Deacon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Vizelerden 96 ortalama yap, finalden 75 alsan 90+ ortalama tutturma sansini yakala, finale gir, hocanin normalde sordugundan ve orneklediginden 10 kat sorular gelsin, final notunu ogreneme, harf notun: DISAPPOINTMENT. http://i.imgur.com/EElx2.jpg TESEKKURLER KOMPLEKSLI TURK AKADEMISYENLERI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 jaffa said: kavga çıkacak banlar uçuşacak diye yazmaya korkuyorum günlük sdf. ahaha , ne zaman bi hatun daha albümü uçurur o zaman gelebilir aslında banhammer ben çok sevdim yanlız drama banlar vs off pati muhteşemdi bugün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 iş buldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 oooo helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 EYW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 hayırlı olsun nerde buldun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 günlük yataktan kafamı kaldıramadım, ne ekşınlar dönmüş yine. eskeypin gidici olduğu dünden belliydi gerçi sdfsdf edit: oo fede hayırlı olsun, bi tavacı yaparız artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ankarada buldum tavacılık iş değil lan. ama hostaya gideriz slfsflk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 fede said: iş buldum lan Sanırım şuan demeyi en cok istedigim seylerden biri, okul bitse de. Hayırlı olsun fede. Biz de bu aralar çok ''Şundan C gelse bundan B gelse şöyle olsa böyle olsa aman ortalamayı yükseltmem lazım erasmus yapayım aman şu hoca bırakmaz işallah mail mi atsam'' ız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Bu arada günlük bugün yine o mükemmel hamburgerlerden yedik, zevkten yere düşücektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 bugün akşamki derste sınıfımın yıldızı güvenlikçi abi, geçen hafta eşiyle olan problemlerinden dolayı düşen performansını yükselterek, birinciliği postacı abi'ye bırakmadı. 65 yaşındaki duyarsız,- ticaret yapmayı planlayan- gözlüklü amca da yine gözlüklerinin üzerinden bakarak 'ben bu tahtadakileri sabaha kadar ancak yazarım' diye sitem etti bana. Onun dışında yenibosna'da üçbuçuk atıyorum eve dönerken, ortam birilerini kesip biçmeye çok müsait. Düşünen varsa değerlendirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 o nasıl sınıf ya. ne okuyorsun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Hayat Okulu sdklfjsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 abi çok yanlış anladım ilk başta hayat okulunu sdfsfs. düşen performans filan da yazıyor mesajda bi de. sonra tahta filan görünce dedim tamam. ama garip bi ssınıf yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 elifg arapca ögretmenligi yapıyormus (bkz yeni gelenlerdeki topigi), ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 adghdhfjsggdl halk eğitim merkezi, arapça öğretiyorum amcalara filan. Çok acayipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 tamamdır. şimdi mantık kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 halk eğitim merkezlerindeki hocaların çok az para aldığı doğru mu? ağlıyorlardı da resmen para kazanmıyoruz biz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 sevgili günlük, 1 sefer olsun 12 de yatayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 tarkandakiahtapot said: halk eğitim merkezlerindeki hocaların çok az para aldığı doğru mu? ağlıyorlardı da resmen para kazanmıyoruz biz diye evet doğru çok az, ama benim için önemli olan tecrübe aktarımı, zaten sınıfta hiyerarşik bir ortam yok, genelde eğlenceli geçiyor. Bir de yeni mezun sayılırım, başka alternatif bulana kadar en iyisi bu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 peki elif, neden arapça? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 ismi bile elif, daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 peki elif, arapça senin için ne ifade ediyor? Ekmek mi yoksa arapça mı deseler mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 pm atayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 ahah. Gene aynı muhabbete dönmeyelim. Yani kim istediği bölümü okuyor ki, ben de bir an önce üniversiteli olayım, hem de İstanbul'da yaşamaya devam edeyim diye sınava girdiğim ilk sene tercihlere öylesine sonlara doğru yazmıştım. Bu bölüme girdiğimi duyunca ilk tepkim kahkaha atmak oldu, çok alakasız gibiydi benimle - ki hala öyle. Ama nasıl olduğunu anlamadan 5 sene bitti ve artık Arap dili ve ed. mezunuyum. Özellikle istediğim bir şey değildi. Genelde ekmek, ama arada Arapça. Ne bileyim kafam karıştı bak. afhshfdhfsk. Arapça karın doyurmuyor galiba elifbetesecim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar