre gibi yapınca iyi oluyor patates ne iyi bişeymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Seni sevmedigi cok acik :) hep destek tam destek hic bozma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 gidince direk şundan alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Ouw o pattes puresi sicak olucak soyle sutle ve tereyagiyla ezilmis tuzlu muzlu.. Pehh etlerin yaninda nasil iyi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 jaffa said: ocaktan yeni çıktı bak ne kadar yağ çekmiş içine, vıcık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 olsun yine de mükemmeldi. namnamnammmm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 abi uplamayın ya arka sokak esnaf lokantasında koymaz onu önüne yoğurtla oluyor mu bir de patatets az mayonez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Ahaha bu muhabbet yemek tarifi kitabina baglar ben icmeye devam size guzel sohbetler ola:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 ben herşeyle yiyorum yoğut. yoğurt mükemmel bişi^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 jaffa yaparsa olur, çok iyi olur çokda güzelolur yattım ben yarın da kalkarım muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 bi de o yüzden spoya almıştım forgiver :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 senko said: jaffa yaparsa olur, çok iyi olur çokda güzelolur yattım ben yarın da kalkarım muhtemelen ohss^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 http://i.imgur.com/Z6rV1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 ben çok proydum bu patates olayıyla hassasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 aashsdahıkdjhoıASJDLSDKAL :D fatfreeyim ondan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 kırıcı olmak istemiyorum ama ; o patttesler olmams yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 kapakla tavada az yağda piştiler çiğ görünenler bile pişmiş aslında. görüntü olarak (td) lezzet olarak (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 günlük bugün kerimin evdeki ilk günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 küçükken halamlada patetes kızartması için kalır mışım şimdi yine gittikçe yapıyorlar böyle pişmemeiş kızarmamış oluyor tabakta duruyor eee sen çok seviyordun niye yemiyorsun biraz daha lasana diyorlar ya böyle kzıartılır mı da diyemiyorum itiraf.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 lezzetli patates rengini degstrms patatestir bence.. öyle haaala sap sarı meh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 tavada patates ??? tmmm ya ben kaçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 günlük kerim az önce yere düştü, aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar