dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ya bu arada, haftasonu mr.hand ile görüştük. pati albümde iddia edildiği gibi bi cgi karakteri değil. mass effect ss'i de değil. kanlı canlı bi insan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 dsfgdsfg heyallaam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 oha peki dasaa gerçek miymiş mr hand? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 cıks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 dasaaa yı görmeden ölürsem gözüm açık gidicem öyle deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 dasaaa çizgifilm kahramanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 asinanyavuz said: dasaaa yı görmeden ölürsem gözüm açık gidicem öyle deme. ya istanbulda olanlarla fırsat oldukça görüşücem abi. gerçek olmadığım için göremeyeceksiniz falan ama görüşücem. o değil de adamın kafasını ütüledim vallahi. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 dasaaa diye telepresence bot getirdiler önüme böyle bi gingera monteli. onunla takıldık falan. iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 dasaaa said: ya istanbulda olanlarla fırsat oldukça görüşücem abi. dibs! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 babayla birlikte iş yapmak gerçekten çok zormuş. istifa edecem bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mr_Hand said: dasaaa diye telepresence bot getirdiler önüme böyle bi gingera monteli. onunla takıldık falan. iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 dasaaa cumartesi ordayım, yemeğe davet ediyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Dasaaa nur cemalini görmek uğruna 1.5 iskender ismarlayabilirim sana hakiki iskenderden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 yaşasın! kendimi amerikan kolejlerindeki bimbo cheerleader lar gibi hissettim!! ya beklentilerinizi yüksek tutmayın abi. ben beni görmek istemezdim mesela. benden duymuş olmayın, ben her gün görüyorum ve hiç eğlenceli biri değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Abi ben senin vitrinine degil iklimine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 shitscheissebok. evde parti var, ev kalabalik ve ders calismam lazim le fu. parti yapamadigima mi üzüleyim, cok ses var diye calisamadigima mi. neese actim opera müzigi calismaya calisiyorum! yarin da baska bi doomgünü partisi var, oraya gitmem lazim ama ayibolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Kasma bence nasılsa çalışamayacaksın git eğlen derim o yüzden ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 soguk sutle puding cok kotu oldu ya tam boyle sogumaya baslarken yemeyi seviyordum ben onu ilik gibiyken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 11 e kadar çalışıp, evde 2 adet fıçı biram ve sigaramla sonuçlanacak bu gecenin şerefine! cheerz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 wastyrx said: Kasma bence nasılsa çalışamayacaksın git eğlen derim o yüzden ^_^ calisiyom valla^^ zorunda olunca bal gibi calisiliyo.yarinkine gitmek zorundayim nasolsa, onu haketmek lazim o yüzden de calismak lazim dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 parkuru tamamlayınca püskevit yeyen canlılar gibisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ahah pavlovun iti gibiyim. zil calinca püskevite dogru kosuyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 un dos tres, o yea, ricky martin'i de gördüm ya, daha ne istesem bilemedim lan, hadi ben kacar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Nişanlandım ben günlük (ha gerçi bir aydan fazla oluo ama olsun. Pazar alanı vesilesiylen buraya da girmişken yazayım dedim). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar