Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Bu şehrin(belki ülkenin) genel hali o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 ne olucak memleketin hali? Cay demleyip onu tartışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 noolucaa belli. ben çıkıyorum argadaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Tek basıma yemek yemeğe gidicem. Foreveralone.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 sevgili günlük, probis istiyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 oğlum bi tane kurabiyeah 3.5 tl mi olur. eve gidene kadar sabrederim açlığım kurbanı olmıyciğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 cambazct said: sevgili günlük, probis istiyorum. :( ahah 5 dakika önce yedim. ülkerin tek sevdiğim ürünü sanırım.taklidi bile yok o derece güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Archangel_ said: cambazct said: sevgili günlük, probis istiyorum. :( ahah 5 dakika önce yedim. ülkerin tek sevdiğim ürünü sanırım.taklidi bile yok o derece güzel ahah sizlerde mi probiscisiniz :d en az 1 tane 10luk bulunduruyorum ben hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 jaffa said: ne olucak memleketin hali? Cay demleyip onu tartışalım. gel tartışalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 barbu said: Tek basıma yemek yemeğe gidicem. Foreveralone.jpg ben de tek basima barda oturuyom doubleforeveralone.kpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 onlar foreveralone'luk değil ya başka bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 ne o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 abi sen niye her gece tek başına bardasın?neredesin,hangi bar o, üzülüyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 kafam bozuk bu aralar. baska bi nedenim daha var sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 adam aşık beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 foreveralone.jpg ama neresi orası vs gibi soruların cevabını da vermeyecek kadar coolsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 geliceksen verim adresi, iki biran da benden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 abi kol kırık, üstüne dün gece buzda kaydım ayağım da ağrıyor. zor yani :) destek güç yollarım ama ankaradaysan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 senko said: Archangel_ said: cambazct said: sevgili günlük, probis istiyorum. :( ahah 5 dakika önce yedim. ülkerin tek sevdiğim ürünü sanırım.taklidi bile yok o derece güzel ahah sizlerde mi probiscisiniz :d en az 1 tane 10luk bulunduruyorum ben hep nerden buluyosunuz ben bulamıyorum hiç :( hemde 10'lu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 2bira kesmez archı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 var buralarda bi çok markette yav.biraz evvel yediğimi de perşembe gecesi şehirler arası yoldaki bi dinlenme tesisinden almıştım, o kadar zor bulunmuyor anlayacağın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 @jaffa, o da ayrı mevzu tabii :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Archangel_ said: abi kol kırık, üstüne dün gece buzda kaydım ayağım da ağrıyor. zor yani :) destek güç yollarım ama ankaradaysan :P kirik kolla buzda kayiyosun helal team. ankarada degilim ya istanbuldayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 bi ara kalktı artık üretilmiycek dediler çok korktum hatta büyük avmlerde de bülamayınca inandım artık üretilmiyo diye ümidimi kesmiştim ama arıycam yeniden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 kardeşim ünlü oluyo sanırım günlük :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar