wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 fede said: benimki de bitmiyor. aha diyorum bitti diyorum. ortak değişti bidaha diyolar. sonra aha diyorum bitti diyorum. o ortağa çok yüklendik başka ortağa geçir diyolar. geçiricem bi tane şimdi KAKTIR AAZINA Bİ TANE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 gunluk icim sikiliyor is guc okul yetisemedigim dersler anlamadigim insanlar cevrede ipe sapa gelmex cumleler kurup ardindan yaptigi espiriye gulenler... Bu mu yani o cok ovulen yasanmaya deger denilen hayat bu mu... Hersey elimizde dimi mutlu olmak zevk almak vs vs vs sacma iste sacmalik.. Zengin oldum edasiyla tribe bagli patronlarim keyifsizlikten oluyolar o her gece etrafta fink atan arkadas takimi mutsuzluktan geberiyolar :( depredim yine gunlukkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 nomsaR said: günlük ayaklarım üşüyünce direk çişim geliyo, ne yaman bi bağlantıdır ya. usununce damarlar buzusur. damarlar buzusunce, suzdurucu kılcallarda buzusmus sayılır. daha iyi suzdururler. ek olarak damarlar buzusunce idrar kesesi de buzusur. ikisi bir arada sidik yarısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 DONT ŞUT Mİ DAAUN AAYM HAT TEKİİLA BRAAUN SAAN ŞAAYN ŞAAYN DAAUUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 günlük babalar niye böyle ya?! sabah öküz gibi spor yapmışım eve gelmişim yeni soluklanmışım falan. geliyo bizimki "arabanın aküsü boşalmış, vurdurucaz" diyo. "İyi" diyorum. geçiyoruz arabanın başına başlıyorum itmeye. ulaşabileceğim en yüksek hıza ulaşıyorum (4-5 km falan heralde sdf) sonra bi bakıyorum ki sokağın yarısını gitmişiz zaten. "e hadi?" diyorum. "hızlanmadık ki." diyo. O.o sokakta yokuş yok ki lan!? Beygir mi sandı acaba beni?! sokağın sonuna kadar anca 2. denemesini yapıyo, çalışır gibi olup çalışamıyo araba. sonra iniyo, parkediyoruz. duyduğum laf "ulan ne fasulyeymişsin peeh" oluyo. T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 forever alone olarak çıktım terasa kahvaltı yapayım dedim yağmur bastırdı oturdum devam ettim lan çay biraz soğudu artık yapcak bişi yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 bu saatte kalkılır mı günlük ya, of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 ne sıkıcı bir gün günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 hem de nasil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 jaffa said: ne sıkıcı bir gün günlük. niye ya çokzevkli bigün bence ^^ off akşamada tatar usulü mantı var yeyyy!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 bende 30 farklı çerçeve denedim hiçbirini beğenemedin sonra annemle teyzem kendilerine göre gözlük aldılar, ben bulamadım. Bi dahaki eskişehire gelişimde artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 ohh misss afiyet şeker olsun ^^ mantıdaki sarımsak > hasta ağzındaki sarımsak -_- omg666 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 bugün tek güzel şey kulaklığımı tamir ettirmek oldu. biraz sonra da bara gidip oturucam ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 bana şerefsizlik yapan eski arkadaşımın, 2 yıl çıktığı eski sevgilisiyle konuştuğumu daha önce söylemiştim. kızın blogu var ve herkese kapalı. sadece bana okuma izni verdiğini söylemişti daha önce. her neyse, "kadınlık" diye bir post göndermiş ve altında sadece bir foto var. kırmızı iç çamaşırlı "ass caps" formatlı bir foto. ben hep sıradan bi foto olarak bakıyodum ama kendisininmiş meğer. istiyor, belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Ya bugün işte gene sabahtan beri WoW oynuyorum öyle yani, maksat 666.cı sayfada postum olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 annemde aort genişlemesi varmış günlük, canımı sıktı şimdi akşam akaşm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 bir iş ne olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 tarım projesi hazırlıyorum proje kabul edilsin diye akp'yi övüyorum. http://i.qkme.me/3540ev.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 iş hayatı böyle abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 yeni buzdolabı benden 2 tane rahat alır günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 666. sayfada olduğunuzun FARKINDA MISINIZ? kendime not: Nolmuş lan 666 ise. Kasımpaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Günlük çok seksiyim bebeğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 sexy and i know it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 bu sayfada postum olsun istedim günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 herkes mutsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar