Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

napae said:

jaffa said:

deli gibi yağıyor kar. arabalar gg yürüyüş süper oldu. bordo deri eldiven de aldım kendime ne zamandır arıyordum ^^ akşam yemeği sonrasında da sıcak çikolata müzik kar manzarası kitap oh mis.

Cadı

^^ şimdi de odamın balkonundan bakıyorum. yürümeye çalışırken poposunun üstüne düşenler çok komik =))
Sosyal ağlarda paylaş

dün kartepeden dönerken yokuş aşağı keskin bi virajda araba kaydı, 180 derece döndüm. arabadaki kimsenin panik yapmamasına hala şaşırıyorum, ben de bişi yokmuş gibi ters yönde ilerledim zaten. karda ikinci spinim oldu, kazasız belasız.. 3. olmaz umarım
bi süre kar görmeyebilirim ama kartopu gibi yağan kar baya iyiydi..
Sosyal ağlarda paylaş

Saç rengimin içinde birazcık kızıllık var. Bi tane fotoğrafta flaştan saçlarım hürrem kızılı gibi çıkmış. Çok biğendim lan. Ama cildim bembeyaz olduğu için çok soluk duruyodu, koyu bi makyajla tamamlamak lazım heralde. Zaten 30'umdan önce de kızıl düşünmüyorum eheeee. Ama çok kafama takıldı şimdi :(
Sosyal ağlarda paylaş

jaffa said:

xaty said:

[b][b][b]ben de bişi yokmuş gibi ters yönde ilerledim zaten.[/b][/b][/b]

ahauhauhauhduhsduashddılj =)) nasıl yaaa ahaha

ters döndü araba, karşı şeritte gibiydi. o sırada yapcak çok bişi yoktu zaten, devam ettim ben de.. tam dönüş olan yerde de bi restorantın otoparkı vardı, düz devam edip oraya girdim. ordan geri döndük sonra.

napae said:

Saç rengimin içinde birazcık kızıllık var. Bi tane fotoğrafta flaştan saçlarım hürrem kızılı gibi çıkmış. Çok biğendim lan. Ama cildim bembeyaz olduğu için çok soluk duruyodu, koyu bi makyajla tamamlamak lazım heralde. Zaten 30'umdan önce de kızıl düşünmüyorum eheeee. Ama çok kafama takıldı şimdi :(

iyidir kızıl, koy resmini yorum yapalım
Sosyal ağlarda paylaş

napae said:

ginger olup olmamanın nesini taktın bu kadar zor bi karar değil.
Sosyal ağlarda paylaş

jaffa said:

ama ama =( hayallerimi yıktın .
GÜLMÜYORUM ŞİMDİ MUTLU MUSUN HA MUTLU MUSUN :(

sen aynı şekilde düşünüp gülmeye devam edebilirsin, hatta az ilerde bi spin daha atıp biraz aşağı ve sonrasında bi spinle tekrar yukarı döndüğümü de düşünebilirsin. hatta belki hala ordayımdır .p
Sosyal ağlarda paylaş

napae said:

çiğ kalır hürrem kızılı. akınca da kötü oluyo zaten. daha koyu kızıl olur ama sana.
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

jaffa said:

ama ama =( hayallerimi yıktın .
GÜLMÜYORUM ŞİMDİ MUTLU MUSUN HA MUTLU MUSUN :(

sen aynı şekilde düşünüp gülmeye devam edebilirsin, hatta az ilerde bi spin daha atıp biraz aşağı ve sonrasında bi spinle tekrar yukarı döndüğümü de düşünebilirsin. hatta belki hala ordayımdır .p

^^
Sosyal ağlarda paylaş

napae said:

saç kızıl bembeyaz ten. asıl otuzundan sonra baya iyi milf olur senden
Sosyal ağlarda paylaş

jaffa said:

napae said:

Her ay saçımı boyatmak istemiyorum çünkü.

hürrem kızılı da akıyo naz. o da boya istiyo her ay.

Evet işte o yüzden hep kendi saç rengime yakın tonlarda boyatıyorum ki 3 ay gidebilsin ahaha. Hafif kızıllık attırıyorum içine işte, güneşte falan kızıl duruyo bazen ya da flaş patlayınca.
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

napae said:

saç kızıl bembeyaz ten. asıl otuzundan sonra baya iyi milf olur senden

amcaoglu sandalyeden düstü sdfsasdf
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...