Pasta Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 var abi 150 lira verdim askıya dizime geliyo. geri göndericem ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 kermit said: Tamam ozaman sorun yok Igrenc esprilerimden sonra kafam iyi oldu benim yatiyorum. Optumestafurullah abi sen gittikten sonra bile güldük biz o esprilere serhat ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 zombi istilası olsa keşke ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 3 kere fenerbahceye gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 bi de araç kredisini acil kaldırsınlar abi herkes almasın şu boku. 1 saatim trafikte geçti ya gidin otobüse binin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 dünyanın en mutlusuyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 günnük naber? kaavaltımı da yaptım nom nom nom. çayımlan keyif yapıyorum şimdi. ulan yine 8 yaptık saati of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Bittiiii son finale de girdim seneye son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Berbat haldeyim bugün akşam nasıl gidicem Taksim'e bilemedim. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 çok manyak meyve salatası yaptım ohş. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Mr_Hand said: günnük naber? kaavaltımı da yaptım nom nom nom. çayımlan keyif yapıyorum şimdi. ulan yine 8 yaptık saati of. abi sen ahftasonu da neden erkenden kalkıyorsun? yazık değil mi sana evladım... uyusaydın bi gün bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 günlük bu bol malzemos pizza iyimiş harbiden bak bu mesajı yazarken forum yokoldu internetten 5dk lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 sadece forum değil sözlük de gitti aynı anda.. demek ki anon'lar tr'de bi yerlere vurdular abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 gitmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Norak said: günlük bu bol malzemos pizza iyimiş harbiden bak bu mesajı yazarken forum yokoldu internetten 5dk lol lan canım çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Ardeth said: amerikadaki okulların aslında en iyi yanı o sanırım özellikle MIT, stanford falan gibi okullar oraya doktoraya giden adamlara baya iyi nasıl ders anlatılacağını öğretiyor. oraya gidenler zaten zeki olduğu için ordaki hocalardan taktikleri kapıp geliyorlar heh abi umuyorum sen de böyle olursun, gerçekten özendim adama yahu. tr'de her üni'de, her kürsüde sadece 4tane böyle aşmış adam olsa çağ atlarız vallahi. adam her sorduğun soruyu cevaplıyor, ama anlayabileceğin şekilde cevaplıyor. genel kültür iyi falan. bi de sen ne zaman gidiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 laaaawl. yarin istanbuldan gelen bi tiyatrocu ekibinin sergiledigi oyuna gitsem mi die düsünüodum laaaakin zaman gaztesi sponsorlu falan diyince... saol google. vazgectim ^__^ ya da gidip imana mi gelsem ? yok ayol 10€ vermem. jewbacca'yim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 günlük çok boktan bi yer oldu buraları lan, tatsız geliyo. Troll bile tat vermiyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Babam pek iyi değil günlük, baya tatsız durumlar bu aralar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 yeni medya düzenine katılmayı planlıyorum günlük julian assange ve wiki kurucusu wales geliyümüş, şu büyük devrim gelsin artık diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 kimler kimler yuva kuruyor ben niye kuramıyorum. yieppa! let's go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 kafam trilyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 kumpir yedim bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 ^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 ben kendimi biliyorum. sabah 8de kalkip gitmicem ben. :( nil is not amused cünkü. FAKYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE yine sinirlendim. evde tek basina kalmak da cok tatsiz. sevmiyorum. http://i1191.photobucket.com/albums/z465/nilsteinify/guiza-3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar