Deacon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Vizelerden 96 ortalama yap, finalden 75 alsan 90+ ortalama tutturma sansini yakala, finale gir, hocanin normalde sordugundan ve orneklediginden 10 kat sorular gelsin, final notunu ogreneme, harf notun: DISAPPOINTMENT. http://i.imgur.com/EElx2.jpg TESEKKURLER KOMPLEKSLI TURK AKADEMISYENLERI.
Karea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 jaffa said: kavga çıkacak banlar uçuşacak diye yazmaya korkuyorum günlük sdf. ahaha , ne zaman bi hatun daha albümü uçurur o zaman gelebilir aslında banhammer ben çok sevdim yanlız drama banlar vs off pati muhteşemdi bugün :P
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 günlük yataktan kafamı kaldıramadım, ne ekşınlar dönmüş yine. eskeypin gidici olduğu dünden belliydi gerçi sdfsdf edit: oo fede hayırlı olsun, bi tavacı yaparız artık :P
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ankarada buldum tavacılık iş değil lan. ama hostaya gideriz slfsflk
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 fede said: iş buldum lan Sanırım şuan demeyi en cok istedigim seylerden biri, okul bitse de. Hayırlı olsun fede. Biz de bu aralar çok ''Şundan C gelse bundan B gelse şöyle olsa böyle olsa aman ortalamayı yükseltmem lazım erasmus yapayım aman şu hoca bırakmaz işallah mail mi atsam'' ız.
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Bu arada günlük bugün yine o mükemmel hamburgerlerden yedik, zevkten yere düşücektim
elifg Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 bugün akşamki derste sınıfımın yıldızı güvenlikçi abi, geçen hafta eşiyle olan problemlerinden dolayı düşen performansını yükselterek, birinciliği postacı abi'ye bırakmadı. 65 yaşındaki duyarsız,- ticaret yapmayı planlayan- gözlüklü amca da yine gözlüklerinin üzerinden bakarak 'ben bu tahtadakileri sabaha kadar ancak yazarım' diye sitem etti bana. Onun dışında yenibosna'da üçbuçuk atıyorum eve dönerken, ortam birilerini kesip biçmeye çok müsait. Düşünen varsa değerlendirsin.
barbu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 abi çok yanlış anladım ilk başta hayat okulunu sdfsfs. düşen performans filan da yazıyor mesajda bi de. sonra tahta filan görünce dedim tamam. ama garip bi ssınıf yani.
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 elifg arapca ögretmenligi yapıyormus (bkz yeni gelenlerdeki topigi), ondandır
elifg Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 adghdhfjsggdl halk eğitim merkezi, arapça öğretiyorum amcalara filan. Çok acayipler.
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 halk eğitim merkezlerindeki hocaların çok az para aldığı doğru mu? ağlıyorlardı da resmen para kazanmıyoruz biz diye
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 sevgili günlük, 1 sefer olsun 12 de yatayım
elifg Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 tarkandakiahtapot said: halk eğitim merkezlerindeki hocaların çok az para aldığı doğru mu? ağlıyorlardı da resmen para kazanmıyoruz biz diye evet doğru çok az, ama benim için önemli olan tecrübe aktarımı, zaten sınıfta hiyerarşik bir ortam yok, genelde eğlenceli geçiyor. Bir de yeni mezun sayılırım, başka alternatif bulana kadar en iyisi bu galiba.
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 peki elif, arapça senin için ne ifade ediyor? Ekmek mi yoksa arapça mı deseler mesela?
elifg Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 ahah. Gene aynı muhabbete dönmeyelim. Yani kim istediği bölümü okuyor ki, ben de bir an önce üniversiteli olayım, hem de İstanbul'da yaşamaya devam edeyim diye sınava girdiğim ilk sene tercihlere öylesine sonlara doğru yazmıştım. Bu bölüme girdiğimi duyunca ilk tepkim kahkaha atmak oldu, çok alakasız gibiydi benimle - ki hala öyle. Ama nasıl olduğunu anlamadan 5 sene bitti ve artık Arap dili ve ed. mezunuyum. Özellikle istediğim bir şey değildi. Genelde ekmek, ama arada Arapça. Ne bileyim kafam karıştı bak. afhshfdhfsk. Arapça karın doyurmuyor galiba elifbetesecim
Öne çıkan mesajlar