Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Vingthor said:

napae said:

Saç rengimin içinde birazcık kızıllık var. Bi tane fotoğrafta flaştan saçlarım hürrem kızılı gibi çıkmış. Çok biğendim lan. Ama cildim bembeyaz olduğu için çok soluk duruyodu, koyu bi makyajla tamamlamak lazım heralde. Zaten 30'umdan önce de kızıl düşünmüyorum eheeee. Ama çok kafama takıldı şimdi :(

saç kızıl bembeyaz ten. asıl otuzundan sonra baya iyi milf olur senden

AHAHAHAHAHAHAH
Sosyal ağlarda paylaş

bütün gün evde oturdum boş boş, canım sıkıldı. günlükten çıkarıyorum acısını da yapcak hiç bişi yok..

gidip bira falan mı alsam, bu sırada bi film indirsem. döndüğümde izlerim?

hangover, shameless (dizi bu biliyorum) falan gibi bira-cips/kuruyemiş şeklinde güzel gitcek hızlı akan komik vs. bi film önercek var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

jaffa said:

bence de yakışıyo hem. ama koyu kızıl (tu) akmasa bir de :/

sen kendin yapsana koyu kızıl, ama uzat önce saçını (kısaydı diye kalmış aklımda)

jaffa said:

ama günlüğe koy post kasmam lazım

şimdi anlaşıldı..

evet kısa saçlarım doğru kalmış aklında ^^. uzatıyorum saçımı yapıcam koyu kızıl ama akıyor diye cesaret edemiyorum. boyayınca sıksık saç daha da yavaş uzuyor çünkü :)
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

bütün gün evde oturdum boş boş, canım sıkıldı. günlükten çıkarıyorum acısını da yapcak hiç bişi yok..

hangover, shameless (dizi bu biliyorum) falan gibi bira-cips/kuruyemiş şeklinde güzel gitcek hızlı akan komik vs. bi film önercek var mı?

hachiko izle gülmezsin ama ağlamak garanti :(
Sosyal ağlarda paylaş

jaffa said:

xaty said:

hachiko sakın izleme.bakkala gidip bira çerez alıp izlemek için fazla iyi o film.adam gibi oturup izlemek lazım ayaküstü değil.
Sosyal ağlarda paylaş

jaffa said:

xaty said:

izledim onu..

the boat that rocked gibi müzikli falan yada gerçek bi hikaye de olabilir. akıcı olsun, karanlık olmasın
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...