SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Vingthor said: napae said: Saç rengimin içinde birazcık kızıllık var. Bi tane fotoğrafta flaştan saçlarım hürrem kızılı gibi çıkmış. Çok biğendim lan. Ama cildim bembeyaz olduğu için çok soluk duruyodu, koyu bi makyajla tamamlamak lazım heralde. Zaten 30'umdan önce de kızıl düşünmüyorum eheeee. Ama çok kafama takıldı şimdi :( saç kızıl bembeyaz ten. asıl otuzundan sonra baya iyi milf olur senden AHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Hee Morticia Addams mı oliyim bi git işine ya hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 yok ya, koyu kızıl veya kestane falan iyidir. orjinali ne renkki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 jaffa said: gothic değil napae ama. of yemedi mi =(( benim de hep fetişim olmuştur o yüzden yoksa başka bişiden değil pf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 xaty said: yok ya, koyu kızıl veya kestane falan iyidir. orjinali ne renkki? Koyu kumral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 kumral iyi işte bozma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 bence de yakışıyo hem. ama koyu kızıl (tu) akmasa bir de :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 kendisi ginger diye öyle diyo he yalnız hissediyo o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 hadi resim koy naz bu kadar saç muhabbeti üstüne asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 ama günlüğe koy post kasmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 bütün gün evde oturdum boş boş, canım sıkıldı. günlükten çıkarıyorum acısını da yapcak hiç bişi yok.. gidip bira falan mı alsam, bu sırada bi film indirsem. döndüğümde izlerim? hangover, shameless (dizi bu biliyorum) falan gibi bira-cips/kuruyemiş şeklinde güzel gitcek hızlı akan komik vs. bi film önercek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 jaffa said: bence de yakışıyo hem. ama koyu kızıl (tu) akmasa bir de :/ sen kendin yapsana koyu kızıl, ama uzat önce saçını (kısaydı diye kalmış aklımda) jaffa said: ama günlüğe koy post kasmam lazım şimdi anlaşıldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 crazy stupid love izlemediysen yapış direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 fringe izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Vingthor said: saç kızıl bembeyaz ten. asıl otuzundan sonra baya iyi milf olur senden http://i.imgur.com/8fnUT.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 xaty said: jaffa said: bence de yakışıyo hem. ama koyu kızıl (tu) akmasa bir de :/ sen kendin yapsana koyu kızıl, ama uzat önce saçını (kısaydı diye kalmış aklımda) jaffa said: ama günlüğe koy post kasmam lazım şimdi anlaşıldı.. evet kısa saçlarım doğru kalmış aklında ^^. uzatıyorum saçımı yapıcam koyu kızıl ama akıyor diye cesaret edemiyorum. boyayınca sıksık saç daha da yavaş uzuyor çünkü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 kızılın modası gecti post apokaliptik zamanla tekrar canlanır gibi olucak sonra yine geçicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Buraya fotoğraf koymam ben artık İrem ahaha. Bi ara da koyu kahve yaptıydım. İstediğim rengi bulamıyorum ya. Hayat çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 kiremit kırmızısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 xaty said: bütün gün evde oturdum boş boş, canım sıkıldı. günlükten çıkarıyorum acısını da yapcak hiç bişi yok.. gidip bira falan mı alsam, bu sırada bi film indirsem. döndüğümde izlerim? hangover, shameless (dizi bu biliyorum) falan gibi bira-cips/kuruyemiş şeklinde güzel gitcek hızlı akan komik vs. bi film önercek var mı? hachiko izle gülmezsin ama ağlamak garanti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 akşam 9 da işe gidecem, nightshift hiiiç istemiorm hiiiiiiiiiğiç böyle iidi boş boş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 napae said: Buraya fotoğraf koymam ben artık İrem ahaha. Bi ara da koyu kahve yaptıydım. İstediğim rengi bulamıyorum ya. Hayat çok zor. worth to try babe ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 bu renk iste en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 jaffa said: xaty said: bütün gün evde oturdum boş boş, canım sıkıldı. günlükten çıkarıyorum acısını da yapcak hiç bişi yok.. gidip bira falan mı alsam, bu sırada bi film indirsem. döndüğümde izlerim? hangover, shameless (dizi bu biliyorum) falan gibi bira-cips/kuruyemiş şeklinde güzel gitcek hızlı akan komik vs. bi film önercek var mı? hachiko izle gülmezsin ama ağlamak garanti :( hachiko sakın izleme.bakkala gidip bira çerez alıp izlemek için fazla iyi o film.adam gibi oturup izlemek lazım ayaküstü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 jaffa said: xaty said: bütün gün evde oturdum boş boş, canım sıkıldı. günlükten çıkarıyorum acısını da yapcak hiç bişi yok.. gidip bira falan mı alsam, bu sırada bi film indirsem. döndüğümde izlerim? hangover, shameless (dizi bu biliyorum) falan gibi bira-cips/kuruyemiş şeklinde güzel gitcek hızlı akan komik vs. bi film önercek var mı? hachiko izle gülmezsin ama ağlamak garanti :( izledim onu.. the boat that rocked gibi müzikli falan yada gerçek bi hikaye de olabilir. akıcı olsun, karanlık olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar