Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

gunluk icim sikiliyor is guc okul yetisemedigim dersler anlamadigim insanlar cevrede ipe sapa gelmex cumleler kurup ardindan yaptigi espiriye gulenler... Bu mu yani o cok ovulen yasanmaya deger denilen hayat bu mu... Hersey elimizde dimi mutlu olmak zevk almak vs vs vs sacma iste sacmalik.. Zengin oldum edasiyla tribe bagli patronlarim keyifsizlikten oluyolar o her gece etrafta fink atan arkadas takimi mutsuzluktan geberiyolar :( depredim yine gunlukkk
Sosyal ağlarda paylaş

nomsaR said:

günlük ayaklarım üşüyünce direk çişim geliyo, ne yaman bi bağlantıdır ya.

usununce damarlar buzusur. damarlar buzusunce, suzdurucu kılcallarda buzusmus sayılır. daha iyi suzdururler. ek olarak damarlar buzusunce idrar kesesi de buzusur. ikisi bir arada sidik yarısı
Sosyal ağlarda paylaş

günlük babalar niye böyle ya?!

sabah öküz gibi spor yapmışım eve gelmişim yeni soluklanmışım falan.

geliyo bizimki "arabanın aküsü boşalmış, vurdurucaz" diyo. "İyi" diyorum. geçiyoruz arabanın başına başlıyorum itmeye. ulaşabileceğim en yüksek hıza ulaşıyorum (4-5 km falan heralde sdf) sonra bi bakıyorum ki sokağın yarısını gitmişiz zaten. "e hadi?" diyorum. "hızlanmadık ki." diyo. O.o sokakta yokuş yok ki lan!? Beygir mi sandı acaba beni?!

sokağın sonuna kadar anca 2. denemesini yapıyo, çalışır gibi olup çalışamıyo araba. sonra iniyo, parkediyoruz. duyduğum laf "ulan ne fasulyeymişsin peeh" oluyo.

T.T
Sosyal ağlarda paylaş

bana şerefsizlik yapan eski arkadaşımın, 2 yıl çıktığı eski sevgilisiyle konuştuğumu daha önce söylemiştim.

kızın blogu var ve herkese kapalı. sadece bana okuma izni verdiğini söylemişti daha önce. her neyse, "kadınlık" diye bir post göndermiş ve altında sadece bir foto var. kırmızı iç çamaşırlı "ass caps" formatlı bir foto. ben hep sıradan bi foto olarak bakıyodum ama kendisininmiş meğer.

istiyor, belli.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...