dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 sissa.it diyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 yok triesteye gidiyorum ben doğru dedi hehe vaniLLe said: neresi orasi leipzig mi? hayır ya max planck - leipzig ya da sissa - trieste idi. triesteye karar kıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 abiiiiiiiiiiii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 yaw gızlar!! eahuahushuahsuahdus resimin üstünde durup bi adrese bagacanız yau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 wad! hani almanyaya basvurmustun, italya mi oldu simdi sfd gerci italya ezer... dasaaa almanyaya gitcem dedigi icin resme tiklama geregi bile duymadim, kirarim agzini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 max planck değil miydi???o da almanyada değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Bende keçiörene gidiyorum, emeğe gidiyorum falan işte... Çok üzülüyorum lan bazen =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ikisine de başvurmuştum. berlin olsaydı oraya gidecektim ama orası kabul etmeyince demek öyle dedim ve leipzigden vaz geçtim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 benim "abiiiiiiiii" lafım herşeyden bağımsızdı yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 zaten bence aaaaaaaaaaaaaabi derdin konuyla ilgili olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 vaniLLe said: wad! hani almanyaya basvurmustun, italya mi oldu simdi sfd gerci italya ezer... dasaaa almanyaya gitcem dedigi icin resme tiklama geregi bile duymadim, kirarim agzini. sen vurdukça tutar öperim o ellerini senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 aay kiyamam ki. Ardeth said: hayır ya max planck - leipzig ya da sissa - trieste idi. triesteye karar kıldım vaay hayirli olsun . bayik almanya teget gecmis. gerci her yeri bayik degil, ama büyük sehir olmasi lazim. berlin ya da münih kral olurdu bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 vayy Italy..tabiki de çok daha güzel...gene söylüyorum ohh mis gibi bilim yuvası:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 sen kurtar kendini sina!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 yok lan en geç postdoctan sonra dönerim napayım ben elin memleketinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 dasaaa said: adamın sohbet falan da harika yalnız. şöyle diyeyim, son 20senede tüm hocalar bu adam gibi olmuş olsaydı türkiye şimdi kore, caponya olurdu vallahi. adam deli gibi basitleştirerek anlatıyor her şeyi. en kompleks şeyleri bile herkese öğretebiliyor yahu. büyük ihtimalle köpeğe falan bile basic fizik öğretebilir bence. bu adam baya iyi yalnız bize stanfordda nasıl dersi öğrencilere öğretmeyi deneme ve yanılmayla optimize ettiğini falan anlattı. ders anlatma konsepti kafamda boyut atladı resmen 3 boyuttan 11 boyuta geçti. gerçekten yani kendi dersinden örnekler falan da verdi, araştırmacı olarak zaten iyidir eminim ama adam mükemmel de ders anlatıyor. amerikadaki okulların aslında en iyi yanı o sanırım özellikle MIT, stanford falan gibi okullar oraya doktoraya giden adamlara baya iyi nasıl ders anlatılacağını öğretiyor. oraya gidenler zaten zeki olduğu için ordaki hocalardan taktikleri kapıp geliyorlar heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ooo italyaya geliriz lan yanina, bi birani icerim titititi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 beirut konseri varmis mahallede, iyi mi bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 gel gel italyada bira mı var şarap falan vardır herhalde makarna falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 idare eder ama duman ya da kurban daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 spagettiyle kirmizi sarap iceriz o zaman. zulfu livaneli var zaten ona gidicem, ama yagmur da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 ulan ya ben çok kısayım ya insanlar çok paçoz dize gelen gitar askısı mı olur ya bi ton para verdim öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Gittinmi lan eve ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 gittim abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Tamam ozaman sorun yok Igrenc esprilerimden sonra kafam iyi oldu benim yatiyorum. Optum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar