Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Vizelerden 96 ortalama yap, finalden 75 alsan 90+ ortalama tutturma sansini yakala, finale gir, hocanin normalde sordugundan ve orneklediginden 10 kat sorular gelsin, final notunu ogreneme, harf notun: DISAPPOINTMENT.

http://i.imgur.com/EElx2.jpg

TESEKKURLER KOMPLEKSLI TURK AKADEMISYENLERI.
Sosyal ağlarda paylaş

bugün akşamki derste sınıfımın yıldızı güvenlikçi abi, geçen hafta eşiyle olan problemlerinden dolayı düşen performansını yükselterek, birinciliği postacı abi'ye bırakmadı. 65 yaşındaki duyarsız,- ticaret yapmayı planlayan- gözlüklü amca da yine gözlüklerinin üzerinden bakarak 'ben bu tahtadakileri sabaha kadar ancak yazarım' diye sitem etti bana.

Onun dışında yenibosna'da üçbuçuk atıyorum eve dönerken, ortam birilerini kesip biçmeye çok müsait. Düşünen varsa değerlendirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

tarkandakiahtapot said:

halk eğitim merkezlerindeki hocaların çok az para aldığı doğru mu? ağlıyorlardı da resmen para kazanmıyoruz biz diye

evet doğru çok az, ama benim için önemli olan tecrübe aktarımı, zaten sınıfta hiyerarşik bir ortam yok, genelde eğlenceli geçiyor. Bir de yeni mezun sayılırım, başka alternatif bulana kadar en iyisi bu galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

ahah. Gene aynı muhabbete dönmeyelim. Yani kim istediği bölümü okuyor ki, ben de bir an önce üniversiteli olayım, hem de İstanbul'da yaşamaya devam edeyim diye sınava girdiğim ilk sene tercihlere öylesine sonlara doğru yazmıştım. Bu bölüme girdiğimi duyunca ilk tepkim kahkaha atmak oldu, çok alakasız gibiydi benimle - ki hala öyle. Ama nasıl olduğunu anlamadan 5 sene bitti ve artık Arap dili ve ed. mezunuyum. Özellikle istediğim bir şey değildi.

Genelde ekmek, ama arada Arapça. Ne bileyim kafam karıştı bak. afhshfdhfsk. Arapça karın doyurmuyor galiba elifbetesecim
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...